Naber kızlar ben geldimm...
Hepinizin ramazan ayı mübarek olsun..Nasıl gidiyor?çalışanlar için zor olsa gerek..günler uzun..biz ev hnmları içinyatarak zaman geçirme şansımız var çok şükür..Allah yardımcımız olsun ibadetlerimizi kabul etsin inşaAllah..
Güzel şeyler okudum,gerçi çok fazla girmemişsiniz...deneyimler az galiba
Blakcandy ağrıların normal, vücudu kasmaktan olur bilirim..park işini neyaptın?.çalışmaların gidişatını yaz buraya mutlaka.
Yorgun Svşcım far konusnda haklısın katılıyorum..İlk defa dün gece kısa bir bakkal turu atdım.gece kullanmak daha dikkat istiyor..
Gündüzleri halladelimde geceler şöyle dursun en iyisi

Açık otoparkları tercih ediyorum şimdilik..nerde geniş var oraya yerleşiyorum..geri geri gitme,manevralar gibi zorlndklrım oluyo..
Örnğin geçnlrde görümcemi metrobüs durğına bıraktm,aynı yolu biraz ileri geri alıp tamda dört yol ağzı U dönüşü dönmem lazım..oda pür dikkat bana bakıyo

(açık yakalıycak ya..) devam etdim markete gidilen yola girdim..tlfnda da çayın yanına simit almaya gitdm çocuklra dedim..yalan olmadı..iyide oldu sebep oldu afiyetle yedik

Aynı yolda tam dedğim gibi 4 yol ağzı bu geri dönüşü denemek istiyorum..yoksa herseferinde yolu uzatmak marifet değil tabii..bunu aşmalıyım..