- 8 Mart 2025
- 205
- 34
- 13
Teşekkür ederim canım inşallah sağlıklı gebelik yaşarız gerçekten insan etkileniyorGeçmiş olsun benimde bir kimyasal gebeliğim oldu etkiledi bayağı ama inşallah sağlıklı gebeliğimiz de olur inşallah amin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederim canım inşallah sağlıklı gebelik yaşarız gerçekten insan etkileniyorGeçmiş olsun benimde bir kimyasal gebeliğim oldu etkiledi bayağı ama inşallah sağlıklı gebeliğimiz de olur inşallah amin
Amin inşallah canım valla öyle üstünden 6 ay geçti yaşayalı hatirladikca üzülüyorum. Senin ne zaman oldu?Teşekkür ederim canım inşallah sağlıklı gebelik yaşarız gerçekten insan etkileniyor
Pik demek çatlamak üzere demekŞimdiye kadar hep pik gün dahil üç gün üst üste değerlendirdik.. Burda okuyorum pik değilde ertesi gün siliklestiğinde değerlendirenler var....
Sizce bende siliklesince mi değerlendirmeliyim? Hsg de çektirdim geçen hafta. Günasiri önerdi doktorum ama pik günü ilişki yaşadığım günden sonraki güne denk gelirse ne yapmalıyım acaba. kimyasal gebelik yaşadığımda 4 gün üst üste denk gelmişti ilişki.sperm sorunu yok eşimin.
Mayıs ayında geçirdim bende dış gebelik mi kimyasal mi derken sürekli perinatolog gördü kimyasalmis Allah'tan ama insan çok yıpranıyor o günden beri de denemedim korktum ama bu ay yeniden umut doldu icim denemeye başlayacağım tekrardan inşallahAmin inşallah canım valla öyle üstünden 6 ay geçti yaşayalı hatirladikca üzülüyorum. Senin ne zaman oldu?
Evet böyle yorum çok okudum bu ay çatlama degerlendireyim dedim ama denk gelmedi günaşırı ilerledigimiz icin dünü değerlendirdik öyle denk geldi bugün mola olsun dedik.Üst üste de önerilmiyor. Şimdiye kadar hep pozitif görüp üst üste degerlendirmistikPik demek çatlamak üzere demek
Yumurta çatlamazsa döllenmez
Çatladığında da LH düşmeye başladığı için silik çıkar zaten
O yüzden çatlama günü daha önemli
Korkmasaydin kimyasal üstüne hemen hamile kalan çok kişi var.. bende öyle olmadı tabiki ama forumlarda okuyorum çok var.. ben gidip hsg de çektirdim 29 Eylül'de. Dahasi artık kendim denemelere devam dedim.. çünkü her şey tamam bir sorun yok demekki vakti değil.Mayıs ayında geçirdim bende dış gebelik mi kimyasal mi derken sürekli perinatolog gördü kimyasalmis Allah'tan ama insan çok yıpranıyor o günden beri de denemedim korktum ama bu ay yeniden umut doldu icim denemeye başlayacağım tekrardan inşallah
Spermlerin tam verimliliği için 48 saat deniyor minimumEvet böyle yorum çok okudum bu ay çatlama degerlendireyim dedim ama denk gelmedi günaşırı ilerledigimiz icin dünü değerlendirdik öyle denk geldi bugün mola olsun dedik.Üst üste de önerilmiyor. Şimdiye kadar hep pozitif görüp üst üste degerlendirmistik
Evet şimdiye kadar takmamistim bu durumu sperm sorunumuz yok diye ama artık takılmaya başladım çünkü ortada hiç sebep yok her şeyimiz temiz. Ya vakti degil ya da ben bir yerde hata yapıyorum dedimSpermlerin tam verimliliği için 48 saat deniyor minimum
Evet çok varmış gerçekten ama o süreçte çok kilo verdim stres olup ancak toparlandım ama bunun sonu yok denemeden yol kat edilmiyor sen çok iyi yapmışsın ben o gücü yeni bulabildimKorkmasaydin kimyasal üstüne hemen hamile kalan çok kişi var.. bende öyle olmadı tabiki ama forumlarda okuyorum çok var.. ben gidip hsg de çektirdim 29 Eylül'de. Dahasi artık kendim denemelere devam dedim.. çünkü her şey tamam bir sorun yok demekki vakti değil.
