• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ov. testinde pik mi çatlama mı değerlendirilmeli?

Ben özelde çektirdim canım korkuyodum burda okuduğum bazı yorumlardan dolayı cesaret edemedim narkozlu çektirdim ve bişey anlamadım uyuduğum için.. benimde bir yılı geçti 15 ay falan oldu. Hatta kimyasal yaşadığım için benim doktor direkt yumurta geliştirici ilaçla başlamıştı hsg ye şuan gerek yok demişti ama ben doktordan memnun kalmadığım için ilaçla falan yeniden devam etmedim. Hsg çektirip yarıda bıraktım tedaviyi.
Yani hsg cektirmem daha mantıklı tedaviden önce

Yani hsg cektirmem daha mantıklı tedaviden önce
Tedavi iki ay görmüş oldum sonrası cektirdim ya ben istedim yoksa gerek görmemişti kimyasal yaşadığım için zaten gebe kalabiliyosun demişti skıntı yoktur demişti ama en son ben cektiricem tedaviyede devam etmicem dedim.

Tedavi iki ay görmüş oldum sonrası cektirdim ya ben istedim yoksa gerek görmemişti kimyasal yaşadığım için zaten gebe kalabiliyosun demişti skıntı yoktur demişti ama en son ben cektiricem tedaviyede devam etmicem dedim.
Sence bende 1 kere catlma tedavisi görüp acaba öyle mi hsg ceksem

Sence bende 1 kere catlma tedavisi görüp acaba öyle mi hsg ceksem
Onu doktorun gerek görmesi lazım canım ama rica edip kabul ederse olabilir. Benim kimyasal gebeliğim olduğu için tüplerin açıktır gebe kalmissin sonuçta diyerek elemisti. Sonrası da birlikte geri hsg kararı aldık ben tedaviye devam etmek istemedigim için ve Gebelik ihtimalini hsg arttırdığı için çektirdim. Yoksa cektirmezdim benim durumum farklı seninki farklı.

Kızlar benimde bat 7 ekim pik 20 ekim gösteriyor uygulama da ama 21 ekimde olabilir ovulasyonla takip edeceğim zaten. Doktor 3 gün öncesinden başla dedi.
20 ekimde eşim nöbette, hangi günleri değerlendirmeliyim, piki mi yoksa silik cıktığı zamanı mı? Evde olursa pik vakti o zamanda değerlendiririz tabi😀 pik öncesi gebelik mümkün mü bu arada?

Kızlar benimde bat 7 ekim pik 20 ekim gösteriyor uygulama da ama 21 ekimde olabilir ovulasyonla takip edeceğim zaten. Doktor 3 gün öncesinden başla dedi.
20 ekimde eşim nöbette, hangi günleri değerlendirmeliyim, piki mi yoksa silik cıktığı zamanı mı? Evde olursa pik vakti o zamanda değerlendiririz tabi😀 pik öncesi gebelik mümkün mü bu arada?
Y Yumurta catlamadan gebelik oluşmaz yumurta ve sperm yumurta catladiktan sonra bulusuyor ama öncesinde iceride sperm olacak deniliyor. Bide uygulamaya bakma bence günaşırı ilerleyin uygulama genelde yanlış oluyor. Günaşırı ilerlerken de ovulasyon yaparsın ona göre değerlendirirsin

Kızlar bu arada İstanbul’daysanız ben bir özel hastaneden fiyat aldım 17.000 TL daha sonra burada bir hanımefendiden görmüştüm Ataköy görüntüleme merkezinde çekilmiş orada 7500 arada bayağı fiyat farkı var piyasaya göre uygun geldi düşünürseniz aklınızda olsun

Back
X