- 4 Aralık 2012
- 14.265
- 10.132
- 198
aslında püf noktaları şu
1. asıl gücünü hiç bir zaman göstermiycesin..hiç bir zaman
2. senin bu kadar güçsüz olmana rağmen aslında onu her an yarı yolda bırakma gücüne sahip olduğunu bilecek..
(yani kaybetme korkusu)
3. hafiften eziklik duygusunu yaşatıcaksın..o her zaman bilmeli ki sen daha önemlisin (ilişkinizde ilk sen )
işte bunlar ...aslında o kadar zıt ama önemli şeyler ki...dozunu iyi ayarlamak şartıyla...
aslında püf noktaları şu
1. asıl gücünü hiç bir zaman göstermiycesin..hiç bir zaman
2. senin bu kadar güçsüz olmana rağmen aslında onu her an yarı yolda bırakma gücüne sahip olduğunu bilecek..
(yani kaybetme korkusu)
3. hafiften eziklik duygusunu yaşatıcaksın..o her zaman bilmeli ki sen daha önemlisin (ilişkinizde ilk sen )
işte bunlar ...aslında o kadar zıt ama önemli şeyler ki...dozunu iyi ayarlamak şartıyla...
taktiklerini paylaşman güzel ama bunlar herkese sökmüyor. eşim işime gelmediğinde hemen gidivereceğimi hissetmekten memnun olmuyor. artı ne giydi, ne yedi falan gibi konularda pohpohlanmak istiyor. kısacası fedakarlık görmek istiyor.
taktiklerini paylaşman güzel ama bunlar herkese sökmüyor. eşim işime gelmediğinde hemen gidivereceğimi hissetmekten memnun olmuyor. artı ne giydi, ne yedi falan gibi konularda pohpohlanmak istiyor. kısacası fedakarlık görmek istiyor.
Tek taraflı yapılan fedakarlık da yoruyor değil mi?
işimize gelmediğinde gidivericeğimizin kimse hoşuna gitmiyor...
benimki çok mu hoşnut? asla!!!
onun için de ...onu hissetmemek adına 2 kat dikkatli oluyor...sonucunda hafif eziklik ve kaybetme korkusu yaşıyor...
+ eşinin pohpohlanmak istediği şeylerden herkes hoşlanır...
maksat burda hem istediğini vericeksin ama tam veremeyip birde alacaksın :)
karar biz kadınların ...ya hafif eziceksin yada tepene bindireceksin...
yok tek taraflı değil pek eşim de yapıyor kendince bir şeyler. ama benden yana beklentisi çokmuş gibi geliyor. beni annesi gibi görmek istiyor. sabah ezanında kalkan, tavuklarına bakan, sebzelerini sulayıp meyve toplayan, gelip çay demleyip kahvaltı hazırlayan, tarhana-börek-çörek yapan, kocasının çamaşırlarını ütüleyip dolabına asan ama aynı zamanda benim gibi modern, kültürlü, çalışan, toplum içinde yeri olan.... beni tembel buluyor. kendisi yıllarca bekar yaşadı ailesinden uzakta. ben istiyorum ki evimizde paylaşım olsun, o da bana yardımcı olsun, ne yedi ne etti bunları ben düşünmeyeyim kendini idare etsin zaten etti yıllardır. ben aşk yaşamak için evlenmiştim, o görevler çerçevesinde yaşamak istemiş sanırım...
haha evet ezilmekten de nefret ediyor :)) sanırım tepeme binmek istiyor :) tartışmalı zamanlarımızda gidivereceğimi hissettiği anlarda benden soğuduğunu söylemişti. her koşulda yürütmekten yana olmalıymışızzz... biz iki aslanız, inat konusunda yenişemeyiz, kimse de gidiveremez yani hemen kükreriz :)
haha evet ezilmekten de nefret ediyor :)) sanırım tepeme binmek istiyor :) tartışmalı zamanlarımızda gidivereceğimi hissettiği anlarda benden soğuduğunu söylemişti. her koşulda yürütmekten yana olmalıymışızzz... biz iki aslanız, inat konusunda yenişemeyiz, kimse de gidiveremez yani hemen kükreriz :)
Evet benim durumum da öyle. Her şeyini dört dörtlük yaptığımı zannediyorum. Bakıyorum bişey aklımdan çıkmış, yapmayı unutmuşum. Kendime diyorum ben neden böyleyim, neden ev hanımlığını beceremiyorum.Çalışmıyorum, çalışmak istiyorum. Biraz olsun bu kaostan uzaklaşmak istiyorum. Evi çekip çevirmekten kurtulurum belki diyorum. Eşim şimdi diyor, 'ben çalışıyorum yoruluyorum bütün gün.' Ah ben de bi çalışsam aynısını söylicem ona, bakalım o zaman kim yapıcak evin işini.
