Otobüsteki Aşkım =))

ay yalan mıymış yaa ne amaçla yaparlar böyle bişeyi bu nasıl bir eğlenme anlayışıdır yoksa şizofreni midir anlamıyorum ben:umursamaz:

böyle saçmalığıda ilk defa duydum hatta bu kızın bebeği olmus 6 aylıkken fazla hayalperest kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

benim eşimde uzaylı arada uzaya çıkıp geliyoruz romantizm yapıyoruz güzel oluyo isteyene ayarlıyabilirim uzaylı birini kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

ya bende ne güzel diyordumki,
demekki gercekten ask varmis, bitmeyen
iliskiler evlilikler varmis..
yok iste yalan.. demekki hala hakliyim inanmamakta...

Resim photosoph arkadaşlar haberiniz olsun
Bebeğiyle ilgili bir bölümde yazmış
Bazı arkadaşlar ortaya çıkardı tabii

Bebeği erken doğmuş güyaa baya erken yalnız :mymeka:

nasıl yani yalan mıymış??

tatlım arkadasın öncekı konularına bakınca sende görüceksin kendı kendıne aksiyon yaratmak istemiş ama malesef hesap hatası yapmıs hem 6,5 aylık hemde 2500 kilo dogan bı bebek olmazz

aaaa bende kek gibi yedim iimi...
Hatta kızın adına çok mutlu olmuştum, arkadaşlarıma bile anlattım...
Sanırım hayallerini gerçekleştirmeye çalışıyor...

BÜyÜk saÇmalık amacı ne kı bu kızın ya
burda ınsanlar ne acılar Çekıyo
hayal ÜrÜnÜ bı evlılıkmı yaratmak ıstıyo tÖbe tÖbe

bu konuyu açan zavallı!!!insanlara yalan hikayeler anlatınca mutlumu oluyorsunun???
yazık yaaa...:enbuyukkk:

fotoğrafda çok çoluk çoluk havası vardı zatenlülülülülülü

Olmayan birşeyi olmuş gibi gösterip konu açmaktaki amacı anlamıyorum
Ne oldu yani aldığın yorumlardan ne gibi bir haz duydun?

Bu aralar pek bi moda oldu bu sahte konular
Yapacak işi yok üretip, üretip duruyo bazı boş zihniyetler:tomato:

bu serinin dewamı gelir:umursamaz:

minibüsteki aşkım, gemideki aşkım, uçaktaki aşkım, en son seride uzay mekiğindeki aşkım olur heralde -tatlicadiarzu-

burada okudukları herşeye inanan insanlarda da suç var, bu inanç olmasa bu tip başlıkların yalan olduğu anlaşılsa cevap yazılmasa bu tip başlık açanlarda amaçlarına ulaşamayacak. Elin japonunun hiçişi yoktu Türkiye'de barmenlik yapacak çok saçma

inanmış gibi durmuosun nie cwp yazdın ozaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…