Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben over kist hastasıyım ve hamile kalmaya çalışıyorum acaba içinizde böyle hamile kalan var mı var ise nasıl bir tedavi uyguladı lütfen yardım edin kafayı yiyeceğim......
katipcim bende polikistik overdim.hep zor gebe kalmak yada kalamamaktan korkuyodum.bir seneden fazla hamile kalmayı bekledim.ve cok sükürki sonunda oldu.su an 19 haftalık hamileyim.hiçbir tedavi görmedim.sana tavsiyem hiç bi şekilde kafana takma ve stres yapma. sen içini ferah tut.rabbim sana ve isteyen herkese an kısa zamanda nasip etsin inşallah bu duyguyu.inşallah en kısa zamanda hamile kaldıgının haberini verirsin burdan....
hayırlı olsun bebişin
cinsiyeti belli oldumu ?
merhaba
aynı sorun bendede vardı ama hiç tedavi olmadan hamile kaldım.şuan 21 haftalık gebeyim.
canını sıkma bu çok büyütülecek bir problem değil hamile kalmanada engel değil merak etme:teselli::teselli:
bu arada kusura bakma olurmu?seninde bebişin hayırlı olsun.rabbim saglıkla kucagımıza almayıda nasip etsin.sen ne annesi oluyosun bakalım:1rolleyes:
ben over kist hastasıyım ve hamile kalmaya çalışıyorum acaba içinizde böyle hamile kalan var mı var ise nasıl bir tedavi uyguladı lütfen yardım edin kafayı yiyeceğim......
benimde ekimde kızım olacak nasipse
teşekkürler arkadaşlar inşallah bende en kısa zamanda hamile kalırım yine de kendime sıkıntı yapıyorum elimde değil bebekleriniz hayırlısı olsun allah kucağınıza almayı nasip etsin sağlıkla