oturdum ağlıyorum

Ayni seyi ben de babamla yasamistim. Bazi erkekler kadinlarla trafige cikinca cok tedirgin oluyorlar sanirim. Bosverin, karakteri boyle demek ki. Siz isterseniz kendisiyle bir muddet konusmayin. ben konusmamistim, sonra kendisi yalvardi, "hadi trafige cikalim, valla bagirmicam" filan..

Bir daha eşinizi arabanıza almayın.kaydirigubbakcemile3 Erkekler genelde böyle işte.Öndeki sürücünün gidişinden kadın olduğunu anlıyorlarmış.Benim direksiyon hocam vardı,car car bağırırdı.Ben de ona bağırırdım.kaydirigubbakcemile3 Altta kalmayın kısacası.kaydirigubbakcemile3

Üzülmeyin bu kadar yaa ama iyi yapmışsınız direksiyonu ona bırakmakla tavrınızı koymuşsunuz işte.Keşke yolda gitmeye devam ederken siz de ona bağırsaydınız. kaydirigubbakcemile3 Belki onlardı o zaman ne kadar yanlış yaptığını. Biraz tavır yapın o gelip yalvarsım hadi sen kullan die. O zaman öğrenir araç kullanırken size güvenmeyi... kaydirigubbakcemile2

istanbulda araba kullanmak zaten ayri bir sorun

birde türkiyede arabayi kaldirabilene ehliyet veriyolar oda cok garip bir durum
ehliyetin var ama araba kullanamiyorsun gercekten cok sacma
ögretip verseler ehliyeti kimse sen araba kullanamiyorsun muamelesi görmezdi

Son düzenleme:
bu araba kullanımı konusunda bütün erkekler sanırım aynı...
kendini üzme canım benimki de aynıydı; artık o varken kesinlikle oturmuyorum direksiyona, onu biyerden alıcaksam da oraya kadar gidip kenara çekip iniorum ona devrediorum... nekadar susmaya çalışsa da yapamıyor çünkü...
sana tavsiyem sende aynını yap... kafana da takma hiç...

kullanmıycam dedim bidaha bugün dışarı çıkıcam otobüsle gidicem

sakın yapma o bağırdı die öle bişi canım... neden kullanmayacakmışsın. kendileri çok mu ii kullanıolar sanki. görüoruz trafikte erkekleri de. ki o arabada senin de hakkın olduğuna göre, o bağırdı die kullanmamazlık etme.. lmaz:

kocadan hoca olmaz die boşuna demiyolar
öğretmeyi geçtim insanın bildiğinide unutturuyolar :mymeka:

bende eşimle birlikte kullanmadım bi 4-5 ay ama yanlız çıktım hep... en son yeni araba aldığımızda hadi sen sür dedi yok dedim sen varken sürmem sür sür bağırmicam söz dedi ve yine tutamadı kendisini kaydirigubbakcemile3
o gün bugündür zaten ne o diyor hadi sür die ne ben sürüyorum o varken...
ama hergün binip işime geliorum, nereye gitmem gerekse gidiyorum onu otobüse postaladım kaydirigubbakcemile3

ha bikere de araba kullanmayı ilk öğretirken eşim bana öyle bir bağırmıştı bende yolun ortasında durdum indim arabadan ben yürüyerek gidiyorum dedim kaydirigubbakcemile3

üzülme canım sende o varken arabayı sürme direksiyonu ona bırak
eşinin olmadığı zamanlar sür.en azından başında bağıranın olmazyerimseniben

değişmez bu erkekeler. eniştem 15 yıllık halama ve 25 yıllık ehliyeti olan halama hala bağırır. dikkat et geliyor, hızlandın,yavaş sürme ondan en iyisi onlar varken kullanmamak.

ne yazıkkı onlar arabayı sadece erkeklerın kullanabildiği patlamaya hazır bomba sanıyorlar..
bilmedıklerı bişey var kadınlar daha hassas oldukları için daha dıkkatlı ve özverılı kullanır arabayı.!!bu düzgün kadın şöförler için(geçerli)
takmayın kafanıza..
onsuz deneyın en ıyı olduğunuz zamanlarda alın onu mudahele etmesıne izin vermeyın nıtekım o belgeyı almaya hak kazanmssınız eşinize aynen tekrarlayın:)

bu erkekler herşeyin en iyisini bildiklerine inanıyolar yaaa ....
iyi yapmışsın direksiyonu ona vermekle ....
bağırması senin hevesini kırmaktan başka bi işe yaramazkiiii

canım bu konuda yanlız değilisn emin ol hepimizin eşi aynı
ahh ahh bu erkekelr ahh

al yanına bir bayan arkadaş onunla çık trafiğe hem emin ol dahada rahat kullanırsın,
insnanın kendisine özgüveni geliyor,

keşke direksiyonu ona vereceğine, münasip bir yerde indirseydin onu :)) kalan yolu çenesiyle değil ayaklarıyla gitseydi..

neyse, bir daha almazsın en azından, onu öğrenmiş oldun canım :))

Bu erkek cinsi Bildiği Bişeyi öğretirken çoook agresif oluyor yaa.. Ben sana öğretecem aşkım araBa sürmeyi diyor, içimden asla diyorum. Matematik çalıştırırken kalemle kafama kafama vuruyor yaa araBa sürerken ne yapar allah Bilir. dersin ortasında küsüp duruyorum sürekli. sonra gönlümü alıyor, 2 dakka sonra Bölmeyi yanlış yaptım diye gene Bağiriyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…