Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu Oturma odası ve salonu ayrı almadım pişman olur muyum?

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları

balbocugu_85

Kaderini seveceksin!!
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2009
502
1
316
Konya
Kızlar gözümü karartıp oturma odası yapmadım ve içime sinen bir köşe takımı aldım. Yemek takımım ve köşemin olduğu büyük salon hem oturmam hem misafir odam olacak. İleride tayin durmumuz olduğundan mantıklı geldi hemde benim oturmadığım bir eşya neden bayramdan bayrama oturmak için ayrı bir odada beklesin dedim. Ama herkes yanlış yaptığımı düşünüyor :( Zorlanırsın keşke alsaydın diyor. Artık iş işten geçti. Alınsın desemde imkansız. Benim gibi yapan var mı aranızda. Pişman oldunuz mu?

Canımm benim babamın işinden dolayı bizde sürekli tayin görüyoruz inan ki çok zor oluyor o eşyaları taşımak en mantıklısını yapmısın ki çok eşya hamallık gibi geliyor... pişman olmazsın iki oda toplamak yerine tek oda toplıycaksın...opuyorumnanaktan

en iyisini yapmışsın ...biz de tayinciyiz...bizlere fazla ...
benim salon 4 yıldır süs duruyor ütü odası oldu desem yeri,boşuna masraf ,eşya ve yer işgali ...bin pişmanım aldığıma da.....sakın ola alma..paranı sokağa atma...

Canım en iyisini yapmışsın hiç pişman olmazsın emin ol.. Benim bir arkadaşımda öyle yaptı eşinin işinden dolayı sürekli şehir değiştiriyor ve hiç yorulmadığını söylüyor.. Mutluluklar..:nazar:

Bizde şehir değişikliği olmayacağı halde oturma odası almadık.
Kaldı ki ben evlenmeden önce uzun yıllar tek başıma yaşadım,koltuklarımıda evlenmeden 1 yıl önce almıştım.O koltuklarımıda getirdim, oturma odasına koydum gelgelelim hiç oturmuyoruz,ütü çamaşır odam oldu.
Bu arada salon koltuk ve halım krem renkte hiç sorun yaşamıyorum ayda 1 kez siliyorum.

Kesinlikle oturma odası almayın taşınacağınız için çokkkkk yıpranır

Niye zorlanasın anlamadım. gayette yerinde yapmışsın bence.

Bende salon yapmadım, tayincide değilim.2 odayı çocuklara verdim, salonuda oturma odası yaptım. Evin heryerini kullanıyorum valla, bayramdan bayrama değil

cnm bende oturma odası yapmadım ve pişman değilim olacağımıda düşünmüyorum benim tayin durumum falan yok ama oturma odası mantığını anlamıyorum salona güzel eşyalar alıyorsun neymiş misafir gelince oturulcakmış ne gerek varki

en iyisini yapmışsın cnm bende senin gibi rahat bir köşe takımı aldım televizyonda sadece salonda olucak

neden pişman olucaksın ki.. hem tayincisin ama yatak olabilen bir köşe alsaydın tayinciyseniz size kalmaya gelen olabilir aileler uzak olursa.
ben güzel bir misafir odası aldım ama evimde iki köpeğim olunca minik birde köşe takımı aldım. yoksa bende düşünmüyordum. şimdi oturma odamda halımı kaldırdım köşelimin üstüde örtülü köpüşlerle böyle rahat edebiliyoruz anca.
misafir odam kadife olunca kılı tüyü çok tutuyor temiz duracak misafirin de uyuyabiliceği bir oda olarak bıraktık. gelen olursa direk oraya zaten oturma odam köpüş odası:)

en güzelini yapmışsın . ben de ilerde oturma odası falan yapmayı düşünmyorum. geniş geniiş salonuma yayılmayı planlıyorum.. süs odası gibi misafir geldiğinde girilecek bir yer değil benim yaşam alanım olsun istiyorum.

cnm pişman olmassınnnnn hem tayincisinnnn en güzleini yapmısın:)bizimde tayinn olayı olsaydıı bende snein giibi alırdım:)
ama tayinci olmadıgımız içinnnnnn salon ve oturma odasını ayrı ayrı yaptım..valla tüm eşyalarımı kulancam cnmmmm eşya bana hizmet vercek ben eşyaya hizmet vermem:)hani kimi bayanlar vardır ayy kulanmıyayım kirlenmesin tozlanmasınnn:)ıyyyyyy nefret ederimm:)kulanmadıgım bşyi almam:)bizim çevre çok kalabalıkkk sadece biyer yetmiycegi için salon benim işimi çok görcek:)hani almak için alınmasın işine yaramıyorsa en iyisini yapmışsın almamakta:)

canım zaten bızlere kaç kere mısafır gelıo kı gelse de haberli gelıolar hele de calısıosanız . o yuzden bencede gereksız bız de salonda oturacaz ama bosta kalan küçük odamıza bı köşe takımı almayı düşünüyoruz yıne de iyicede bomboş kalmasın oda. bence en iyisını yapmıssın

bence de pişman olmazsın. çünkü artık kimse fazladan para harcamak, nerdeyse kullanmaycağı bir takım almak, bir de bunların temizliğiyle vakit kaybetmek istemiyor. işte ben de bu yüzden salon takımı almadım. çok şık ve içime sinen bir köşe takımı aldım.

