Oturduğu evden utanan kuzen

sonkafautucu

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Nisan 2016
550
374
103
Merhaba arkadaşlar kuzenimim bazi sorunları varda bu sorunlar banada sorun olmaya başladı artık bende sizlere danışmak istedim..
Kuzenimle evlerimiz çok yakın onlar gecekonduda biz normal apartman dairesinde oturuyoruz.
Evlenmek için goruculer gelmek istiyo ama adamları hep bizim evimize çağırıyo evimizde tadilat var badana oluyo bilmem ne diyede sürekli yalan söyluyo onun yüzünden bizde yalan söylemek zorunda kalıyoruz.
Gecekondu oturmak utanılacak bişey değil ki bu onun elinde olan biseyde değil defalarca söyledik ama anlamiyo babası vefat etti onu bile herkesten gizliyo isyerindeki arkadaşlarından sakliyo annesinden utaniyo falan daha bunun gibi pek çok şey var. Simdide zengin biriyle evlenmeye takmış kafayı gözünü çok büyük hırs büyümüş. Bugün teyzemle onu uyarmak istedik ama bize bi sürü laf söyledi tartıştık falan bana söylediği aynen şöyle; kusura bakmada ben senin gibi 2 milyar maaş alan biriyle evlenemem evde mi kaldım..Ben onun iyiligini isterken onun bana böyle konuşması çok zoruma gitti. Sizce bundan sonra yine istemeye geldiklerinde evimize kabul edelim adamları?

Böle ters cevap veriyorsa artık işine karışmayın.bırakın ne hali varsa görsün.
Siz yapmanız gerekeni yapmışsınız.

bundan sonra sende aa kusura bakmada bizim gibi 2000 maasli kisilerin evi sana layik degil de ve asla evine kabul etme.ne hat yiyorsa sensiz yesin milleti dolandirir filan olan sana olur.

Herkes kendini oldugundan iyi göstermeye calisir ama onunda bir haddi var.Bu tamamen farklı biri olmaya çalişmak.Ikisi farklı seyler.Ya ben dünür gelecek diye evlerini yenileyen kac tane aile gördüm.Evini begenmeyebilir onu anlarım ama babasinin öldüğünü soylememek bir gariplik var evet.

Verdiği cevap çirkin kabul ama ben diğer arkadaşlar kadar acımasız düşünmüyorum. Biraz daha idare edebilirsiniz bence, belli ki zor bir hayatı var. Yaptıkları saçma ama yardımcı olunabileceğini düşünüyorum ben. Bir de
Tepkilerden çekiniyordur. Doğruya doğru şimdi burda konu açılırken bile ailesi gecekonduda yaşıyor yazsalar aaaa ne kötü diyecek bir dünya insan var. Kabullenmesi gerekiyor. Bilemedim nasıl yapar ama doğrusu kabullenmesi...

Sizinle aynı düşünmüyor die kuzen kazığı atmanıza gerek yok..Bırakın gelsin nolcak..
O da onun hayata bakış açısı..
Benimle aynı düşünmek zorunda değil tabi ki istediğini düşünebilir ama ben onun iyiligini düşündüğüm için sadece uyardım bana hakaret etmesine gerek yoktu benim nişanlım 2 bin lira alıyo diye benle dalga geçti resmen.

Ben onu anlamaya çalışıyorum kendimi yerine koymaya çalışıyorum ama aşırı kibirli olmasi kendini çok yukseklerde görmesi bizim canımızı sıkıyor doğal olarak. Kendisi lise mezunu bile değil ama üniversite mezunundan aşağısı erkeklere burun kiviriyo. Tek varlığı güzelliği yani erkeklerin sadece güzelliğe baktigini düşünüyo galiba

Onun ne hissetigini bilemeyiz belki onu ezenler oldugu yasadigi evle fakirligiyle.
Yalniz bu fakir kiz zengin oglan masallari eski turk filmelrinde olur sabiyordum hep babalarini armator olarak tanitirlardi armator ne hala bilmiyorum
Kuzeninizi fazla yargilamayin ins. Diledigi gibi bir evi bir hayati olur

Ne hikmetse böyleleri hep kaymağı yalayanlar oluyor!
Allah'ın adaleti işte bir yerden tam istediği verirken bir yerden de hiç beklemediğini çıkarıyor karşısına. O utandığı adam ileride şu anki halinden beter etmeyeceği ne malum!

güzelse zengin bi enayi bulabilir neden olmasın
öyle demiş olabilir bundan dert edecek ne var?
Benim nişanlım 2 milyar alıyo diye küçük görmesi canımı sıktı ben onun için elin adamlarına yalan söylemek zorunda kalıyorum onun bana yaptığı hakaretler bir değil ki sürekli böyle

Benim nişanlım 2 milyar alıyo diye küçük görmesi canımı sıktı ben onun için elin adamlarına yalan söylemek zorunda kalıyorum onun bana yaptığı hakaretler bir değil ki sürekli böyle
ee sende sana yaptıgını ona yap. laf söyleyemıyorsan da muhatap olma o zaman.
olacaksan da katlan

Aynen öyle ve istemeye geldiklerinde adamlara ilk sorduğu şey ne kadar maaş aldıkları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…