oturma grubumun rengini degistirecegim

sempaty34

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Şubat 2012
126
8
118
İstanbul
Dun salonu mun resmini paylasmistim aksesuar hakkında yardım almak için:) bugünde oturma koltuklarimin rengi için size danışmak istedim.koltuklarım tiftklendi daha alalım 1 yıl olmasına rağmen bende aldığım firmayı aradım değiştirirse kumasini dediler bende hazır degistirmisken renginide değiştirmek istedim krem olan yerler koyu gri olacak güzel olurmuki

Eklentiler

• image.webp
    18,5 KB · Görüntüleme: 764
  • image.webp
    20,6 KB · Görüntüleme: 750
  • image.webp
    24,1 KB · Görüntüleme: 741
  • image.webp
    40,6 KB · Görüntüleme: 734
  • image.webp
    22 KB · Görüntüleme: 729
  • image.webp
    16,2 KB · Görüntüleme: 721
evet gri ile mor kombin yapabilirsin çok hoş olur berjerler mor koltuk gri bende pudra ile moru kombinledim güzel oldu

Bence turuncu gri yada krem renklerini kullanabilirsin.halinda perdende mavi var fakat.turuncu berjerler krem beyaz yada gri koltuklar.yine mavi kirlentler hos olur.hali ve perdeyi degistirmiceksen

Duvar kagidini da tas desenli yapabilirsin. sicak bi ortam elde edersin.afrikali kadin biblolari yada canvaslar da kullanabilirsin.

Bu arada halin cok guzel markasi ve model ismi ne cnm.memnun musun

odan harika. renkler süper. valla koyu gri yerine açık gri derdim ben. mürdüm de iyi gider berjerlere (perde içindeki renk tonlarından seçebilirsin)
kumaşta kadifeden başka tavsiye etmem azizim. (yazın biraz yakıyor ama, pike kullanıyorum ben de napıyım, hem kumaşı terden de korumak lazım değil mi?)

pembe gönlüm sende olsun çok sık olur .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…