ahhh keşke senin yaşında olsaydım :)) ben 30 oluyorum..Çok yıprandım çok
Valla inanırım. Yıpranmanın ne demek olduğunu çok iyi öğrendimBu dünyada hem iyi hem kötü bişey varsa o da evlilik Sonunu bilmediğin kocaman bir bilinmez
Eşimi seviyorum bu arada, hem de her şeyden çokHayatta vazgeçmem ondan, o da benden vazgeçmezse Allah izin verirse ölene kadar birlikte oluruz. Ama her evlilikte yaşanan sorunlar bazen bizi de bulmuyor değil.
niye gayet yerli yerinde has bir dert bu..
Şuan bu başlıkta toplanan kadınların ortak derdi aslında..Bazılarının hayatlarından memmun gibi göründüğü ama içini kemirdiği bir dert.
niye gayet yerli yerinde has bir dert bu..
Şuan bu başlıkta toplanan kadınların ortak derdi aslında..Bazılarının hayatlarından memmun gibi göründüğü ama içini kemirdiği bir dert.
ous geldi, sofrayı hazırlayayım şimdi
belki kavga çıkartırım bilmiyorum
hangi peyniri sevdiiini örenmesi gerekiodu suçlu senı bu ous çok suçlu yeni evlısınız galıba insan çok ilgi beklıor amaşöyle dıyım sana önemsemedıklerınden değil ince düşünmuolar kalas gibiler kabalar incelik bekleme ben bekledım bekledım beklemıom artıkbir haftalığına ailemin yanına gidiyorum mesela
döndüğümde bakıyorum evde gram bişey yok
dolap bomboş
sabah bu ous işe gidiyor, ben kalıyorum evde yalnız
istiyorumki benim geleceğimi bildiği için eve birşeyler almış olsun
dolaba yerleştirmiş olsun
akşam söyledim bi peynir bile almamışsın dedim
ben nereden bileyim hangi peyniri istiyorsun, düşündümki akşam beraber çıkarız markete istediğini alırsın
peynirin domatesin kahvaltılığın sen ne istiyorsunumu olur
beni düşünmediğini düşünüp gıcık oluyorum sana diyorum
esas seni düşündüğüm için, senin istediğini alman için almıyorum markete gidelim diyorum diyor
tıkanıp kırıldığımla kalıyorum
Ben de seviyorum ama bazen sorguluyorum işte neden böyle hissediyorum diye.. :)))
ous geldi, sofrayı hazırlayayım şimdi
belki kavga çıkartırım bilmiyorum
Başka taktik var mı, Allah aşkına söylekızlar acaba eşleriniz sizi çok mu güçlü görüyor?
ben eşime gücümü belli etmem..narin kırılgan gibi birşey davranırım
o öyle bilsin ..herşeyime yetişsin :)
öylece sorunum yok :)
çok güçlüyüm izlenimi vermeyin..bırakın sadece siz bilin asıl gücünüzü ve gerektiği zamnda kullanın...
evlilik yıl dönümleri doğum günleri hep unutmuş gibi yaparım :)
kendi hatırlatır :)
ve bunun gibi daha bir sürü şey...:44:
Başka taktik var mı, Allah aşkına söyle
Ben şimdiye kadar ilişkimizdeki en düşünceli, en ince, en güçlü taraf olmaya çalıştım. Çalıştım çalıştım da başıma bunların geleceğini nerden bileyimAdamlar nasıl olsa o hatırlar, nasıl olsa o yapar mantığındalar
vhalla alıştırmışsın sonuçta ..onca zamndan sonra artık işe yarar mı?
ama ne bileyim ...bırak herşeyine o yetişsin ...
ben anlamam tatlım sen daha iyi bilirsin de
hem egoları okşanır ...hem sizin kafalar rahat
onların egoları okşanırken ,siz bıyık altından gülümseyin :)
ama dediğim gibi bu baştan yapılsa daha başarılı sonuç alınır..
vhalla ben benimkine izinli günlerinde kahvaltılar yemekler hazırlatıyorum
hoş bazen normal günlerdede hazırlar..
sonracığıma zaten aşırı titiz benim bişey yapmama gerek kalmıyor...
işten eve gelir hemen beni yataktan atmaya çalışır çarşafı düzelticem diye:)
be adam bi git başımdan diyorum ama duyulmuyorum:)
sonra mesela evlilik yıl dönümleri...muhabbeti geçer bazen
haziranmıydı diyorum ben hemen surat asar :)
aslında püf noktaları şuBen gene de deneyeyim deBen işte öyle yumuşak huylu bi kız olamadım bi zaman sonra. Eşim hep der ilk tanıştığımızda hanım hanımcık kızdın, şimdi içinden bir cadı çıktı Tabi şaka da olsa alınıyor insan
tam 8 sene oldu dün biz evleneli..Evet evlilik aşkı öldürüyor farklı şeyler gelişiyor zamanla..
Evlendigimde 22 yaşımdaydım eşimi tanıdığımda daha da ufaktım..Atlı mı kovaladı arkamdan diye soruyorum ? Hayır !
Şimdiki aklım olsaydı 30 yaşımda evlenirdim (Bu arada yaşım 6 ay sonra 30)..Çok bedel ödediğimi hissediyorum..O yaşlarda saçma sapan insanların derdi yaşın getirmiş olduğu toyluğun derdi..
Hayat karşı tecrübesizliğin derdi...
Yazacak çok şey var..Ha eşimi seviyorum ama aşk nedir uzun zamandır sorguluyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?