oturdum ağlıyorum

betulmeva

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Nisan 2010
166
3
96
İstanbul
baya baya araba kullanmayı öğrendim bugünde dışarı çıktım dönerken eşimin çıkış saatiydi onuda aldım almaz olaydım 2-3 yerde bana öyle bi bağırdıki elim ayağım karıştı birbirine öyle dokunduki onun bana bağırması yolda durdurdum sen kullan dedim indim eve giderkende yüzüne bile bakmadım oturdum sinirden ağlıyorum affettirmeye çalıştı uzak dur dedim kovdum o baska odada ben başka

Bağırınca birşeylerin olacağına inanmış olmalı kendisi...

İyi yapmışın arabadan inip direksiyonu ona bırakmakla.

cnm korkmustur tam ondna boyle yapmıstır

bılıyorsunkı hıc bır erkek kadın surucuye guvenmez ne kadarda ıyı olsada

genelde bu erkekler böyledir. araba kullanmayı öğretirken yada yeni öğrenen birine çok bağrırılar. bende sadece bizde var sanıyodum bu.
neyse bu eşine ders olmuştur birdaha bağırmaz sana umarım.

erkekler araba konusunda biz bayanlara gerçekten güvenmiyorlar
hiç tanımadıkların bile gelip seni trafikte sıkıştırıyo
daha ne olsun

Benimkide motorsiklette aynı şeyi yapmaya kalktı, bende motorsikleti denize atmaya kalkınca sustu. Bunlara susmak yaranmıyor, ne kadar bağırırsan o kadar kıymetli olursan

ben neye bagırdını anlıyamadım..
arac kullanmanızamı?..
yoksa onu almanızamı?

sıkma canını bütün erkekler öyledir sanki aldık arabyı çarptık da :umursamaz: pek kıymetlidir onlar için hemen paniklerler ha çarptı ha çarpacak diye.

aslında biraz yüz verme soğuk davran ki bir daha böle bişey yapmasın trafiğe çıkacağın varsada panik olur çıkamazsın

korkup reflex olarak bağırmıştır canım ya
benimkide sürekli sağa çok yanaştın, çok yanaştın diye panik yapar, halbuki çok yanaştığım yok, sağda pek oturmadıkları için onlara öyle geliyo
:hulya:

bizde baslarda ayniydik
simdi hatirlayip guluyoruz bosver girgira vurun olayi
zaman gectikce hatirlayip guleceksin...

insanı durduk yere panik yapıyolar konuşma bi süre burnu sirtsün iyice
ki bidaha aynı hatayı yapmasın

önca kızıma bağırdı duuuuuur diye bende bana bağırdı sandım bi panikledim sonra önüme adam atlıyınca ben durduğum halde bi bağırdı bana ben zaten her yere tek gidiyorum çook zoruma gitti ya

önca kızıma bağırdı duuuuuur diye bende bana bağırdı sandım bi panikledim sonra önüme adam atlıyınca ben durduğum halde bi bağırdı bana ben zaten her yere tek gidiyorum çook zoruma gitti ya

valla canım çocukta varsa arabada öyle kargaşa olur bazen, ama acemi falan değilsin sanırım ben yenisin sandım, istanbulda tek başına kullanıyosan zaten daha ne, ustasın işte, haklısın küsmekte:hulya:

boşver canım ya takma ama sen surat yap bir kaç gün :lepi: bildiğin nazlar varya onları yap işte konuşma surat as mutlaka anlar o hatasını özür diler sende affet bir iki gün sonra
barışıncada al karşına konuş sen böyle yapınca trafiğe çıkabilecek cesaretim varsada kaybeder çıkmam de lütfen bir daha yapma de

Mevzu araba olunca ver erkek olunca, devamlı uyarmayı hak görüyorlar kendilerinde.
Doğru değil tabi ki ama sinirleri gerilmiştir.

ahhhh ,tatlimmm niye uzuyorsun ki kendini,erkeklerin hep bir bilmislik havasi vardir....hiccc duyma bile solyediklerini.araba kullaninca yola konsantre olduktan sonra,trafige hakim olduktan sonra ,sorun yok.

gülüyorum sadece gülüyorum çünkü bu erkeklerin hepsi odunnnnnnnn.....aynı benim koca sanki, ağlatmaktan göz yaşlarımı kurutduydu:)))şimdi istediği kadar bağırsın sus ya off diyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…