- 21 Haziran 2016
- 9.248
- 25.555
- 548
Ben seni stalk’larken hortlattımhahaha yahu kizlar bir sene olmus hakikaten. niye hortlattiniz, guncellestirmemi mi istediniz konuyu anlamadim? oyleyse sayet ozaman kisa ve oz olabilirim, gram degistin mi diye sorun, yooo.
hatta gecen yagmur yagmisti hafif islanmisim. elime rimelimi aldim ofiste, makyajimi toparliyorum. patron geldi, gunaydin napiyosun dedi, 'rimelim bugun 9 kat olmus, 10. kata tamamlamaya calisiyorum' dedim (rimelini 10 kat surmeye ihtiyacin yok demisti, 10 kat diyerek lafin gelisi makyajimi abarti buldugunu imaa etmeye calisti, 10 kat rimel surmuyorum elbette, ki sursem bile bu benden baska kimseyi ilgilendirmez).
herneyse kizlar, hos gorunelim, guzel kokalim, louboutinlerin ankle-boot larini giyelim, cokta seyeetmeyin yaaa amaaan. uc gunluk dunya kim ne istiyosa onu giysin oyle gorunsun ama azcik bakimli olmaninda kimseye zarari olmaz hadi optum sizi.
bu arada gecen hafta kendileri sirtlarinda (hakiki!) tilki kurkuyle gelmisti ofise. tencere dibin kara. hadi konussun bakiim napiyorum ben onu. ama kurku cok hostu, yalana kulak asmam. simdide yeni bir gucci cantasi istiyormus, ondan bahsetti. louboutinlerime laf soyleyene bakin ahaha. konuyu hala anlamadiysaniz artik bilemiiciim.

Dikkatimi çektin bakim dedim konularına

Ay bu arada hanımefendide minik bi kıskançlık mı sezdim sanki