- Konu Sahibi glshendgn88
-
Peki eşin için herhangi bir tahlil vs. yaptırdınız mı ?Evet tam 14. Günde yaptım saniyesinde iki çizgi çok netti ve düzenli ilişki olmasına rağmen olmadı mslesef
Dış gebelik olduğu nasıl çıkıyor ortaya ? Yani belirtileri neler ?Evlendik hap içtim iki ay onun isteği üzerw sonra zar zor ikna ettim çocuk için oldu dış gebe kaldım sonrası koruma 3 ay sonra yine dış gebe kalırım diye biraz daha uzattı şimdi de 5 aydır olmuyor
Ben de clearblue ile hamile kaldım. Umarım sende de olumlu sonuç verir :)Iste testim
Evet senın yazılarını okudum inşallah senin gibi olur bende 1,2 si olmam lazım :) ama bekliycez aynı günlerde nikahimda var :) hediye gibi gelir inşallah :)Ben de clearblue ile hamile kaldım. Umarım sende de olumlu sonuç verir :)
Ben gecen ay gulucugu göremedim bu ay gördümBen de clearblue ile hamile kaldım. Umarım sende de olumlu sonuç verir :)
Hakkınızda hayırlısı olsun :)Ben gecen ay gulucugu göremedim bu ay gördüm
Senın bebegınde hayırlı olsun ınsallah sag salım kucagına alırsınHakkınızda hayırlısı olsun :)
Amin, inşallah :)Senın bebegınde hayırlı olsun ınsallah sag salım kucagına alırsın
Dış gebeliğim de ilk değerim 35 di iki gün sonra 115 e cıktı doktor düşük tehliken var dedi progeston verdi iki gün sonra tekrar kan vermemi istesi 151 e yükseldi yani iki katı olmadı doktorum bir yükselme var fakat istenilen kadat değil dış gebelik olma ihtimali var dedi bu arada kahve rengi akıntım vardı ve sağ kasığımda ayağa kalkınca ağrı oluuordu son kez kan tahlilim de 171 oldu ve dış gebelik olduğu kesinleşti tüpe yerleştiği için ağrı ve leke oluyor sonrasında önce kürtaj oldum sonra iğne ile düşürdüler. Kürtajda her hangi bebeğe dair parça çıkmadı rahimden kaynaklanan bir problem mi diye kürtaj oldum. Kanser iğnesi ile olusan hücreleri yok ettiler. 1 hafta içinde beta 0lanmış oldu.Dış gebelik olduğu nasıl çıkıyor ortaya ? Yani belirtileri neler ?
O zaman ßhcg değeri ortaya çıkarıyor dış gebeliği.Dış gebeliğim de ilk değerim 35 di iki gün sonra 115 e cıktı doktor düşük tehliken var dedi progeston verdi iki gün sonra tekrar kan vermemi istesi 151 e yükseldi yani iki katı olmadı doktorum bir yükselme var fakat istenilen kadat değil dış gebelik olma ihtimali var dedi bu arada kahve rengi akıntım vardı ve sağ kasığımda ayağa kalkınca ağrı oluuordu son kez kan tahlilim de 171 oldu ve dış gebelik olduğu kesinleşti tüpe yerleştiği için ağrı ve leke oluyor sonrasında önce kürtaj oldum sonra iğne ile düşürdüler. Kürtajda her hangi bebeğe dair parça çıkmadı rahimden kaynaklanan bir problem mi diye kürtaj oldum. Kanser iğnesi ile olusan hücreleri yok ettiler. 1 hafta içinde beta 0lanmış oldu.
İçim rahatladı :)Kesinlikle dış gebe değilsin Rabbimin izni ile. Düşük olunca değerler otomatik düşüyor. Dış gebelikte ise değer artıyor ama yeterli miktarda değil. Eminim ki sağ sağlim kucağına bebeğini alacaksın. İlk değerine göre çok iyi Maşaallah.
Eğer herhangi birinizde problem olsa bile bu her ikinizi de etkiliyor. Siz çiftsiniz.:)) Eşim her zaman kendine güveniyor ama bu sabah artık reglim bittikten sonra doktora gidicem nisan da da olmazsa sende gidiceksin ben bu kadar uğrasıyorum sende uğraş diye az biraz baskı yaptım :)) çıt yok herifte sadece bakarız diyor. Benim kadar istekli ama uğraş yok eşimde :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?