Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
0 (462) 334 54 66 şu numarayı arayın Trabzon pelit Li de burasıKızlar doktor bana otrivelle çatlatma iğnesi vuracak bir ay içinde ama hiçbir yerde bulamıyorum eşimle bakıyoruz depolarda yok acaba elinde fazla olan var mı yada yaşadığı şehirde bulabilecek olan lütfen yardımcı olur musunuz![]()
Burada bulunuyor mu kuzum0 (462) 334 54 66 şu numarayı arayın Trabzon pelit Li de burası
Evet ben 2 kez buradan aldım raporlu da veriyor özel deBurada bulunuyor mu kuzum![]()
Ya süpersin canım benim o kadar stres yaptım ki bulamam diye Allah razı olsun sabah bi arayıp soriyim o zamanEvet ben 2 kez buradan aldım raporlu da veriyor özel de
Trabzon’a yakın mısın bilmiyorum da bir numara daha verebilirim canım inşallah bulursunTrabzon’aYa süpersin canım benim o kadar stres yaptım ki bulamam diye Allah razı olsun sabah bi arayıp soriyim o zaman![]()
Kuzum bn güneydoğudayım çok uzağım nasıl yaparım bilmiyorum ama diğer numarayıda alabilirim kargolarlar inşallah yada uçakla ben gelip alabilirim bir ihtimalTrabzon’a yakın mısın bilmiyorum da bir numara daha verebilirim canım inşallah bulursun
Karşılarlar inşallah size yakın illerin eczane numaralarını bulup aramak lazımKuzum bn güneydoğudayım çok uzağım nasıl yaparım bilmiyorum ama diğer numarayıda alabilirim kargolarlar inşallah yada uçakla ben gelip alabilirim bir ihtimal
Sizin verdiğiniz numarayı arayacağım yarın sabah inşallah yollarlar o kadar çaresiz kaldım ki hiçbir yerde bulamıyorumKarşılarlar inşallah size yakın illerin eczane numaralarını bulup aramak lazım
Bulunur illa ki üzülmeyin nerede yaşıyorsunuz bende araştırayımSizin verdiğiniz numarayı arayacağım yarın sabah inşallah yollarlar o kadar çaresiz kaldım ki hiçbir yerde bulamıyorum![]()
Hataydayım canım bakarsan çok sevinirimBulunur illa ki üzülmeyin nerede yaşıyorsunuz bende araştırayım
Regl misiniz yumurta takibine mi başladınız ona göre bakarım zamanınaHataydayım canım bakarsan çok sevinirim![]()
Kuzum reglim yeni bitti de diğer ay ki reglimde yapıcaz ama doktor şimdiden bak bulman zor çünkü dediRegl misiniz yumurta takibine mi başladınız ona göre bakarım zamanına
Çok zaman var ben yarın araştırma yaparım ulaşırım size burada bulmak kolay oluyor bazenKuzum reglim yeni bitti de diğer ay ki reglimde yapıcaz ama doktor şimdiden bak bulman zor çünkü dedi
Tamamdır çok sevinirim haber bekliyorum sizden o zaman Allah razı olsunÇok zaman var ben yarın araştırma yaparım ulaşırım size burada bulmak kolay oluyor bazen
Amin cümlemizdenTamamdır çok sevinirim haber bekliyorum sizden o zaman Allah razı olsun![]()
Günaydın verdiğim numarayı aradınız mıTamamdır çok sevinirim haber bekliyorum sizden o zaman Allah razı olsun![]()
Kuzum dün aklımdan çıkmış yaGünaydın verdiğim numarayı aradınız mı
Canım ben aradım o verdiğin numarayı ama yokmuş öyle dedilerGünaydın verdiğim numarayı aradınız mı
Evet başka bi arkadaş da görmüş aramış ona da yok demişler bi kaç eczane dahaCanım ben aradım o verdiğin numarayı ama yokmuş öyle dediler![]()