Oturma Odam - Öncesi ve sonrası - Detaylı

çok şık çok güzel olmuş.ama evinin önceki halinide beğendim .

cnm odan cok harika olmuş renkler tam benim tarzıma uygun o duvardaki tabloları neren kaça aldın bi bilgi verebilirmisin allah evinde mutlu mezut ağız tadıyla yaşamayı nasip etsin:)

aşkito, evinin eski hali çok sıcak ve samimi
yeni hali ise biraz daha ciddi ve modern olmuş.

her iki halinide beğendim

bayıldım bayıldım tek kelimeyle muhteşem tam benim zevkime göre döşenmiş

Allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin inş

canım çok güzel görünüyor bende oturma odamda ufak tefek değişiklikler yapmak istiyorum tv arksaındaki duvar kagıdını çok beğendim nerden aldın ve kaça aldın?

maşallah ya çok güzel olmuş..eeeeeee insanın kendi evi olunca herşeyi yapar...bizim gibi kiracılarda bönn bönn bakar..:53::9:

Tek kelimeyle mükemmel ne denebilir ki başka bilemiyorum. Güle güle kullanın canım

çok güzel olmuş çok ama duvar rengi beyaz mı yoksa başka bir renk mi anlayamadım. ama duvar rengi de güzel görünüyor bence

o halden bu hale donusmesi imkansiz gibi duruyor ama muthis bi fark olmus, yepyeni, cok modern. tebrik ediyorum seni canim. cok fazla emek istiyor. ben de bu cumartesi evleniyorum ve eve birseyler bakmaktan yoruldum simdiden.
bu arada, tv unitenin alt dolabi ikea sanirim. ben de kirmizisini ust kismina aldim tvnin. ama en cok mumlari koydugun yuvarlak duvar raflarini begendim. nerden buldugunu ogrenebilir miyim?:nazar::nazar::nazar::nazar:

oturma odan köklü bir değişime uğramış canım,eline, emeğine sağlık, büyük değişim, sonuç: harika,güle güle oturun şimdi..:))

Back
X