Otorite ?

Duman06

Üye
Kayıtlı Üye
17 Haziran 2016
117
54
13
37
Merhaba herkese;
Hayırlı Ramazanlar arkadaslar.
7 aydır bir iş yerinde ön muhasebe sekrerer olarak çalışıyorum

İş yerimde Müdür ve müdür yrd.
Başka bir bölümde 2 bayan arkadaş var.

Ben çok fazla iyi davrandım ilk başta.
Çok iyi niyetliyim ve bunun insanlar tarafından kullanıldığını anladığımda resmen herşeyden soğuyorum.
Örneğin; birsey soruyorum hemen gülüyorlar o öyle mi bilmem ne vs.
Yada en ufak bi yanlış yapıyım "yanlış yapmışsın" deyip ta müdüre kadar yerleştiriyorlar.onlarin bi yanlışı olduğunda ben hemen düzeltiyorum kimseyede söylemiyorum(yapim bu)

Patronumuz çok iyi bi insan beni çok seviyor hissediyorum zaten her yerde de benden bahsediyomus."duman çok sevimli çok hanfendi dürüst biri "
Ama bunlar neden sevemedi kabullenemedi anlayamıyorum.

Kendimi saf, hic birşey bilmiyormusum gibi hissediyorum onların yanında..öyle davranıyorlar çünkü

Sonradan otorite sağlanır mı?
Yoksa herşey için çok mu geç?

Sen guler yuzlu yumusak baslisin onlarin da isine gelmis belliki. Ara sira disini goster her konuda sessiz kalma. Sen sustukca ustune gelirler. Mudurun sevmesi bir avantaj cok bunaltiklarinda mudurunle uygun bir dille kinusabilirsin. Inan hepimiz az cok ayni durumdayiz.

Beni seven iş yeri sahibi.Müdür tam kafa dengim diyodum onada guvenemiyorum artık.çünkü o da ilk baslarda öyleydi.beni tanıdıktan sonra yumusadi az biraz benim yanımda oldu gibi.

Sende onlar gibi davran.
Mesafeni koru ama bi yanlış yaptıklarında laf arasında müdüre söyle.
Sen çekimser durdukça daha da üstüne gelir böyle tipler.

Sende onlar gibi davran.
Mesafeni koru ama bi yanlış yaptıklarında laf arasında müdüre söyle.
Sen çekimser durdukça daha da üstüne gelir böyle tipler.
En ufak bişeyde çocuk gibi gidip şikayet edilirmi yaa..nasıl insanlar anlayamıyorum.
Bende öyle yapcam diyorum yapamıyorum

şimdi iş yerinde ilişkiler önemlidir ama mesafede önemlidir. sen kendi işini yap sadece. insanlar her şeyi der iş yerinde. sen gene güler yüzlü representable ol ama fazla da yüz göz olma. hep bey li hanımefendili konuş ve bütün yükü alma. seni patronun ilgilendirir.

En ufak bişeyde çocuk gibi gidip şikayet edilirmi yaa..nasıl insanlar anlayamıyorum.
Bende öyle yapcam diyorum yapamıyorum
Bir kaç kere yap hani en azından sessiz kaldığını düşünmesinler.
Çok iyi anlıyorum kafa yapıları gelişmemiş insanlarla çalışmak zor.

Ben kendi işimi yapıyorum gelip karışıyorlar şunu şöyle yapmışsın yapma bak dikkat et vs..sananeeee diye bagiracam birgün

karışsınlar sen de önce siz yapın bana da gösterin de deneyim paylaşmak, öğrenmek güzel deyin. işleri karşı tarafa kaptırın. biraz esneklik iyidir her zaman.

iş dünyası böyle bazı saçma sapan insanlar her yerde yapman gereken tek şey es vermek ; günaydın iyi akşamlar onlara bir şey sorma muhabbet etme . Taş yerinde ağırdır !
Zaten duyduğum kadarıyla onada gıcık oluyorlarmış muhatap olmuyorum hic bi..ama benim yasam tarzımla onların ki ile çok farklı.yani onlarla sohbet muhabbet edemem..etmiyorum da.belki ona sinir oluyorlar bilemiyorum.

Zaten duyduğum kadarıyla onada gıcık oluyorlarmış muhatap olmuyorum hic bi..ama benim yasam tarzımla onların ki ile çok farklı.yani onlarla sohbet muhabbet edemem..etmiyorum da.belki ona sinir oluyorlar bilemiyorum.

Aman herkesle uyumlu olacaz diye bir kaide yok ki ! ayrıca insana bir şeyler katacak kişilerle muhabbet etmeyi tercih ederim en azından bilmediğim şeyler öğrenirim farklı bakış açılarına sahip olurum her gün mahalle kadınları gibi dedikodu yapanlardan haz etmem.

Haklisiniz inanın ilk başta bende öyle dusunuyodum..ama öyle insanlar değiller herkesin arkasından konuşurlar..yapilan herşeyi küçük görürler.sacma bulurlar.hic birseye saygı lari yok..emeğe saygıları yok

Kısaca özgüvensiz insanlar böylelerine napıyoruz hiç tınlamıyoruz ne derse he he diyip pis bir gülücük atıyoruz Daha da özgüvensiz hale geliyorlar. Şuan onların sana yapmaya çalıştığı bu özgüvenini yıkıp sinmiş biri haline getirmeye çalışıyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…