Ovilasyon Testi

Çok yorucu ve dolayısıyla yıpratıcı bir süreç.. Allah yardımcınız olsun.
Yaşın kaç bu arada ?

Ben sultanbeyli saygı hastanesi de gittim daha önce ama şimdi ersoy hastanesi var özel orada mediha hanım var bayaga ünlü bi doktor ona gidicem inşaallah. Reglim bitsin bakalım.

Ben de Avcılar Medicana'ya gittim ilk muayenede. Umarım değiştirmem gerekmeden hep aynı doktorla devam ederim..

Eğer maddi açıdan gücün yetiyosa tabi ki değiştirmemen daha iyi olur .Ama ikili test üçlü testler bayaga bi pahalı.Ama doğumun acillik olursa acilde kim varsa o oluyor :) Görümcemin öyle olmuştu 9 ay bi doktor takip etti. Ama doğumunda baska doktor vardı gece oldugu için. Ben şahsen takip için devlete doğum için özele giderim gücüm anca buna yeter :)

Muayene ücreti 70TL. Fena değil açıkçası ama tahliller nedir, ne kadar tutar şuan için bir fikrimiz yok.
Çok pahalı olanları ben de devlette yaptırırım herhalde diye düşünüyorum.
Bir de ben çalışıyorum, hastane hastane gezip tahlil yaptıracak, sonra da tahlilleri toplayacak ve doktoruma gösterecek kadar vaktim olur mu bilmiyorum...

İşte işin içine çalışma durumun girerse tabi ki vakit çok önemli. Duruma göre eşinle değerlendirirsiniz. Bende çalışıyodum gerçekten sıkıntı oluyordu izin konusunda. Hakkında hakkımızda hayırlısı ne diyelim :)

ovulasyon testi uyguladım normalde 26sı yumurtlama günüm olması lazımdı. ama adetlerim tam düzenli olmadığı için testle emin olmak istedim. 19 ve 22sinde yaptığım testler negatif. 25inde silik 2. çizgi çıktı , 26sında da biraz daha belirginleşmiş çizgi çıktı ama control çizgisi daha koyuydu. 27sinde tekrar yaptım yine silikleşmişti. yani hiç tam koyu olarak görmedim. bat 9-10 nisan. yumurtlama olmadı mı demek bu yoksa tam yumurtlama saatlerine denk gelecek zamanlarda test yapılınca mı koyu renk çıkıyor? yoksa yumurta çatlamadı mı demek?
sente lady diye bir markaydı test.

eğer regliniz düzensizse ovülasyon testinden en iyi sonucu almanız için regliniz bittikten 1-2 gün sonra başlayıp her gün yapmalısınız hatta 2. çizgi koyulaşmaya başlayınca sabah akşam yapıp kontrol edin bence.. bunun içinde her ay fazla sayıda tüketeceğinizden eczaneden değilde netten sipariş edin, laboquick marka en çok önerilen, mesela 30 adet + 6 gebelik testi fiyatları ortalama 25-30 tl civarında..

Ben geçen ay 30lu paket almıştım adet bitiminden hemen sonra basladım günde iki kere yapıyodum telefonumda takvimim programı 14 . Günün yumurtlama gösteriyodu o gün yaptıgım da net iki çiZgi çıkmıştı değerlendirdim o günü ve ondan sonra ki günleri. Ama tutmadı hamile kalamadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…