- Konu Sahibi aki.no.bebii
-
devamı derken ?? :S devamında işte otobüsteki muhabetten sonra ertesi hafta ben onların bara gittim ya ondan sonra tel nolarını msn leri falan aldık ve buluşmaya başladık nişandı nikahtı derken .. öyle öyle gelişti hatta bi resmimizi koymuştum ben bi bölümde konuşurken merak etmişlerdi =)
anammm ben de o zamanlar 76 D ye biniyordum sizi görmüş olmiyim yoksaaaaaaa :jeyyar:
hayırlı olaaa mutluluklarrrr
senin istenme şeklinide okumuştum hatta nerden buldun bu caponu dediğimde otobüsten dedin bende dalga geçiyosun sanmıştım kaydirigubbakcemile3
Allah mutluluğunuzu daim etsin inşallah
bebe kime benzer acaba :asigim:
cok guzel yha Mutluluklar dilerim bende cok merak ettim acikcasi resmini bi koyarmisin..sırnaşık şey
maşallaah ne kadar gençsiniz öyle. valla yanyana görsem bebek bekleyen karı koca deil de yeni çıkan sevgililer derim. allah ayırmasın çok hoş bir çift olmuşsunuz:)
birşeyi merak ettim. tanıştığınız zaman aradaki iletişim dili türkçemi japoncamıydı? eğer türkçeyse eşin bayadır bburada yaşıyor demekki yok eğer japoncaysa sen baya bi azimliymişsin..
çok küçük duruyorsunuz bu arada minicik bir bebiş çekik çekik nasıl olucak bilmiyorum ama kulağa çok tatlı geliyor:)
haha kimbilir belkide görmüşsündür ama şimdi ona binmiyoruz artık 145 T ye biniyorum =)) belki biniyosundur =))
hee devirr değişti 145 T bizi paklar diyorsun kaydirigubbakcemile3 yok ben artık anadoludayımm sengözlerimebaksanab
Aaa hikayenin sonunu böyle beklemiyordum
Otobüste görülmüş vurunulmuş bir zamanların platonik aşkı çıkacak sanmıştım
Ama mutlu sonmuş ne güzeeel
Ayrıcada çok şekesiniz mşlh Mutluluğunuzun devamını dilerim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?