• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

otobüste taciz :(

Meymenetsiz insan görünümlü yaratık o tesbihi leblebi diye tek tek yuttururdum kapıya getirir atarım tekmeyi git o güvendiğin beni taciz ettiğin titrek bacağinla devam et yoluna derdim :KK67: artık ak saçlı adamlarada güven kalmadı :KK43:

İmalı imalı yüksek sesle "pardon bey efendi biraz toparlanır mısınız? Rahatsız oluyorum." diyeceksiniz sert bir şekilde. O zaman herkesin dikkatini çekiyor tedirgin olup bırakıyorlar.Daha da devam ederse rahatsız olduğunuzu herkese iyice belli ederek söylenerek uzaklaşın ya da söylenerek kenara çekin kendinizi.
Taciz ediyor diye bağırırsanız inkar ediyorlar genelde...
Aslında iğne taşıman en iyisi aniden köküne kadar batırıp ayy çok pardon demek lazım...

Geçmiş olsun canım, moralini bozma, bize değil aslında kendine zarar veriyor böyle pislikler, kul hakkına girerek...
Benim de küçükken otobüste başıma geldi, o zaman ses çıkaramadım ama sonra fark ettirmeden bir kızı taciz eden sapığı, bağırarak rezil ettim.

Bana da olmuştu buna benzer bi olay. Yaşlı hoduk arkamdan çarptı ayaktaydik yanlışlıkla oldu sanmıştım. Bir daha oldu üçüncüde olunca bir bağırdım yaşından başından utanmadan dedem yaşındasin sürtünmeye utanıyormusun. Seni karakola şikayet edicem seni rezil edicem hapse artırıcam falan. Otobüs şoförü insanlı çıkmıştı da adamı yaka paça aşağı indirip pataklamislardi. Hiç üzülmedim. Sonra polis gelmişti sapık yolcuları Tacı ediyor diye şikayet etmişti şoför polis arabasına bildirip gitmislerdi. Üzülme kendini de kötü hissetme onlar Allahtan bulsunlar. Kendi Torununu bacisini önemseyen hoduk bunlar onları önemseseler başkalarına yapmazlar.

Ben olsam ben de bağiramazdim otobüste heralde çünkü bir kere arkadaşım otobusteyken kızın biri bağırmış ağlamış otobüste birsuru adam(!) varmış ama kimse oralı olmamis:KK43: bu pisliklerin yaptıkları yanına kaliyor. Keşke bilimsel amaçli yapilan deneyler zavalli hayvanlarda yapilmasa da tecavüzcü pis sapiklarda yapilsa

Ben olsam ben de bağiramazdim otobüste heralde çünkü bir kere arkadaşım otobusteyken kızın biri bağırmış ağlamış otobüste birsuru adam(!) varmış ama kimse oralı olmamis:KK43: bu pisliklerin yaptıkları yanına kaliyor. Keşke bilimsel amaçli yapilan deneyler zavalli hayvanlarda yapilmasa da tecavüzcü pis sapiklarda yapilsa

Gitgide bananeci toplumlara benziyoruz desenize. Oyle bir ihtimal icin de biber gazi veya toplu igne tasimak lazim o zaman, hirsini almis olursun.
Taciz yuzunden tedirgin olup, otobuste ayaktaysam ve arkami mecburen erkeklere donduysem ellerini gozetim altini aliyorum uzun zamandir :)

Yakanda montunda bir tane iğne takacaksın hissettin mi böyle birşey anında batırıcaksın bakalım kimin sesi çıkıyor
Moruk , pis nefislilier

benim başımada çok geliyor zaten yaşıtlarından değil moruklardan korkucaksn onlar en tehlikelisi azgın tekeler

Dedede yaş 70 ama iş bitmemiş anlaşılan.Ben kadın halimle bırak 70 yaşındayı 50 yaşında erkek görsem yer versem mi acaba diyorum Onların düşündüğüne bak

Boyle igrenc pislikleri topraga verip topragi da kirletmeyeceksin direkt uzaya firlatacaksin.

bugün okuldan dönerken yaşlı bir amca tarafından tacize uğradım!!! karşılıklı olan koltuklar var, karşımda 70 yaşında adam bir de tesbihli sanarsın çok müslüman!!! bacaklarımı sıkıştırmaya başladı ilk başta otobüs dur kalk yaptığı için adamın bacağı öyle çarpıyordur sandım ama sonra bacağını daha çok hareket ettirmeye başladı tabiri caizse sürttü, ne yapıyorsun amca dedim, çok yüksek sesle söylemedim belki yanlış anlaşılmadır adam sadece baktı bişi demedi, sonra devam edince adamın bacağına sertçe çarptım ve yerimden kalktım, sonra kendisi otobüsten indi. Yanında oturan kadına söyledim o adamı öncesinde uyarmıştı şu bacaklarını toparla diye çünkü.. Şuan çok sinirliyim ve kötü hissediyorum gerçekten nasıl insanlar var ya pedofili resmen, yaşından başından da utanmıyorlar, çocukları torunları vardır şimdi bu pisliğin, yazık.. KEndimi gerçekten kötü hissettim ellerim titredi ya :KK43:
Teneşirlere gelesice

oyle bısey oldugu zaman ben eger yanlıs anlamaya meyıl verecek bı durum olsa bıle sertce karsımdakı ınsanın canını yakacak sekılde sagdan sola donermıs bıcımde ayaktaysam karnına degılsem ayagına gecırecek sekılde dırsek yada tekme gecırıyorum, sonra pardon dıyorum tutunamadım.. Zaten nıyet varsa gerı cekılıyor.. Daha hıc bana net olarak bı hareket yapılmadı ama bayanları tacız edıldıgını gorursem hemen bayanı kendı tarafıma cekıyorum Bagırarak soruyorum rahatsız olduysanız bu tarafa gelebılırsınız dıye hatta rahatsız eden tıpe dogru bagırarak kıza bakıyorum onları ırıte edıyorum.. Ortamda erkek dıye gezen ınsan varsa noldu abla dıye soruyor kızda tepkı verırse olanlar oluyor.. Sessız kalmamak lazımda bazen karsıdakı ınsanın gercekten manyak olmadıgına da emın olamıyorsun yada taciz edilen kadın hıc ses cıkarmayabiliyor.. Kadın olarak işimiz cok zor.. Allah yardımcınız/mız olsun..

Back
X