over kist hastası olup hamile kalan var mı lütfen yardım

Allah bebek isteyen herkesin yardımcısı olsun bende over kist hastasıyım umarım ilerde benimde çocuğum olur

Bnm bugün adetimin üçüncü günü hastaneye gittim bir senedir çocuk istiyorum olmuyor. Doktor polikistik olabilir dedi ve hirmon tahlilleri istedi ve başka birçok tahlil daha sonuçlarına bakıp ilaca basliucagimizi syledi.

Bn anlamadım adetimin üçüncü günü GL ilaç ve ignenypicam dedi gittim.bu sefer tahlil dedi her ay bişey çıkıyor ya 12 ay oldu ne zmn başlıca artık hep saçma sapan tahliller isterler bnce hormon dışındaki hepsi greksizdi çünkü ultrason ve alttan muayenenin gerekeni gördü eee bu tahlil niye gerekli 6 7 tahlil istedi offf ya ne can sıkıcı bi süreç beklemek ben zaten sabrım ama gerçekten artk üzülmeye birannonce gebe kalmak 8styrm. Bu arada bi kızım vro ilk denemede oldu ama ikincisi neden olmuyor acaba

Benm gibi olan varmı 1yildir bebek isteyen ve kist var deyip ertelenen oldumu hı doktor ilaç ve iğneyle başlamadan önce bu tahlilleri istiyorum gerçekten hiç yaşayan oldumu buju

Back
X