- 11 Şubat 2016
- 312
- 197
- 103
- 36
- Konu Sahibi glshendgn88
-
Herkese merhaba ben de ilk defa ovulasyon testi aldım ve demedim sonuç fotoğraftaki gibi yardımcı olursanız sevinirim bu ne anlama geliyorEki Görüntüle 1781205
bende ovulasyon testı ıle hamıle kaldım 9 haftalıgız :)
olmaz olurmu bırbucuk yıldr korunmuyoruzz ıkı ay klomen kullandım yumurta takıbı yaptrdımm olmadı hsg rahım fılmı cektrdım bu arada bitkisel kürler yaptım en son ovulasyon testı yaptm cok şükrOvulasyon testinden önce başarısız denemeniz oldu mu peki ?
Allah sağlıkla tamamına erdirsin...olmaz olurmu bırbucuk yıldr korunmuyoruzz ıkı ay klomen kullandım yumurta takıbı yaptrdımm olmadı hsg rahım fılmı cektrdım bu arada bitkisel kürler yaptım en son ovulasyon testı yaptm cok şükr
mutlaka dene bende adetın ıkıncı gunlerı yumurtam catlayana kadr bal tarcın çörek otu yapmıstım macun yedım hayıt suyu almıstm 4 ay ıctım duzenlı hormonları dengelıo bnm fsh degerım yuksektı sınırdaydıAllah sağlıkla tamamına erdirsin...
Benim de 2 başarısız denemem var. Clearblue ovulasyon testi yapmaya başladım bu ay.
Henüz olumlu test sonucu alamadım ama devam ediyorum.
Eğer bu ay da olmazsa Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu'nun incir ve havuç kürünü deneyeceğim.
Ama inşallah olur ve gerek kalmaz...
Merhaba evlatlarınızı Allah bağışlasın ne güzel anneliği yaşıyorsunuz 4. Cüsünüde tez zamanda versin Rabbim darısı hiç çocuğu olmayan bizlereMerhaba ben araniza yeni katildim fakat sizden belki yasca buyugumdur okuyorum cocuk sahibi olmak isteyen ne cok kisi varmis Allah her isteyene nasib etsin belki bana kizacaksiniz fakatbenim 3kizim var hepsi istiyerek severek oldu simdik 4cocugu dusunuyoruz 7aydir olmuyor biraz kafama takiyorum hic olmuyanlari dusuniyorum Allah her isteyene nasib etsin ins bu arada kucuk kizim 13yasinda bukadar zaman araveripde cocugu olan varmi varsa kac ay sonra oldubirde ovulasyon ney benim donemimde boyle aeyler varmiydi bilmiyorum sevgiler
Bu karısımı ne kadar ölçüde yaptınız acaba çörek otu da bildiğimiz çörek otu değil mi?mutlaka dene bende adetın ıkıncı gunlerı yumurtam catlayana kadr bal tarcın çörek otu yapmıstım macun yedım hayıt suyu almıstm 4 ay ıctım duzenlı hormonları dengelıo bnm fsh degerım yuksektı sınırdaydı
1 yemek k.bal 1 çay kaşıgı tarcın ve çörek otu bildiğimz siyah susam sabah ac karnına adettın 2 gunu basladım yumurtam catlyna kadr yaptm yaklask 10 gun yapsan yeter 12 gunden fazlası zarar ben en son ıcıne bı tutam arı polenıde atmstmBu karısımı ne kadar ölçüde yaptınız acaba çörek otu da bildiğimiz çörek otu değil mi?
Soğan suyu da içiyorum acaba ikisi fazla mı olur ? Soğan suyunu bıraksam mı acaba1 yemek k.bal 1 çay kaşıgı tarcın ve çörek otu bildiğimz siyah susam sabah ac karnına adettın 2 gunu basladım yumurtam catlyna kadr yaptm yaklask 10 gun yapsan yeter 12 gunden fazlası zarar ben en son ıcıne bı tutam arı polenıde atmstm
sogan suyunu ne ıcın içiosun sogan kürü uygularken baska yanında kür kullanamıosun bı problemın varmıydı ona göre baska bısey önereyım saanaSoğan suyu da içiyorum acaba ikisi fazla mı olur ? Soğan suyunu bıraksam mı acaba
evet ıyı gelır sogan arada sirkeli ılık suyla taheretlen oda ıy ı gelıyoBende yanma ve sarı akıntı çok oluyor genital iltihabım var onum için soğan kürü iyi geldiğini duymuştum
ınsallah cnmTavsiyen için tşk ederim hayırlı haberlerim olur inşaallah
Merhabalar, benim de başarısız 2 denemem oldu ve bu ay Clearblue ovulasyon testini deniyorum. Henüz olumlu bir sonuç almadım ama testi kullanmaya devam ediyorum. Olumlu olumsuz buradan sizi bilgilendiririm.
merhaba bende ovulasyon testi aldım fakat yanlıs hesaplamadn dolayı kacırdım yumurtalama günümü sonraki günlerde test yaptım ama 2. çizgi hep silik çıktı ama bu ayı iyi değerlendirdiğimi düşünüyorum şimdi adetime 7 gun kaldı ama hiç bir belirti yok ne gebelik için ne adet için. yumurtlamadan bir gün önce birlikte olmustuk ve onun öncesindeki günlerde de bakalım artık kısmet bekliyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?