Olur öyleEvet şimdiye kadar takmamistim bu durumu sperm sorunumuz yok diye ama artık takılmaya başladım çünkü ortada hiç sebep yok her şeyimiz temiz. Ya vakti degil ya da ben bir yerde hata yapıyorum dedim
Emin ol bende o gücü bulamadım hatta abartmıyorum kimyasal sonrası gebelik istemiyor gibiydim psikolojik olarak iyi değildim hadi yine aynı şeyi yasarsam diye diye iki ay üzerinden atamadım sonrası doktora gittim falan . İki ay da doktor takip yapmış oldu ama ondan da memnun kalmadım hsg çektirip doktor olayınida kapattım.. bana görede sen iyi yapmışsın psikolojin şuan daha hazırdır ne güzel ve hala şansın var inşallah dualarımız kabul olurEvet çok varmış gerçekten ama o süreçte çok kilo verdim stres olup ancak toparlandım ama bunun sonu yok denemeden yol kat edilmiyor sen çok iyi yapmışsın ben o gücü yeni bulabildim
Kesinlikle öyle.. ama çok şükür senin şuan bir çocuğun var dimi ikinciyi mi istiyosunOlur öyle
Sebepsiz bekledik biz de
Nasip olmayınca olmuyor
Canım hsg özelde mi cekildin devlette mi benim 1 seneye geçti doktora yumurta geliştirici tedavi istiyorum dedim önce hsg çekilmen iyi olur dedi ama korkuyorum o spekulum denen alettenKorkmasaydin kimyasal üstüne hemen hamile kalan çok kişi var.. bende öyle olmadı tabiki ama forumlarda okuyorum çok var.. ben gidip hsg de çektirdim 29 Eylül'de. Dahasi artık kendim denemelere devam dedim.. çünkü her şey tamam bir sorun yok demekki vakti değil.
Ben özelde çektirdim canım korkuyodum burda okuduğum bazı yorumlardan dolayı cesaret edemedim narkozlu çektirdim ve bişey anlamadım uyuduğum için.. benimde bir yılı geçti 15 ay falan oldu. Hatta kimyasal yaşadığım için benim doktor direkt yumurta geliştirici ilaçla başlamıştı hsg ye şuan gerek yok demişti ama ben doktordan memnun kalmadığım için ilaçla falan yeniden devam etmedim. Hsg çektirip yarıda bıraktım tedaviyi.Canım hsg özelde mi cekildin devlette mi benim 1 seneye geçti doktora yumurta geliştirici tedavi istiyorum dedim önce hsg çekilmen iyi olur dedi ama korkuyorum o spekulum denen aletten
Yok şuan düşünmüyoruz ikinciyiKesinlikle öyle.. ama çok şükür senin şuan bir çocuğun var dimi ikinciyi mi istiyosun
Amin inşallah canımYok şuan düşünmüyoruz ikinciyi
Daha çok küçük 1,5 yaşında
Rabbim isteyen herkese versin hayırlı sağlıklı evlatkolaylıkla en tezinden
Allah razı olsun darısı sana olsunAmin inşallah canımAllah bağışlasın yavrunu maşallah
![]()
İnşallah Tez vakitte hayirli evlat nasip olsun bizlere inşallahEmin ol bende o gücü bulamadım hatta abartmıyorum kimyasal sonrası gebelik istemiyor gibiydim psikolojik olarak iyi değildim hadi yine aynı şeyi yasarsam diye diye iki ay üzerinden atamadım sonrası doktora gittim falan . İki ay da doktor takip yapmış oldu ama ondan da memnun kalmadım hsg çektirip doktor olayınida kapattım.. bana görede sen iyi yapmışsın psikolojin şuan daha hazırdır ne güzel ve hala şansın var inşallah dualarımız kabul olur![]()
Amin inşallah inşallahİnşallah Tez vakitte hayirli evlat nasip olsun bizlere inşallah