Oturma Odam - Öncesi ve sonrası - Detaylı

Ben daha önce evinizn resımlerını koyduğunuzda görmüştüm çok beğenmiştim o kdr fresh duruyordu ki renkler ...bence eskisi daha güzeldi tabi yine güle güle oturun .. Ama o çok ferah evi boğuk bir hale getirmişsiniz ofis gibi olmuş...artık herkesın evi siyah beyaz- herkes de var sizn eski renkleriniz daha orjinal duruyordu çok hoştu.

çok hoş olmuş güle güle oturun :) ben duvarları sorcaktm beyaz kısımlar duvar kağıdımı bnde odamın duvarlaını o şekilde düşünüyorum görnce ormak istedm

prettywomen88 almanyada yasiyorum ..

siluett duvar kagidi cnm ama üzerine boya yaptik , acik gri bir ton. boyanan duvar kagidi yapmistik önceden

iremguzum kiz ankarada ne arasin benim fotom , almanyadayim ben fotografta tekirdagda cekildi.. yaniii öyle dünya güzelide degilimki benim fotom elden ele gezsin camekanlarda HiT olsun :)

eski hali cok civil civil renkli,

simdiki ise cok sade ve agir duruyo

iyi cesaret

simdiki halini cok begendim
heleki dekorasyon muhtesem

ben yeni halini cok cok cok begendim canim,koyuluk siklik katmis.aksesuarlar,mobilyalar hepsi coook harika.gule gule kullanin canim.

o kadar aksilikten sonra sonuç gerçekten harika ellerinize sağlık:) Allah ağız tadıyla oturmanızı nasip etsin...

Aylardır ugrasmanız, özene bezene secimlerinize kesinlikle değmiş. oda sanki iç mimar elinden cıkmıscasına cok cok özenli , cok zevkli ve güzel. güzel günlerde huzurla oturmanız dileği ile.

harika bayıldım çok modern olmuş çok zevkli en ufak detayına kadar herşeye bayıldım özellikle o berjere bittim çok farklı olmuş evet şimdi çoğu evlerde kullanılan renkler olabilie ancak çizginin çok dışında ve asla soğuk durmuyo tabi zevk meselesi kısaa bayıldım canım güle güle sağlıkla mutlulukla otur...

güle güle oturun canım hayırlı olsun:) bambaşka bir oda olmuş:) bu arada fotograf makinanın markasını sorabilirmiyim..profesyonel bir çekim muhteşem olmuş..:)

Masallah cok cok cok güzel olmus mavi civil civil ama simdiki hali daha asil ve sik duruyor allah nazarlardan saklasin insallah huzur sagli ve mutlulukla oturun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…