tatlım senden hocanın ismini istemiştim .. istersen özelden yazabilirsin :)
gözümden kaçmış ya da anlamamışım ben canım hemen gönderiyorum özelden, ben hani almak istersen soracaksın bana diye anlamıştım çok pardon:)
bugün arabama kavuştum,,ve ilk defa uzun yıllar sonra direksiyon başına geçtim ,,
eşimin büyük desteğini gördüm, çok sakin bir şeklide kullanmam yönünde beni ikna etti ve trafiğe çıktım
otomatik araba kullanmak çok zevkli vitesle işiniz olmuyor,,tabi benim gibi acemlier için yarında eğitmenle başlıyoruz inşallah, 2 hfta sonra eşim trafiğe yanlız çıkarsın diyor görücez bakalım,,,
güle güle kullan, bizimle paylaş gelişmeleri lütfen, ben bu topicler sayesinde yalnız hissetmedim kendimi. araç arıyorum ben de, sonra ben de paylaşacağım gün be gün:)
merhabalar kızlar bu konuyu daha yeni gördüm nasıl kaçırmışım... benimde 6 yıllık ehliyetim var ama aktif olarak 3 yıldır kullanıyorum lastikleri kaldırıma sürtmakten başka bir kazamda olmadı bu zamana kadar çok şükür
ilki dikkatsizlik,ikinciside heyecandan oldu.ama cidden moralim bozuk.Hic araba kullanmak icimden gelmiyor..
geçmiş olsun, umarım kimseye zarar gelmeyen sadece maddi hasarlı kazalardır. kafanızı meşgul eden konular mı var acaba şu sıralar? birkaç yıldır kullanıyorsunuz diye okumuştum çünkü, belki kafanız çok dolu olduğu anlarda kullanmamaya ya da araba kullanırken başka şey düşünmemeye çalışabilirsiniz.