Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
cnm odan cok harika olmuş renkler tam benim tarzıma uygun o duvardaki tabloları neren kaça aldın bi bilgi verebilirmisin allah evinde mutlu mezut ağız tadıyla yaşamayı nasip etsin:)
canım çok güzel görünüyor bende oturma odamda ufak tefek değişiklikler yapmak istiyorum tv arksaındaki duvar kagıdını çok beğendim nerden aldın ve kaça aldın?
o halden bu hale donusmesi imkansiz gibi duruyor ama muthis bi fark olmus, yepyeni, cok modern. tebrik ediyorum seni canim. cok fazla emek istiyor. ben de bu cumartesi evleniyorum ve eve birseyler bakmaktan yoruldum simdiden.
bu arada, tv unitenin alt dolabi ikea sanirim. ben de kirmizisini ust kismina aldim tvnin. ama en cok mumlari koydugun yuvarlak duvar raflarini begendim. nerden buldugunu ogrenebilir miyim?