mutluysanız sorun yok :) hazır bebiş de geliyor...belki beklentileri azalır o zaman ...
illa organımı mı kaybetmem lazım konu açmaya haklı olmak için. annem babam mı ölsün de haklı olayım konu açtığım içinAllah başka dert vermiye...
baskıcı demişsin açar mısın biraz :44:evlilikte bir takım olumsuzluklar tabikide can sıkıcı olabiliyor ama bu sadece bayanlara has birşey erkekler malesef bu konuda odun mertebesinde... ayrıca 5 yaşından sonra bunları şekillendiremiyorsunuz çok zorrrrrrrrr şekilleniyorlar olanda sizin sinir sisteminize oluyor
konu sahibini biraz baskıcı gördüm ben Genellikle çatışmalı ilişkilerde karşılıklı olarak aynı hataların tekrarlandığını, negatif yaklaşımlara yine negatif karşılık verildiğini görüyoruz. Sertliğe sertlikle karşılık vermek kadar sertlik karşısında hep alttan almak da hatalı bir tutumdur. Doğru olan, yaşanan problem ile karşısındakinin kişiliğini karıştırmamak, çatışma durumlarında eşini "karşı taraf" olarak görüp çatışmak veya susup sorunun üstünü örtmek yerine dikkatini probleme çevirebilmek ve eşini de doğru iletişim biçimlerini kullanarak bu bakış açısına çekmeye çalışmaktır.
Çıkartma boşver, kendi halinde takıl. Pek yüz verme sadece
ne yenisihangi peyniri sevdiiini örenmesi gerekiodu suçlu senı bu ous çok suçlu yeni evlısınız galıba insan çok ilgi beklıor amaşöyle dıyım sana önemsemedıklerınden değil ince düşünmuolar kalas gibiler kabalar incelik bekleme ben bekledım bekledım beklemıom artıkben annemlere gidip gelınce benımkıde bişiy almaz ama beceremedıınden almaz ama evı temızler heryerı pırıl pırıl yapar hakkını yemıyım ama ole ıncelıklerden anlamaz
sevmediğinden böyle bir beklentisi olamaz insanın..
zaten bu sevmemekle alakalı olamaz..
hatta tam tersi çok sevdiğinden,
kıskanılmak, beğenilmek, şımartılmak, ilgilenilmek istiyor kadın
kavgadan önce bunun muhasebesini yapamayabilirim sanırımkavgadan sonra alttan alan sen olmayacaksan,
özür dileyen sen olmayacaksan kavga çıkart.
yoksa küs dur daha iyi
pehhh ınsan 12 yıllık hayat arkadasını ezbere bılır kendısınden ıyı tanır bencene yenisi
ben bu ousa evet diyeli 12 sene oldu
ben evlenmeden önce neredeydinkızlar acaba eşleriniz sizi çok mu güçlü görüyor?
ben eşime gücümü belli etmem..narin kırılgan gibi birşey davranırım
o öyle bilsin ..herşeyime yetişsin :)
öylece sorunum yok :)
çok güçlüyüm izlenimi vermeyin..bırakın sadece siz bilin asıl gücünüzü ve gerektiği zamnda kullanın...
evlilik yıl dönümleri doğum günleri hep unutmuş gibi yaparım :)
kendi hatırlatır :)
ve bunun gibi daha bir sürü şey...:44:
konu peynir eksikliği değil ferideKardeş abartmaolur böyle şeyler ... Rabb'imin gücüne gıtmesın ... Öyle dert verırkı bunu falan unutursun ( Allah korusun ) ...erkekler bizden farklı düşünüyorlar birçok konuda ... Elllerinde değil beyin farklı işliyor ... Ama sen illa dolapta peynır olsun diyorsan sözün gelimi , tatlı dil tatlı dil siyaset ilmi birde
beklenti demişken
şehirler arası yolculuk yaptığımda
beni karşılayacaksa
otobüsten inince beklediğini görmek istiyorum
dünden önceki gün
ous gelmiş terminalin yakınına
arkadaşına gelmiş, laflıyor
bana da diyorki iki saat önceden seni beklemeye geldim
hiç yapmadığı şey hiçte inanmadım zaten
indim otobüsten
baktım yok
aradım nerdesin sen dedim
konuşmaya dalmışım diyor
ya biliyorsun seni beklerken görmeyince kulaklarımdan buhar çıkıyor diyorum
ben seni 2 saattir bekliyorum ama dedi bana
bide eve geldim dolap bomboş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?