- Konu Sahibi glshendgn88
-
Merhaba, ben clearblue kullandım, yumurtlama günümde gerçekten de sonucu gösterdi. İnternetten satın almıştım.mrb aaranıza yeni katıldım :) bebek düşüncemiz yoktu ama artık var çünki ben memurum ve tayinim çıkmıyor eşimin doğu görevi geldi ve haziran ayında gidecek 3 yıl ayrı kalacağız beraber olabilmemiz için bebişimizin olması ve benim ücretsiz izne ayrılmam gerek... bebek konusundada çok bilgisizim 3 aydır aslında korunmadan beraber oluyoruz ama sonuç ortada bebiş yokbu ovulasyon testini almak istiyorum ama markası far eder mi acaba
peki bu test nasıl oluyor 1 ay yapacağım sadece yumurtlama old gün mü 2 çizgi oluşacakMerhaba, ben clearblue kullandım, yumurtlama günümde gerçekten de sonucu gösterdi. İnternetten satın almıştım.
Diğer markaları bilmiyorum ama clearblue'yu tavsiye edebilirim.
Her testin sonuç verme şekli farklıdır. İnternetten araştırdıkça hangisi nasıl öğrenirsin.peki bu test nasıl oluyor 1 ay yapacağım sadece yumurtlama old gün mü 2 çizgi oluşacak
çok teşekkür ederim bilgiler için :)Her testin sonuç verme şekli farklıdır. İnternetten araştırdıkça hangisi nasıl öğrenirsin.
Ama 1 ay yapmıyorsun.
Adetin bittikten sonra başlıyorsun yapmaya. (bittikten 1-2 gün sonra başlayabilirsin). Yumurtladığına dair sonucu görene kadar yapacaksın. Yani 8-10 gün kadar.
Rica ederim, umarım istediğine kavuşursun :)çok teşekkür ederim bilgiler için :)
bende ovulasyon testı ıle hamıle kaldım 9 haftalıgız :)[/QU
Canım kullandığın testin markası neydi
Testin markası neydi canımben ovalasyon testi ile hamile kaldım. şuan 9. haftadayız. kesinlikle doğru çıkıyor.
yumurtlama dönemini program ile takip edersin. onun sana tavsiye ettiği günlerde testi yaparsan çizgisi çok net çıkıyor.
umarım işine yarar :)
Sağol canımZanamm174 laboquikmiydi tam hatrlamiorm onun gbi biseydi adi
Sağol canım bu ay da olmazsa gelecek ay alıp deneyeceğim :)Buydu canım :)
Merhaba, test yapmadan önce denemeleriniz olmuş muydu ?ben ovalasyon testi ile hamile kaldım. şuan 9. haftadayız. kesinlikle doğru çıkıyor.
yumurtlama dönemini program ile takip edersin. onun sana tavsiye ettiği günlerde testi yaparsan çizgisi çok net çıkıyor.
umarım işine yarar :)
Merhaba, test yapmadan önce denemeleriniz olmuş muydu ?
Allah her ikinize de sağlık versin ve hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah :)merhabalar,
evet 5 senedir deniyoruz ama ilk zamanlarda bende polikistik over ve rahim içinde 1,5 cm polip oldu belirlendi.birde tek tüpüm tıkalıydı.
2014 eylül ayında ameliyat oldum ve herşey normale döndü çok şükür.
ameliyatın 6 ay sonrasına kendiliğinden hamile kaldım ama kesenin şekli bozuktu.çok fazla sürmeden 6. haftada kendiliğinden düşük yaptım.
Düşükten sonra 2 ay bekleme süresi oldu , sonra tekrar denemelere devam ettik ama yine olmadı.
son 2 aydır ovalasyon testi denedim .ilk ay olmadı ondan da umudumu kesiyordum ki mucize gerçekleşti :) tam bir sene sonra hamile kaldım.Çok şükür herşey normal gidiyor (maşallah :) )
allah isteyen herkese nasip etsin inşallah
Allah her ikinize de sağlık versin ve hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?