• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu Oturma odası için kanepeme en uygun halı için yardımcı olur musunuz?

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları

bulancak28

#freemuslim ✌️
Pro Üye
1 Haziran 2010
5.025
2.167
698
36
Merhaba hanımlar yeni bir eve taşınacağız ve yeni mobilya sipariş ettik.
Ama mobilyaya uygun halıyı seçemedim alta resimlerini koyacağım bana yardımcı olur musunuz?
Bir de başta krem-kahve olsun yeter diyordum ama 3.bir renk de olsa daha iyi olur diye düşündüm.
Fikirlerinizi bekliyorum.Şimdiden teşekkür ederim...

koltuk takımı bu

http://http://www.home-fur.com/tr/urundetay.php?uid=34

bunlar da halılar
1-- $orhun8.webp
2--$zumrut1.webp
3--$v38vm28.webp
4--$v38vd28.webp
5--$v37vm28.webp
6--$millennium8.webp
7--$millennium17.webp
8--$v37vd28.webp
9--$v33vm28.webp
10--$v33vd28.webp
11--$soft2.webp
12--$soft1.webp
13--$prestij3.webp
14--$petek3.webp
15--$zumrut4.webp

inşallah yükleyebilmişimdir :)

Eklentiler

• $kaftan19.webp
    $kaftan19.webp
    21,1 KB · Görüntüleme: 178
Son düzenleme:
koltuk takımını buraya ekliyorum

$melodi maksi.webp

Eklentiler

• $Ýçerik.webp
    $Ýçerik.webp
    5,9 KB · Görüntüleme: 173
Son düzenleme:
2 ve 13 numara dıorum. Oturma odanız olacağı ıcın düz krem tercih ederseniz elinizde fırça sürekli halı fırvalsrsınız. Bıraz karışık desen iyidir.

Bende 13 ile 1 numarayı uygun buldum

2 ve 13 numara dıorum. Oturma odanız olacağı ıcın düz krem tercih ederseniz elinizde fırça sürekli halı fırvalsrsınız. Bıraz karışık desen iyidir.

Bende en çok 2 ve 13 numaralı halıları uygun buldum vede beğendim.

Bende 13 ile 1 numarayı uygun buldum

tesekkur ederim verdiginiz cevaplar icin ...zaten basta 13 numaraya bayildim ama farkli alternatifler de koydum.iyi olur diye.ve pembe kahve krem uyumu cok guzel:-) biraz daha bakinayim

Son düzenleme:
halı ve koltuk yıkama sektöründen biri olarak 6-7-14
koltuk takımınızla yanyana gelince mükemmel uyum sağlayacaktır

halı ve koltuk yıkama sektöründen biri olarak 6-7-14
koltuk takımınızla yanyana gelince mükemmel uyum sağlayacaktır

teşekkür ederim ilginize:12:
14 numara shaggy halıymış,diğerleri de normal
bakalım takım gelene kadar biraz daha araştıracağım

6. ve 7. halılar koltuk takımına uygun farklı renk yok hepsi aynı renk olsun dersen . diğerlerinin içinde üçünçü bir renk tonu var buda sana bağlı .dekorasyonda kullanacağın diğer aksesuarları da bul netten veya mağazalardan tablo, çiçek,saat, perde vs. en zor kısmı orası
tek halıyla bitmiyor çünkü.anlatabildim mi bilmiyorum toparlayamadım aklımdan geçenleri tam cümleye dökemedim

koltukların üç renkli bu üç renkten birini de tek renk olarak tercih edebilirsin o türlüde gayet sade ve sık olur

6. ve 7. halılar koltuk takımına uygun farklı renk yok hepsi aynı renk olsun dersen . diğerlerinin içinde üçünçü bir renk tonu var buda sana bağlı .dekorasyonda kullanacağın diğer aksesuarları da bul netten veya mağazalardan tablo, çiçek,saat, perde vs. en zor kısmı orası
tek halıyla bitmiyor çünkü.anlatabildim mi bilmiyorum toparlayamadım aklımdan geçenleri tam cümleye dökemedim

koltukların üç renkli bu üç renkten birini de tek renk olarak tercih edebilirsin o türlüde gayet sade ve sık olur

anladım canım zaten 3.bir rengi ilerde başka şeylere de uydururum diye istiyorum.
şimdilik koltuk takımı ve halı alacağım zamanla diğer aksesuarları alacağım.
evleneli 1 sene olmadı ve tayinci olduğumuz için yeni ev açmadık,eşimin eski eşyalarıyla idare ediyoruz.

teşekkür ederim ilginize:12:
14 numara shaggy halıymış,diğerleri de normal
bakalım takım gelene kadar biraz daha araştıracağım
rica ederim.
sektörün içinden biri olarak yanlış anlamazsanız,shaggy halılardan uzak durun derim.
çırpma makinesinden çıkanları görseniz,shaggy halıların üretimden kalkması için ayaklanma başlatılırdı eminim.
tel tokalar,iğneler,takma tırnaklar,böcekler...hatta birinden resmen solucan çıkmıştı :S
antibakteriyel denerek satılıyor,ama aksine müthiş bakteriyel

rica ederim.
sektörün içinden biri olarak yanlış anlamazsanız,shaggy halılardan uzak durun derim.
çırpma makinesinden çıkanları görseniz,shaggy halıların üretimden kalkması için ayaklanma başlatılırdı eminim.
tel tokalar,iğneler,takma tırnaklar,böcekler...hatta birinden resmen solucan çıkmıştı :S
antibakteriyel denerek satılıyor,ama aksine müthiş bakteriyel

:37::37: o ne ya :(
yok canım niye yanlış anlayayım söylemekle iyi ettin hatta :) teşekkür ederim.
onu listeden çıkarayım o zaman :)
görüntüsü güzel,şık,başklarının evinde görünce heves ediyorum ama kullanışlı değilse bu özellikler yanında sıfır kalıyor.

14 numara güzel. ayrıca pembe ve kahverenginin uyumunu ilk defa sizden duyuyorum. pembe ve kahverengi uymaz ki.. o halıda özellikle hiç olmamış. o desenlerle o iki rengin birbirini tamamlaması imkansız. Farklı bir renk de olsun diyorsanız kahverengi-mavi halılara bakmalısınız.

bence 14 ü direk ele diğerleri arasından sana en çok hangisi hitap ediyorsa şeçebilirsin

teşekkür ederim canım :)

14 numara güzel. ayrıca pembe ve kahverenginin uyumunu ilk defa sizden duyuyorum. pembe ve kahverengi uymaz ki.. o halıda özellikle hiç olmamış. o desenlerle o iki rengin birbirini tamamlaması imkansız. Farklı bir renk de olsun diyorsanız kahverengi-mavi halılara bakmalısınız.

teşekkür ederim ilginize :)
2 numarayı da düşünüyorum,zaten mavili ya da pembeli olarak bakıyorum ama ne bileyim uyumlu gibi:26:
çevremdeki çoğu kişi de 2. numara ve pembeli takımı söylüyor.
bilemedim aklım karıştı :26:
kesin gidip en dandiğini ve takıma uymayanını alacağım :18: :((

Son düzenleme:
2 veya 13 numaralı halılar diyorum bende :)
Halı ve perde seçimi çok zor ya bilirim :( bende araştırmadayım ve en büyük korkumda dediğiniz gibi gidip alakasız birşeyler seçmek :(

ama bu iki halı sizin koltuklarınıza yakıştırdıklarım :34:

Back
X