'Overdressed' olmak

hahaha yahu kizlar bir sene olmus hakikaten. niye hortlattiniz, guncellestirmemi mi istediniz konuyu anlamadim? oyleyse sayet ozaman kisa ve oz olabilirim, gram degistin mi diye sorun, yooo.
hatta gecen yagmur yagmisti hafif islanmisim. elime rimelimi aldim ofiste, makyajimi toparliyorum. patron geldi, gunaydin napiyosun dedi, 'rimelim bugun 9 kat olmus, 10. kata tamamlamaya calisiyorum' dedim (rimelini 10 kat surmeye ihtiyacin yok demisti, 10 kat diyerek lafin gelisi makyajimi abarti buldugunu imaa etmeye calisti, 10 kat rimel surmuyorum elbette, ki sursem bile bu benden baska kimseyi ilgilendirmez).

herneyse kizlar, hos gorunelim, guzel kokalim, louboutinlerin ankle-boot larini giyelim, cokta seyeetmeyin yaaa amaaan. uc gunluk dunya kim ne istiyosa onu giysin oyle gorunsun ama azcik bakimli olmaninda kimseye zarari olmaz hadi optum sizi.

bu arada gecen hafta kendileri sirtlarinda (hakiki!) tilki kurkuyle gelmisti ofise. tencere dibin kara. hadi konussun bakiim napiyorum ben onu. ama kurku cok hostu, yalana kulak asmam. simdide yeni bir gucci cantasi istiyormus, ondan bahsetti. louboutinlerime laf soyleyene bakin ahaha. konuyu hala anlamadiysaniz artik bilemiiciim.
Ben seni stalk’larken hortlattım :deli:
Dikkatimi çektin bakim dedim konularına :halay:
Ay bu arada hanımefendide minik bi kıskançlık mı sezdim sanki :olamaz:

Ben seni stalk’larken hortlattım :deli:
Dikkatimi çektin bakim dedim konularına :halay:
Ay bu arada hanımefendi minik bi kıskançlık mı sezdim sanki :olamaz:
kiskanclik demeyelim kendiside hos bir bayanda, o aralar takmis bana galiba. su an can ciger kuzu sarmasiyiz, o konulara hic girmiyoruz. tam tersi iltifatlar falanlar filanlar.

hem hep bi kaynana koca derdi. dunyada baska 'dert'lerde var (Allah baska dert vermesin).
bende seni stalkliicam, atladim sanma orasini!

bu arada konu kapanabilir, benim icin sorun olmaz.
:eek: Hahahaha çok hoşsun :halay:
Hadi stalkla beni hortlat konularımı :KK19:

Hic kimse icin degismemelisiniz.
Bu gorusu savunurum lakin ulkemizde zannediyordum sadece o tarz dayatmalari.
Misal ben bundan onceki isimde cok hafif bacak bilekleri yukarida pantolon giydim diye uyari almistim!
Simdiki is yerimde (ayni sektor) ister full makyajli ister topuklu gel kimse tek kelime etmez.
Zihniyetler farkli olunca bu laflari edebiliyor insanlar malesef.
Kendi yargilari dogrultusunda insanlari yonlendirmek istiyor olabilir patronunuz.
Belli ki onun canini skmis sadece sizin haliniz.
Bayansa kiskanmis bile olabilir.
Dusunce tarzina bak "ucuz," gorunuyormus!
Demekki memleket fark etmiyor.
Hanzo her yerde hanzo.

ahaha! sakin ol yahu kalbini dusun! isinize gelmeyince hepiniz ingilizce terimlere karsisiniz dusmansiniz, instagramlara gelince her biriniz teker teker #tbt'liyosunuz like'liyosunuz falan filan. rahat olun, kullanin, karismiicam soz.
Maşallaah hayırdır birlikte mi yaşıyoruz ben fark etmedim? Instagram kullanmıyorum canım benim hiçbir sosyal mecrada hesabım yok. Çok şükür şakır şakır ingilizce biliyorum lâkin yarı Türkçe yarı İngilizce konuşan dil katliamcıları bir zahmet az ötede oynasın. Hadi canım hadi sağdan sağdan

Maşallaah hayırdır birlikte mi yaşıyoruz ben fark etmedim? Instagram kullanmıyorum canım benim hiçbir sosyal mecrada hesabım yok. Çok şükür şakır şakır ingilizce biliyorum lâkin yarı Türkçe yarı İngilizce konuşan dil katliamcıları bir zahmet az ötede oynasın. Hadi canım hadi sağdan sağdan
Allah daha cok ingilizce versin, daha cok turkceyi katletmeden konusmalar nasip etsin size ne diyeyim da. daha cok sosyal medyasiz sade temiz ve real life’te sosyallesmeler nasip etsin size :ıslık:

hahaha yahu kizlar bir sene olmus hakikaten. niye hortlattiniz, guncellestirmemi mi istediniz konuyu anlamadim? oyleyse sayet ozaman kisa ve oz olabilirim, gram degistin mi diye sorun, yooo.
hatta gecen yagmur yagmisti hafif islanmisim. elime rimelimi aldim ofiste, makyajimi toparliyorum. patron geldi, gunaydin napiyosun dedi, 'rimelim bugun 9 kat olmus, 10. kata tamamlamaya calisiyorum' dedim (rimelini 10 kat surmeye ihtiyacin yok demisti, 10 kat diyerek lafin gelisi makyajimi abarti buldugunu imaa etmeye calisti, 10 kat rimel surmuyorum elbette, ki sursem bile bu benden baska kimseyi ilgilendirmez).

herneyse kizlar, hos gorunelim, guzel kokalim, louboutinlerin ankle-boot larini giyelim, cokta seyeetmeyin yaaa amaaan. uc gunluk dunya kim ne istiyosa onu giysin oyle gorunsun ama azcik bakimli olmaninda kimseye zarari olmaz hadi optum sizi.

bu arada gecen hafta kendileri sirtlarinda (hakiki!) tilki kurkuyle gelmisti ofise. tencere dibin kara. hadi konussun bakiim napiyorum ben onu. ama kurku cok hostu, yalana kulak asmam. simdide yeni bir gucci cantasi istiyormus, ondan bahsetti. louboutinlerime laf soyleyene bakin ahaha. konuyu hala anlamadiysaniz artik bilemiiciim.

durumu en başından beri süper idare etmişsiniz, hayran kaldığımı söylemeden edemicem :) kendinizden zerre ödün vermeden yola getirmişsiniz patronun bu gereksiz çıkışını. umarım bir daha bu konuda sıkıntı yaşamazsınız.

imza: bıraksalar pijamayla işe gidecek biri :KK53:

Back
X