over kist hastası olup hamile kalan var mı lütfen yardım

katip

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Mayıs 2009
59
0
86
40
Tekirdağ
ben over kist hastasıyım ve hamile kalmaya çalışıyorum acaba içinizde böyle hamile kalan var mı var ise nasıl bir tedavi uyguladı lütfen yardım edin kafayı yiyeceğim......

ben over kist hastasıyım ve hamile kalmaya çalışıyorum acaba içinizde böyle hamile kalan var mı var ise nasıl bir tedavi uyguladı lütfen yardım edin kafayı yiyeceğim......

merhaba
aynı sorun bendede vardı ama hiç tedavi olmadan hamile kaldım.şuan 21 haftalık gebeyim.
canını sıkma bu çok büyütülecek bir problem değil hamile kalmanada engel değil merak etme:teselli::teselli:

katipcim bende polikistik overdim.hep zor gebe kalmak yada kalamamaktan korkuyodum.bir seneden fazla hamile kalmayı bekledim.ve cok sükürki sonunda oldu.su an 19 haftalık hamileyim.hiçbir tedavi görmedim.sana tavsiyem hiç bi şekilde kafana takma ve stres yapma. sen içini ferah tut.rabbim sana ve isteyen herkese an kısa zamanda nasip etsin inşallah bu duyguyu.inşallah en kısa zamanda hamile kaldıgının haberini verirsin burdan....

Bende Pkoluyumopuyorumnanaktan
Ama 30 aydır hamiş kalamadım .5 aydır tedavilerde :)cevap vermiyo:)aşılamada vermediii:)
Artıkk kabullendim ben pkoluyumm :)pkolu olmakta bir ayrıcalıktırr
newsmile311ur2.gif
newsmile311ur2.gif
newsmile311ur2.gif
:roflol::roflol::roflol:

katipcim bende polikistik overdim.hep zor gebe kalmak yada kalamamaktan korkuyodum.bir seneden fazla hamile kalmayı bekledim.ve cok sükürki sonunda oldu.su an 19 haftalık hamileyim.hiçbir tedavi görmedim.sana tavsiyem hiç bi şekilde kafana takma ve stres yapma. sen içini ferah tut.rabbim sana ve isteyen herkese an kısa zamanda nasip etsin inşallah bu duyguyu.inşallah en kısa zamanda hamile kaldıgının haberini verirsin burdan....

hayırlı olsun bebişin
cinsiyeti belli oldumu ?

merhaba
aynı sorun bendede vardı ama hiç tedavi olmadan hamile kaldım.şuan 21 haftalık gebeyim.
canını sıkma bu çok büyütülecek bir problem değil hamile kalmanada engel değil merak etme:teselli::teselli:

bu arada kusura bakma olurmu?seninde bebişin hayırlı olsun.rabbim saglıkla kucagımıza almayıda nasip etsin.sen ne annesi oluyosun bakalım:1rolleyes:

teşekkürler arkadaşlar inşallah bende en kısa zamanda hamile kalırım yine de kendime sıkıntı yapıyorum elimde değil bebekleriniz hayırlısı olsun allah kucağınıza almayı nasip etsin sağlıkla

pko olup hamile kalan çok kişi var.
benim en samimi arkadaşım genel kilosunun % 10 u kadarını verdi, kendiliiğinden hamile kaldı
ben tembel olduğum için yapamadımi, tüp bebek tedavisi gördüm 3.5 aylık hamileyim allah herkese nasip etsin :nazar:

34-35 yaşlarında bir tanıdığım çok sevdiğim ablam var over kist i patlamış zamanında tedavi de görmüş 11 yıllık evli ama 1 defa bile hamile kalmamıştı.Artık bırakmıştı.Şimdi tedavisiz 5 buçuk aylık hamile minik br kızımız olacak :D:D

cnm bende senin gibiydim 3 sene çocuğuz olmadı ama daha snr tedavi görmeden hamile kaldım ve doğurdum inşallah allah sanada nasip eder.sadece kafana takma herşeyi zamana bırak

teşekkürler arkadaşlar inşallah bende en kısa zamanda hamile kalırım yine de kendime sıkıntı yapıyorum elimde değil bebekleriniz hayırlısı olsun allah kucağınıza almayı nasip etsin sağlıkla

amin cnm.allah inşallah en yakın zamanda sanada hayırlı sağlıklı bebekler nasip eder

bende pkoluyum ve 24 haftalık hamileyim ve kiloluyum .hamile kaldım yani.sende kalırsın üzülme sakın .glukofen adlı ilacı içtim 1 yıl boyunca 1 5 kilo da verince yumurtalıklarım biraz olsun düzene girdi.zaten bu ialç yani glukofen kilo vermene ve yumurtlma düzenlemeye yardımcı.
ayrıca adetimin 4 üncü günü femara adlı bir ilaç içtim doktor kontrolünde...günde 1 tane 5gün boyu içtim sonra .adetimin 13 üncü günü bana çatlatma iğnesi yapıldı ovitrelle ve ben hamiile kaldım .allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah.

arkadaşlar bugün doktora gittim.adetimin 3. günü bugün.bu ay farlutalle adet olmuştum.doktor vajinal ultrasonla baktı.2 tane kist gördü.biri 6 cm öteki 5 cm bir adette miyomum varmış.polikistik over demedi ama.pko değil.rahmim çok kalınlaşmış o yüzden gebelik testi yapalım dedi.kan verdim yarın 6 da alacağım sonucu.drum önce kistleri küçültmemiz gerek rahmi de inceltmemiz gerek dedi.
ya ben gebe kalmak istiyorum dedim.ama önce kistleri küçültmek lazım dedi.doğum kontrol hapı kullanacağım şimdi
bana ultrason yaparken yumurtlamayı arttırıcı ilaç kullandın mı dedi?
iki tane kist görünce şüphelendi galiba.
sonra da rahim filmi çekilcek
işin ilginç yanı bundan önceki drum kistin 1 tane olduğunu söyledi ve miyomu görmedi
kızlar kist niye oluşur ya

bende de vardı p.over.tedavi maksatlı rahim filmi çektirdim sadece.ama bahaneye işte rabbim ne zaman vericeğini biliyor canım inan bana.demekki zamanı var daha.4 sene hiç korunmadık ve şimdi hamileyin allahın izniyle.14.haftalık.allahım isteyen dileyen herkeze tez zamanda versin bir evlat inşallah.

bende pkoluyum şuan 7 haftalık hamileyim iki ay tedavi gördüm klomen ve çatlatma iğnesi 2.ayımda hamile kaldım pkolu olmak hamile olmaya engel değil merak etme sadece biraz sabır zamanı gelince mutlaka olucak

ben de pko hastasıyım.doktorum bunu ilaç tedavisi olman gerekiyo demişti. biz de nasılsa olmaz demiştik ama mucice gibi oldu.herşeyi erteledik.ALLAH nasip ederse oluyor.

Back
X