Merhaba ablalarım ben 15 yaşındayım dün bi arkadaşımla yer değiştik öndekilerle önemli bişi konuşuyolardı ders de boştu.
İşte 1 ders konuştular son 2 ders kalmıştı kız dedi ki adventure sen daha orada otur ben de tamam otururum dedim.
Arkadaşımın sırasında oturuyorum yanımda da başka bir arkadaşım var.Onla konuşuyorum tahtadakileri not alıyorum.Arkada da bi çocuk var.o dersi çok seviyor sürekli katılıyor ama bayağı katılıyor hocadan çok ilgileniyor dersle.işte onla da konuşuyorum.helal olsun falan diyorum.
Asııl gelelim olaya.ben bu çocukla konuşurken arkamı dönüyorum doğal olarak arkamda olduğu için.lafımız bittikten sonra tahtaya bakıyorum önümü dönüp.işte önümü dönünce vücudum hafif yan dönük kalmış.yani arkaya dönmeye meyilliymiş gibi.derste de bi kız gülerek "şş adventure nasılsın "dedi ben de "iyi değilim" dedim gülerek.
Bugün buluştuk arkadaşlarla orda o nasılsın diyen kız sen x ten mi hoşlanıyorsun dedi(x o arkamdaki çocuk).sürekli onun önündeki sıraya oturmak için can atıyormuşum.vücudum hep yan dönük yani ona dönükmüş.Çok ciddilerdi ben şaşırdım dondum kaldım.Sonra "ne alakası var biz sadece boş derste onlar konuşsun özellerini diye yer değiştik sonra da 2 ders kaldı diye daha öyle oturduk hem ben sohbet ediyorum onun yanındakiyle o yüzden ara ara yer değişiyoruz x için gelmiyorum oturuş şeklimle de alakası yok ona bakarsanız bu sınıfta sarılanlar var sevgili gibi yakın temas kuranlar var onlar da hoşlanıyo o zaman" dedim.
Sonra "hıı" dedi ve bana hep bi değişik baktı gülerek.Kesin diğerlerine de anlatmıştır ya offf
Zaten kendi sıra arkadaşım da beni derste o sırada görünce önce bi baktı gülecek gibi oldu sonra"oo satmışsın hemen beni geri istiyorum adventuremi" dedi.Ben de"sıram ele geçirildi ben de seni özledim" dedim şakayla.
Of ya o çocuk sadece sıradan arkadaşım hiçbir bakışma hiçbir yakın temas ya da gevşeklik olmadı aramızda sadece havadan sudan derslerden sohbet ediyorduk.zaten sadece ben o sıraya geçtiğimde birazcık konuşuruz onun dışında günde bir kere ya 1 cümle konuşuruz ya konuşmayız.o da sırayı çeksene gibi sıradan şeyler işte.niye öyle düşündüler kii gerçekten sınıfta sevgiliden çok sırnaşanlar var onlara laf yok ama.
Sadece bir kere yakın kanka olan bi kız ve erkeğe takmışlardı çok fena.bendeki kadar değildi daha beterdi onlarınki.onlar da sürekli birlikte ders çalışıyorlardı samimilerdi ama sırnaştıklarını hiç görmedim.O sarılanlara sırnaşanlara el ele kol kola gezenlere laf yok zaten.