Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bunlara antropozlu değilde, antropoz artığı deniyor.. Antropoz artığı demek (hani 40 yaşlarında bir hormon yükselmesi yaşayıp sonra yıl yıl düşüşe geçiyorlar ya işte o arta kalanlar) Milletin karısına kızına sarkarlar.. En çok yaşlı amcalardan tiksiniyorum.. Yani geneldesi.. Hacı hoca diye yaftalamak onları iyi mükemmel yada tü kaka da yapmıyor.. Yaşlı dedelerle yakın temastan ne kadar uzak, o kadar iyi.. Çoluk çocuklarınızıda uzak tutun..
canım, böyle insanları otobüsün ortasında rezil edeceksinki bir daha yapamasınlar. sen şimdi o adama haddini bildirmedin. kimbilir hangi küçük kızı aynı şekilde sıkıştıracak. keşke diğer kadınlarda bu hareketi yapsaydı da bugün bu olayı sen yaşamasaydın.
Bu pis yaratıklardan o kadar çok var ki! Liseye giderken o üniformalı halimle uğradığım tacizin haddi hesabı yok. Toplu taşımadan hala nefret ediyorum bu yüzden.
Geçmiş olsun öncelikle.
Rezil,ahlaksız adam.
Bide bunun çoluģu,çocuğu vardır torunları vardır bu yasa gelmiş otobuste torunu yaşindakini taciz etnis pislik ayy nefret ediyorum ama herkesin basina geliyor malesef bunlar insan falan değil ahlahsizlar
Ben otobüslerdeki tacizci tiplerle yıllarca karşılaştım. Sanırım bir süre sonra uzman oldum, direk rezil ediyorum. Önceden amlayamazdim o anda, kal gelirdi. En son yasadigim olayda ne yapıyorsun sen diye bir kükremişim otobüsten nasıl ineceğini şaşırdı şerefsiz.
Canım benim, o utansın sen üzülme. Ama o insanlarda akıl yok, vicdan yok. Allah belalarını veriyor bir şekilde.
Eminim sesinizi yükseltip onu rezil etseniz ne münasebet yaşlı başlı adamım ben sen azmışsın filan gibi densiz laflar ederdi.
Bence bu tip olaylarda çevredeki erkeklerin tavrı çok önemli.
O tip bi durum gördüklerinde hemen çaktırmadan müdahale edip böyle tipleri korkutmaları lazım.Hatta yaka paça tutup otobüsten atmaları lazım.
Bu nedenle insan evladı merhametli vicdan sahibi erkek evlat yetiştirmek çok önemli ülkemizde.
Başka türlü bu tür olaylar bitecek gibi görünmüyor malesef çünkü çevreden de bi tepki görmeyince daha da çok cesaretleniyorlar.
Kadınlarımızda korkuyorlar ya da çok panik olduklarından dolayı seslerini çıkaramıyorlar.En güzeli yanımızda toplu iğne taşıyıp o kırılası eline bacağına çaktırmadan batırmak
Bir teyze biz üniversitedeyken bıze aman çocuklar yaşlı ve evlilerden korkun demişti gençlerden korkmayın demişti demek ki teyzenin bir bildiği varmış :)
Yapma ...topraga kokuyosun dede deseydinBu adamlar kendini yaslaninca aynada gormeyip genclere niye satasir anlamiyorum.Yas 70 is bitmishala neyin pesindeler