Oturduğu evden utanan kuzen

bırakın tercihlerini yaşasın.hiç üzülmeyin

E tamam ev badana boyada da baba nerde demiyolar mi? O da yurt disinda is gezisinde mi?

Sulalede maddi durumu en kotu olan genclerde bu tarz cikislar olabiliyo,durumunu duzeltmek icin umudunu baskalarina bagliyolar.

Kuzeninizin meslegi var mi,yasi kac? Meslegi yoksa onu universite okumaya tesvik edebilirsiniz hatta onu kendi silahiyla vurun
''okursan zengin esi daha rahat bulursun'' deyin bakalim,belki aklina yatar da bu sayede meslek sahibi olur.

Off çok güldürdün beni ya :)) hıyarlı baba gibi haha

Benim esim 2 milyar maas aliyor sen daha fazla kazanan birinin evini bul goruculeri oraya cagir deyin

kabul etmeseniz başka yere çağırıp sizin için ileri geri konuşacak
eğer bunları kulak ardı ederiz derseniz çağırmayın
yok edemeyiz derseniz çağırın tek şartla doktora gitmesi gerektiğini
arkadaşım vardı aynen anlattığın şekilde ama evini sorun etmezdi
seni dinler haklısın derdi 5 dk sonra kendi dediğine okurdu
zararsız şifozreni demiş doktor

Kötü olan birşey var ki ailesinden evinden utanan iflah olmaz !
Birde daha kötüsü zengin koca bulur gerçekten sonradan da ne oldum delisi olur
Yazık ALLAH İSLAH ETSİN !

siz ne tip bir cümle kurdunuz uyarırken ? bence yardımcı olmalısınız . siz kendi hareketlerinizden mesulsunüz. hem ona bu tarafınızı göstererek mahcup edin . hayatı gerçekten zormuş .

musaıt degılız deyın goruculerını sızın eve kabul etmeyın cok cıddı mesafe koyun derım

Evleneceği kadında sadece gençlik güzellik arayan ..salak çok malesef
Bu kuzen de bulur böyle birini
Adam kadında güzellik ararsa kadında adamın cebine bakar
Öyle sığ sığ yaşar giderler
Herkes müstehakını bulur hiç dert etme

Böyle insani vasiflardan yoksun birine yardimci olmak zorunda değilsin
Açma evini barkını

Ayrıca o gecekondu deyip küçümsediği evlere bayılıyorum
Apartman yaşamına özenti yetmişli yıllarda kaldı
Fazla türk filmi izlemenin zararları işte

Çok tanıdık geldi bu hikaye. Bahsettiğiniz gibisi var bizde de babamın yeni eşi. 20 yaş küçük babamdan çok evlilik dışı çocuk yaptı etti boşattı Adamı. Şimdi de bize biz babamın çocuğu değilmişiz muamelesi yapıyor alışverişe gittiğimizde dünyanın şeyini alıyor kendine ve çocuklarına bana sen elindekileri kendinden geçersin diyor.. Hey allahım..

ben olsam asla evimi onun evi gibi görücüyü getirtmem değmez böyleleri iki gün sonra sana sıkıntı çıkarır

Bence bu karekterle alakalı fakirlikle alakalı değil , özü bozuk onun , pek mutlu olacağını sanmıyorum

Haline şükür etmeyi bilse iyiymiş. Sonuçta evleneceğin adam onun herşeyini bilmek isteyecek. Saklanacak şeyler değil bunlar . Etmeyin bence.

Sanırım kuzeninin yaşı küçük ve yaşadığı psikolojik sorunlar varmış gibi geldi. Yaptığı çok yanlış fikri çok çok yanlış ama ben üzüldüm haline ve acıdım çok.
Lisede bi grup arkadaş birbirimizé giderdik sırayla. Bi arkadaşımızın evi bakımsız ve durumları yoktu. O bundan rahatsız olmamıştı ki çağırdı. Patavatsiz arkadaşımızın biri neden evinize bakım yapmiyorsunuz annem eve her ay hali alır demişti . Kızın ifadesini asla unutamıyorum,birdaha kimseye gitmedi çağırmadi.sonrasında benim kitap almam gerekiyordu mahallenin başına kadar kendisi getirdi belliki utaniyordu. Eminim bu psikoloji onda sonrasında devam etmiştir. .. kimlerin ne yaşadığını bilemeyiz.. bu düşünceyle de umarım sırf para için evlenmez. Sahip çıkın yazık .... ayrıca babasının öldüğünü söylemek zorunda değil işyerindekilere.
Benimde babam öldü bende söylemek istemezdim. Söyleyince insanlar daha hassas davranıp aslında insanı kırabiliyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…