canım zaten artık mısafır odası oturma odası dıe bısey kalmadı valla bende yapmadım salonda oturuorum ohh mıs gıbı dıger odamda salaş köşe takımım var spor yanı en ıyısı pişman olmazsın merak etme otur yaa ömrunemı surcen allah askınaaa sekerim

Kızlar gözümü karartıp oturma odası yapmadım ve içime sinen bir köşe takımı aldım. Yemek takımım ve köşemin olduğu büyük salon hem oturmam hem misafir odam olacak. İleride tayin durmumuz olduğundan mantıklı geldi hemde benim oturmadığım bir eşya neden bayramdan bayrama oturmak için ayrı bir odada beklesin dedim. Ama herkes yanlış yaptığımı düşünüyor :( Zorlanırsın keşke alsaydın diyor. Artık iş işten geçti. Alınsın desemde imkansız. Benim gibi yapan var mı aranızda. Pişman oldunuz mu?

Çok doğru bir şey yapmışsın, ben de öyle yaptım. Salon ve oturma odasını ayrı almak eskide kaldı artık, ebeveynler karışacaktır mutlaka bilmediklerinden.
Odalar küçükse ve ayırılacaksa yemek odası şeklinde ayrı bir bölme yapılabilir, yemek odasında da sadece masa sandalye ve konsol olur, ayrıyeten oturma grubu olmaz; ki eğer salon büyükse ve L şeklinde ise masayı da konsolu da, oturma grubunu da aynı yerde yapmak mantıklı.

Fazla odanızı giysi ve çamaşır odası yapın bence, dış kapıya yakın bir odayı. Çamaşır makinanızı (nem almamış da olur), gardolabınızı, kirli çamaşır sepetinizi, aynanızı fln aynı yere koyun, imkanınız varsa

Salonda oturmayı sevmiyorum ben.Tv bile koydurmdım salono,misafir sohbete gelsin ,diye.Bir misafirliğe gidiyorsun,açıyorlar tv'yi herkes bakıyor.Ee,evimde de izlerim ben tv!..zemuszemus Sonra koltuklarım bembeyaz,orda oturup kalksak,leş gibi olur iki günde.Oturma odamız çok büyük,sıkış tepiş değil.Ferah.Tabi herkesin düzeni farklı.Pişman olmazsınız belki.bilmiyorumkismile

tayinciysen en iyiisni yapmışsın..hoş ben tayinci falan deilim ayrı aldım salonla oturma odasını ama bulundugum yerde adertendir yani iki odayı bir kulanmaslarr..ondan aldım ..bide gelen gidenim çokkk bugun 25 kişi miasfir geldi mesela iftara...tek bi oda bana yetmezdi hayatta..gelen gideni çok olmayana ve tayinci olana tek oda yeterrr saloon gereksiz cidden ozman:)

gelen misafirin azsa en iyisini yapmışsın bizde salon takımı almış oturma odasında da iki kanepeydi ama şimdi açık mutfaklı bi evdeyim ve kocaman solonuma kocaman köşe istiyodum hergelen salonu buraya taşı dedi dinledim herkezi ve oturma odama kocaman köşe alıcaz inşallah ama oturuma odamda salon kadar yoksa misafirlik kırk yılda bir kullanılan bi odaya eşya yığıp küçücük odada ömür geçirmek inan saçmalık ve köşe için üzülüyosan zaten 7kişilik koltuk denen 3kişilik koltuğada kimse 3kişi sıkışmıyo kalanlar sandalyeye tünüyorsa sende köşene 4kişi oturtup kalanı sandalyeye tünetirsin aman misafir gelsinde nereye olsa tüner hiç dert etme rahatsan ve beğendiysen mutlu ol eşya boş iş

kızlar bende evleneli 3 sene oldu ve bir bebeğim. ilk başta kendi evim olsun sonra oturma odası da alırım demiştim maddı olarkta zorlanmayalım demiştik ve salonumda oturuyodum ilk zamanlar problem olmuyodu temizlik ama hamile kalıp is yapmada zorlanınca haftalık temizlikte ve kalabalık misafirim geldiğinde pişman oldum neden almadım diye çünkü bi kaç arkadas geliyo oturmaya bebek uyutcak yada cocugu dıger odada oynamak ıstedıgında oda yok namaz kılmak isteniyo yatak odasın agırmek zorunda kalıyolar ama şimdi istikbalden best maksi mor bi takım aldım sımdı mısafırımde salon a oturuyoruz oturma odasına gecmek ısteyen ler oraya gecıyolar bi odaya hapsolmuyoruz eşlerimiz bazen oraya gecıyor bence alınmalı..

Back
X