Ovilasyon Testi

mrb aaranıza yeni katıldım :) bebek düşüncemiz yoktu ama artık var çünki ben memurum ve tayinim çıkmıyor eşimin doğu görevi geldi ve haziran ayında gidecek 3 yıl ayrı kalacağız beraber olabilmemiz için bebişimizin olması ve benim ücretsiz izne ayrılmam gerek... bebek konusundada çok bilgisizim 3 aydır aslında korunmadan beraber oluyoruz ama sonuç ortada bebiş yok bu ovulasyon testini almak istiyorum ama markası far eder mi acaba

Merhaba, ben clearblue kullandım, yumurtlama günümde gerçekten de sonucu gösterdi. İnternetten satın almıştım.
Diğer markaları bilmiyorum ama clearblue'yu tavsiye edebilirim.

Merhaba, ben clearblue kullandım, yumurtlama günümde gerçekten de sonucu gösterdi. İnternetten satın almıştım.
Diğer markaları bilmiyorum ama clearblue'yu tavsiye edebilirim.
peki bu test nasıl oluyor 1 ay yapacağım sadece yumurtlama old gün mü 2 çizgi oluşacak

peki bu test nasıl oluyor 1 ay yapacağım sadece yumurtlama old gün mü 2 çizgi oluşacak
Her testin sonuç verme şekli farklıdır. İnternetten araştırdıkça hangisi nasıl öğrenirsin.
Ama 1 ay yapmıyorsun.
Adetin bittikten sonra başlıyorsun yapmaya. (bittikten 1-2 gün sonra başlayabilirsin). Yumurtladığına dair sonucu görene kadar yapacaksın. Yani 8-10 gün kadar.

çok teşekkür ederim bilgiler için :)

Bende basladım kızlar test yapmaya bakalım ikinci çizgi belirgin fakat öğrendiğim kadarıyla olay şu ya iki çizgi aynı oranda net çıkıcak ya da T çizgisi C çizgisinden daha belirgin olucak eğer tam tersi olursa test negatif oluyor bilginize

C çizgisi T çizgisinden daha belirginse henüz yumurtlama gerçekleşmemiş oluyor yani negatif oluyor ya ikisinin aynı oranda net olucak ya da T cizgisi daha belirgin olucak haydi bakalım bu ayki sonuçları merak ediyorum hakkımız da hayırlısı

Testin markası neydi canım

Merhaba, test yapmadan önce denemeleriniz olmuş muydu ?

Merhaba, test yapmadan önce denemeleriniz olmuş muydu ?

merhabalar,
evet 5 senedir deniyoruz ama ilk zamanlarda bende polikistik over ve rahim içinde 1,5 cm polip oldu belirlendi.birde tek tüpüm tıkalıydı.
2014 eylül ayında ameliyat oldum ve herşey normale döndü çok şükür.
ameliyatın 6 ay sonrasına kendiliğinden hamile kaldım ama kesenin şekli bozuktu.çok fazla sürmeden 6. haftada kendiliğinden düşük yaptım.
Düşükten sonra 2 ay bekleme süresi oldu , sonra tekrar denemelere devam ettik ama yine olmadı.
son 2 aydır ovalasyon testi denedim .ilk ay olmadı ondan da umudumu kesiyordum ki mucize gerçekleşti :) tam bir sene sonra hamile kaldım.Çok şükür herşey normal gidiyor (maşallah :) )
allah isteyen herkese nasip etsin inşallah

Allah her ikinize de sağlık versin ve hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…