- Konu Sahibi glshendgn88
-
Biz de 2 aydır deniyoruz ama olmadı. Bu ay ovulasyon testi kullandım, günü yakaladım ama şimdi bekliyorum adet günümü.allah razı olsun canım
Biz de 2 aydır deniyoruz ama olmadı. Bu ay ovulasyon testi kullandım, günü yakaladım ama şimdi bekliyorum adet günümü.
İnşallah olmam.
Abuk subuk her belirtiyi de hamileliğe yormak istemiyorum sonra hayal kırıklığı oluyor malum...
Yaşım da 31... 25-26 değil ki nasılsa olur, vakit var diyeyim.
İyi dileklerin için çok teşekkür ederim :) İnşallah dediğin gibi olur.çokta takılma bence .. yoğunluğu üstüne verince çok yıkılıyorsun.
doktor kontrollerin normal ise mutlaka olacaktır. rabbim zamanını belirlemiştir.
ben ne kadar bekledim düşünsene her ay o sıkıntı.. allaha şükür hepsi atlatılıyor.
eminim seninde olacaktır içini ferah tut canım .senide burada hamile takvimi ile göreceğiz
Kedin mi var ?çokta takılma bence .. yoğunluğu üstüne verince çok yıkılıyorsun.
doktor kontrollerin normal ise mutlaka olacaktır. rabbim zamanını belirlemiştir.
ben ne kadar bekledim düşünsene her ay o sıkıntı.. allaha şükür hepsi atlatılıyor.
eminim seninde olacaktır içini ferah tut canım .senide burada hamile takvimi ile göreceğiz
Kedin mi var ?
Benim de bi Tekir oğlum var evde :)vardı aslında .kaçtı sonra .sokakta bulmuştum çok ufaktı ,hastaydı .aşılarını filan yaptım ama tekir özgür ruhlu bir kedi .en küçük fırsatta kaçtı tutamadık. içim rahat ama büyümüştü kendine sahip çıkabiliyordu .
Merhaba, tebrikler :)merhabalar ben de ovulasyon testi ile hamile kaldım, 47 mmlik kistim de var aynı zamanda.
Amin. İnşallah :)çok teşekkür ederim :) çift çizgiyi gördüğümüzde tek seferde tuttu inşallah senin için de olumlu hayırlı sonuç olur :)
Ay valla çok seviniyorum bu tarz yazılar okudukça. İnşallah benim de öyle olur ve doğru günü yakalayamamışız demek ki derim.evet hemen hemen 2-3 ay öncesinde zaten kist tedavisi oluyordum hap kullanıyordum. ama ben test tutunca anladım ki hiç o gün denk gelmemiş daha önce
Allah korusun... Allah sağlıkla kucağına almak nasip etsin.inşallah canı gönülden diyorum bunu :) bana geçen adetimden sonra gittiğim doktor çok zor hamile kalman demiştiAllaha şükür aynı ayın içinde kaldım aksilik olmaz inşallah
Iyi aksam oncelikle hayirli olsun bebegiz sagsalim kucaniza almayi nasip etsin rabbim.bir sorum olucak size bende bu ay ovulosuon testi kullandim bugun cift cizgiyi gordum ve esimle munasebette bulundum yarin ve ertesi gunudemi munasebette bulunmam gerekiyor? Tesekkur ederim.ben ovalasyon testi ile hamile kaldım. şuan 9. haftadayız. kesinlikle doğru çıkıyor.
yumurtlama dönemini program ile takip edersin. onun sana tavsiye ettiği günlerde testi yaparsan çizgisi çok net çıkıyor.
umarım işine yarar :)
Ben bugün kanda gebelik testi yaptırdım ama sonuç tam olarak sıfıradet tarihine daha 5-6 gün var acaba erken mi yaptırdım test
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?