Oturduğu evden utanan kuzen

Bana anlatılanı aktarıyorum.Kuran kursunda kizlardan biri dua ediyor , yarabbi ne olur bana bes katli evi olan bir es nasip et kuran kursu acayim.Demisler ki boyle dua mi olur.Size ne demis ben rabbimden istiyorum verecek olan o.Hakikaten istedigi gibi bir es bulmus acmıs kuran kursunuda.İsteyen istedigini isteyebilir :) verecek olan Allah gece kondu da oturması rızkı bol bir eş bulamayacagi anlamina gelmiyor.

Ben boylelerine dunku b.k diyorum. Millet 2 bin tl ile helalinden kac cocuk buyutup okutuyor ayip be. Sen nesin, kimsin ki o parayi begenmiyorsun. Onemli olan huzur, bogazindan gecen iki lokmanin zehir olmamasi, gerisi bos. E tabii kuzen sığ biri oldugu icin...

Benim de bir kuzenim bi kac kuzeni muhendislerle doktorlarla evlendiginden evlenmek icin goruculere tek kriteri "muhendis veya doktor olmasi" oldu. Yalniz şu var, muhendislerle evlenen kuzenleri zaten muhendis ve doktorla evlenen kuzeni hemsire. Hepsi de is ortamlarinda birileriyle tanisip severek evlendiler. Kendisi orta terk... Universiteden asagi goruculeri asagilayip yollardi. Neyse bir muhendis buldu evlendi. Yalniz herif bildiginiz recep ivedik. Fazlasi var eksigi yok. Adamlara misafirlige gittik hiyarli baba icligiyle karsiladi bizi Ayrica calismayi da sevmiyor. Isini duzgun yapamadigi ve surekli isyerlerine gir cik yaptigi icin maasi da dusuk kaldi. Ama sonucta "meendiz"... Kuzeniniz de evet zengin birini bulur ama diger ayrintilar nasil olur Allah bilir...

Biraz güzelliği varsa 50 yaşında zengin bir koca bulur merak etmesin az dişini sıkar tövbe tövbe

Guzelligi yoksa 70 yasinda da olur

Yaşlı falan değil genç yakışıklı istiyo aynı zamanda :)

Cınım ırısı ıylı ılmıyır...

kıskınçsın

Şu koskoca yazımdan bu sonucu mu çıkardın pes doğrusu! Bizim kimseyi kucumsedigimiz yok tabiki varlikli insanlar gecekonduda oturan insanlarla evlenebilir bende erkek olsam evlenirdim ama karakterinede bakardım.. Sonuç olarak o bizi küçümsüyor biz onu değil.

Ben size ithafen yazmamistim aslinda ama , benim konunuza yorumum ilk sayfada mevcut.

yaşı kaç acaba..hala ergen gibi davranıyor...kesinlikle psikolojik destek alması lazım...hareketleri davranışları normal değil..

O bende de oldu. Normal apartman dairesinde oturuyoruz çok şükür annemlerle. Eşim beni istemeye geleceğinde aman evimiz güzel görünsün diye evi yeniden dizdim. Ki benim eşim bunlara asla takılacak biri değil. Ama insan yinede evi güzel görüksün diyor. Birde hiç tanımadığı insanlar gelecek onun açısından bakınca zor çok zor bence

yıl olmuş 2016 müstakil anam babam mis gibi evlere gecekondu demekten vazgeçin ,asıl utong hazır betonlar sayesinde artık bizler gecekonduda oturuyoruz şu kelimeyi bir anlamına oturtalım artık...
ibrahim erkallar emine ünleri çok mu izledi kuzeniniz...
almayın evinize çıktığın yumurta orda bizim kılıf müsait değil de kapıyı kapat bakayım nerde ağırlayacak insanları.

Ne insanlar var ya
Hala hayatından ders alamamış, gördüklerinden bir şeyler çıkartamamış insanlar var
Zengin kocaymış... Yalan bir dünya üzerine kurulu bir evlilik
Başına gelirse görür, o gecekonduda ki huzuru

Ben sizi pek samimi bulamadım. Kuzeninizin düşüncesi yanlış olabilir siz gerçekten iyi niyetli olsaydınız ona düzgünce ifade etmeye çalışırdınız iyi olması için elinizden geleni yapmaya çalışırdınız yinede. Zatn siz yaptıklarınızdan da rahatsızlık duymuşsunuz. Siz onu böyle küçük gördükçe oda başka şeylere sığınır mutluluğun paradan ibaret olduğunu düşünmesi normal

sıraya girmiş zengin kocalar, bir sivri dilli dilber gelse de alsak diye bekliyorlarmış.Tarzı, uslubu hiç hoş değil, ama sanıyorum sorunları var.Bir insan oturduğu yeri, babasının ölmüş olmasını neden saklar?İdare edin diyemeyeceğim valla bazı insanlar öyle yolunu bulmuş, aman onun psikolojisi bozuk, aman idare ediver diye her istediklerini yaptırıyorlar.Umarım bir an önce aklını başına alır.Bu arada 2.000 maaşa da kurban olsun o :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…