Louboutinlerim, olsaydi ofiste giymeye kiyamazdim ayrica, yani Louboutinden yola cikarak 12 cm dediginizi dusunuyorum. Topuklarim ortalama 8/10 cm arasinda gelip gidiyor evet, kisa boyluyum ve kiyafetlerimin coguna topugu daha cok yakistiriyorum. Ve calistigim yerde boyle topuk giyen bayanlar az evet. Ilgi cekme sebebi bu o yuzden, kiyafetlerimin abes olmasi sebebiyle degil.
Size samimiyetle teesuf ederim.
Tesekkur ederim, patronumun alt mesajini cok guzel anlamissiniz.
Hanimlar, emin olun kiyafet tarzimda abes olan hic ama hic bir durum yok. Casual chique giyinmeyi seviyorum, yani yeri geldiginde hos bir kot uzerine bir tshort olur bu bazen, yeri gelir siyah elbiseler olur, yeri gelir bazende deri pantalon uzerine boyfriend gomlek olur. Anlatabiliyomuyum, birazda gunumuz modasi ne gosteriyosa, bana vucuduma yakistigi surece ve acik sacik olmadigi surece, gayet giyinilebilir.
Kadin 'toplamini' fazla buluyor, yani hem makyaj, hem topuk, hem kiyafetler. Halbuki benim olayim tamaminin uyum icerisinde olmasi, ben buna bukadar ozenirken karsima gecipte patronumun 'bu senin gelisimini engelleyebilir' demesi onun sahsi fikrinden baska birsey degil bence. Calistigim organizasyonun tasiyamayacagi bir durum degil.
Ben elhamdulillah diyorum, herkesin derdi kendince buyuktur hanimefendi, ben bahsettigim derdimle ve konumla kimsenin konusunu kucumsemiyorum.
Hahaha bu cok basarili! Ama uzucude ayrica, konumu kesinlikle niyetimin olmadigi bir yere cekmeye calismaniz azcik gereksiz olmus olsada espiriniz saglam:))
Size kesinlikle katiliyorum, her sozunuze!
Emin olun tarzimda patronumun bu sekilde benim karsima getirmesini gerektirecek hicbir abartilik yok, onun kendi fikrini ve dusuncesini empoze etmeye calismasindan baska bi durum yok. Dusundukce daha mantiksiz geliyor soyledigi sey.
Ofisten ciktim biraz once, cikmadan once bir erkek is arkadasimla konusuyorduk, nicin yuzun asik dedi. Patronun soylediklerinden bahsettim, verdigi tepki 'onun sacmalamasini ciddiyemi alacaksin yoksa, birak ya' diyerek (gayet erkeksi bi 'salla yaa' bi hareketle) ciddiye almamami soyledi. Sanirim yapacagim seyde aynen o.
Sonucta seni gormeden yorum yapiyoruz
Asiri olup olmadigin hakkinda sadece fikir yurutebiliyoruz.
Sen oyle olmadigini soyluyorsun ki gercekten pantolon ustu tisortten bahsediyorsun bu sekilde asiri oldugunu bende suan dusunmuyorum.
Soyle olabilir
Herkesin yada buyuk cogunlugun duz ayakkabi giydigi yada kadinlarin daha cok makyajsiz oldugu bir ortamda calisiyorsan
Giymis oldugun topuklu ayakkabi dahi goze batiyor olabilir.
Yani sana tek basinayken baktigimiz da evet oldukca normal geleceksindir
Fakat makyaj yapmamis,stiletto degil de dumduz kolej ayakkabisi giyen 10 kadinin arasinda baktigimiz da
Disiligin bir tik on planda hissedilebilir gibi..
Farki olusturan sen degil
bulundugun ortam olmus gibi bir durum olusuyor.
Ilk yorumumda soyledigim seye geliyorum
Calisma ortami da benim neyi sevip sevmedigim kadar onemli.
Bana biraksalar yada benim iyi hissetmem daha onemli olsa
Spor ayakkabi ve jean pant. la giderim ise.
Fakat bizim sektorde tam tersi topuklu ayakkabi, kalem etek istiyor.
Herkesin bu sekilde oldugu bir ortamda senin yasadigin seyin tam tersi soylenir bana da yoneticim tarafindan.
Bu tarz uyarilar calisma hayatinda son derece normal.
Yurt disinda nasildir bilmiyorum ama
Bir gun cumartesi converse giymistim
Ki ustum yine klasik sayilirdi siyah pantolon haki gomlek.
Yanimdan genel mudur gecti.
10 dakika sonra idari isler mail atti shapes hanim plastik ayakkabi giymiyoruz diye :)
Adam usenmemis idari isleri aramis
Uyari yaptiriyor.
Ben yadirgamiyorum yada alistim :) bilmiyorum artik.
Her sirketin belli bir cizgisi var ve o cizgiye personelinde uyum saglamasini istiyor olabilir.
Seninle konusan kadinin da art niyetli oldugunu zannetmiyorum.