Canları yanmadıkça anlamıyorlar ben 2 gündür tavırlıyım..Koy tavrını anlasın ous..
Ne kadarlık evlisin bilmiyorum ama ben bile 11 ayda eşimin en ilgisiz zamanlarına şahit oldumHala da bazı zamanlar oluyorum. Kafasına bişey taktığında mümkün değil çıkaramıyor benimki kafasından. İşte bi sorun olduğunda veya ailevi bişey olduğunda... Erkekler genelde kafaları dolu olduğunda bu tarz davranışlar gösteriyorlar.
Buzdolabı konusunda seni düşündüğü doğrudur belki ama ben olsam ben de kızardım. Bu kadar zamandır hangi peyniri sevdiğimi öğrenemediyse....
Nihil senin böyle konu açacağın hiç aklıma gelmezdi
hani hep neşelisindir ya:26:
eşin için de bence seni düşünmedğinden değil de erkek işte yapısı böyle.kimisi anlamıyor incelikten falan
sen sürekli söyleye söyleye neyin ne olduğunu anlatacaksın
başka türlü demek ki bilmiyor.
Nihil senin böyle konu açacağın hiç aklıma gelmezdi
hani hep neşelisindir ya:26:
eşin için de bence seni düşünmedğinden değil de erkek işte yapısı böyle.kimisi anlamıyor incelikten falan
sen sürekli söyleye söyleye neyin ne olduğunu anlatacaksın
başka türlü demek ki bilmiyor.
sürekli söylemeklede onu kodluycakmışım gibi geliyor
içinden gelmeyecek
ben söylediğim için yapacak. ne anladımo işten
içinden geldiğini yaşamak istiyorum ben
Katılıyorum, dilinde tüy bitene kadar söyleyeceksin bazı şeyleri
bir şey diyeyim mi Yasemin
özel günleri pek önemsemem
doğum günümde beni hatırladığını düşünemem çünkü
o gün ona hatırlattığı için bir şey alır
halbuki herhangi bir gün beni hatırladığı için bir şey yapmasına önem veriririm
kurar telefonunu
ay bugün doğumgünüymüş geçerken şunu alayım der
iki süslü cümle kurar sevindirir hanımını
buna sevinemiyorum ben.
acaba böyle ince düşünememek erkeğin mekanizması ile mi ilgili
olmayan şeyi mi bekliyorum ondan
bide şimdi markette
peynir alıyor
Ben de erken evlendim, şu an 24 yaşıma girmek üzereyim. Ailelerimiz biraz olsun anlaşmayı deneyebilselerdi, bizi yıpratmasalardı biz şu an nişanlılığın tadını çıkarıyorduk. Her gün aileler yüzünden kavga etmek çok yıpratmıştı bizi
tam 8 sene oldu dün biz evleneli..Evet evlilik aşkı öldürüyor farklı şeyler gelişiyor zamanla..
Evlendigimde 22 yaşımdaydım eşimi tanıdığımda daha da ufaktım..Atlı mı kovaladı arkamdan diye soruyorum ? Hayır !
Şimdiki aklım olsaydı bu yaşlarımda evlenirdim..Çok bedel ödediğimi hissediyorum..O yaşlarda saçma sapan insanların derdi yaşın getirmiş olduğu toyluğun derdi..
Hayat karşı tecrübesizliğin derdi...
Yazacak çok şey var..Ha eşimi seviyorum ama aşk nedir uzun zamandır sorguluyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?