Ovilasyon Testi

allah razı olsun canım
Biz de 2 aydır deniyoruz ama olmadı. Bu ay ovulasyon testi kullandım, günü yakaladım ama şimdi bekliyorum adet günümü.
İnşallah olmam.
Abuk subuk her belirtiyi de hamileliğe yormak istemiyorum sonra hayal kırıklığı oluyor malum...
Yaşım da 31... 25-26 değil ki nasılsa olur, vakit var diyeyim.

çokta takılma bence .. yoğunluğu üstüne verince çok yıkılıyorsun.
doktor kontrollerin normal ise mutlaka olacaktır. rabbim zamanını belirlemiştir.
ben ne kadar bekledim düşünsene her ay o sıkıntı.. allaha şükür hepsi atlatılıyor.
eminim seninde olacaktır içini ferah tut canım .senide burada hamile takvimi ile göreceğiz

İyi dileklerin için çok teşekkür ederim :) İnşallah dediğin gibi olur.

Kedin mi var ?

vardı aslında .kaçtı sonra .sokakta bulmuştum çok ufaktı ,hastaydı .aşılarını filan yaptım ama tekir özgür ruhlu bir kedi .en küçük fırsatta kaçtı tutamadık. içim rahat ama büyümüştü kendine sahip çıkabiliyordu .

Benim de bi Tekir oğlum var evde :)

çok teşekkür ederim :) çift çizgiyi gördüğümüzde tek seferde tuttu inşallah senin için de olumlu hayırlı sonuç olur :)

evet hemen hemen 2-3 ay öncesinde zaten kist tedavisi oluyordum hap kullanıyordum. ama ben test tutunca anladım ki hiç o gün denk gelmemiş daha önce

evet hemen hemen 2-3 ay öncesinde zaten kist tedavisi oluyordum hap kullanıyordum. ama ben test tutunca anladım ki hiç o gün denk gelmemiş daha önce
Ay valla çok seviniyorum bu tarz yazılar okudukça. İnşallah benim de öyle olur ve doğru günü yakalayamamışız demek ki derim.

inşallah canı gönülden diyorum bunu :) bana geçen adetimden sonra gittiğim doktor çok zor hamile kalman demişti Allaha şükür aynı ayın içinde kaldım aksilik olmaz inşallah

inşallah canı gönülden diyorum bunu :) bana geçen adetimden sonra gittiğim doktor çok zor hamile kalman demişti Allaha şükür aynı ayın içinde kaldım aksilik olmaz inşallah
Allah korusun... Allah sağlıkla kucağına almak nasip etsin.
Bizim de 2 ay denememiz oldu. Bu 3. olacak.

Iyi aksam oncelikle hayirli olsun bebegiz sagsalim kucaniza almayi nasip etsin rabbim.bir sorum olucak size bende bu ay ovulosuon testi kullandim bugun cift cizgiyi gordum ve esimle munasebette bulundum yarin ve ertesi gunudemi munasebette bulunmam gerekiyor? Tesekkur ederim.

kızlaaar. bende 1,5 senelik evliyim. adet olduğum ilk günden şimdiye kadar hiç düzenli adet olmadım.27 yaşındayım. 3 ayda bir falan oluyo. yaklaşık 4 ay yasmin le düzene girdi ama bırakınca yine adet düzeni bozuldu. yasmin i bırakınca adet söktürücü ile adet oldum ve o ay ilk defa kendimiz denedik çocuk için. olmadı. sonra doktora gittim. çatlatma iğnesi ve insülin direnci için bir ilaç ayrıca pazartesi ve perşmbeleri de süt hormonu düşürücü bir ilaç kullandım. çatlatma iğnesi olduğum ilk ay hiç ama hiç umudum yokken halime kaldım. şua an 6 haftalık hamileyim. tüm bu tedaviler devam ederken internetten laboquık ovuklasyon testi aldım ve inanılmaz işe yaradı. tavsiye ederim herkese.

Ben bugün kanda gebelik testi yaptırdım ama sonuç tam olarak sıfır adet tarihine daha 5-6 gün var acaba erken mi yaptırdım test

Ben bugün kanda gebelik testi yaptırdım ama sonuç tam olarak sıfır adet tarihine daha 5-6 gün var acaba erken mi yaptırdım test

çok çok erken değil ama net de değil. iki gn sonra tekrar yaptır daha net olur. bende adetim gelmeden 4 gün önce yaptırmıştım. 17 çıkmıştı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…