- Konu Sahibi glshendgn88
-
Çok yorucu ve dolayısıyla yıpratıcı bir süreç.. Allah yardımcınız olsun.Çevrem bana eğer ikiniz de sorun olsaydı dış gebelikte olsa olmazdı döllenme olmazdı diye söylenildi. Aslında düşündüğüm zaman çevremdekiler haklı gibi. Dış gebeliğim sebepsizce olmuş doktor demişti. Nitekim bu da Allahtan. Eşim duygularını çok fazla belli eden birisi değil o yüzden duygusal konusma bile yapamam bazen. Herşey olması gerektiği gibi. Üstelik açıköğretim okuyor askere gitmedi bu yüzden çocuk istemedi. Şimdi benim baskılarım ve evliliğimiz yazın 2 sene olacağı için artık oda istiyor. Gurur yapıyor kendince ama bunu bile belli etmekten kaçınıyor. Aceleci değildir eşim. Zamanı gelince olucak diyor dua ediyorum diyor. Dua her zaman herşeyde olması lazım ama tıbbi müdahale de önemli. Eğer bu iki aylım süreçte olmazsa eşim de öyle ya da böyle gidicektir bunun için uğraşıcam.
İstanbul'da mı yaşıyorsun ?Evet gerçekten çok yoruldumyaşım 28 olucak mayısda.
Ben 31 yaşındayım :) ve İstanbul'dayım.Evet istanbulda oturuyorum senin yaşın kaç istanbuldan mısın ? :)
Muayene ücreti 70TL. Fena değil açıkçası ama tahliller nedir, ne kadar tutar şuan için bir fikrimiz yok.Eğer maddi açıdan gücün yetiyosa tabi ki değiştirmemen daha iyi olur .Ama ikili test üçlü testler bayaga bi pahalı.Ama doğumun acillik olursa acilde kim varsa o oluyor :) Görümcemin öyle olmuştu 9 ay bi doktor takip etti. Ama doğumunda baska doktor vardı gece oldugu için. Ben şahsen takip için devlete doğum için özele giderim gücüm anca buna yeter :)
Aynen öyle :) Hayırlısı...İşte işin içine çalışma durumun girerse tabi ki vakit çok önemli. Duruma göre eşinle değerlendirirsiniz. Bende çalışıyodum gerçekten sıkıntı oluyordu izin konusunda. Hakkında hakkımızda hayırlısı ne diyelim :)
Son 7 günBen de clearblue ile hamile kaldım. Umarım sende de olumlu sonuç verir :)
eğer regliniz düzensizse ovülasyon testinden en iyi sonucu almanız için regliniz bittikten 1-2 gün sonra başlayıp her gün yapmalısınız hatta 2. çizgi koyulaşmaya başlayınca sabah akşam yapıp kontrol edin bence.. bunun içinde her ay fazla sayıda tüketeceğinizden eczaneden değilde netten sipariş edin, laboquick marka en çok önerilen, mesela 30 adet + 6 gebelik testi fiyatları ortalama 25-30 tl civarında..ovulasyon testi uyguladım normalde 26sı yumurtlama günüm olması lazımdı. ama adetlerim tam düzenli olmadığı için testle emin olmak istedim. 19 ve 22sinde yaptığım testler negatif. 25inde silik 2. çizgi çıktı , 26sında da biraz daha belirginleşmiş çizgi çıktı ama control çizgisi daha koyuydu. 27sinde tekrar yaptım yine silikleşmişti. yani hiç tam koyu olarak görmedim. bat 9-10 nisan. yumurtlama olmadı mı demek bu yoksa tam yumurtlama saatlerine denk gelecek zamanlarda test yapılınca mı koyu renk çıkıyor? yoksa yumurta çatlamadı mı demek?
sente lady diye bir markaydı test.
Ben de clear blue kullandım bu ay benim seninkinden iki gün sonra gülücük gördüm inş bu ay işe yarar ikimizin de :)Iste testim
İnşallah canım19 nisan regli günüm İNŞAALLAH bu sefer yüzümüz güler ALLAH ın izniyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?