Ovilasyon Testi

İşin açıkcası ben sadece soğan kürü yaptım eşim hiç bişey yapmadı doktora da hiç gitmedi birAz yediremiyo kendine benden kaynaklı olduğunu düşünüyor sanırım hiç bi çabası da yok yani çocuk olsun diyw şunu yiyim bunu yiyim doktora gidim gibi

Evlendik hap içtim iki ay onun isteği üzerw sonra zar zor ikna ettim çocuk için oldu dış gebe kaldım sonrası koruma 3 ay sonra yine dış gebe kalırım diye biraz daha uzattı şimdi de 5 aydır olmuyor

Evlendik hap içtim iki ay onun isteği üzerw sonra zar zor ikna ettim çocuk için oldu dış gebe kaldım sonrası koruma 3 ay sonra yine dış gebe kalırım diye biraz daha uzattı şimdi de 5 aydır olmuyor
Dış gebelik olduğu nasıl çıkıyor ortaya ? Yani belirtileri neler ?

Selammm ben yenıyım ve bebek isteyenlerdenim obulasyon testi kullandım 29 leke geldi ama reglim 2 sinde basladı ve 19 unda gulucu yakaladık ertesı gün yaptım sabah cıkmadı gulucuk simdi beklemedeyız tahmınen 1,2 regl olucam ama ınsallah kalmısımdır :)

Insallah kac aydır ıdrar yolları enfeksıyonum vardı 5 kez antıbıyotık ıctım hatanelerde yattım bez takıp gezdım ama yılmak yok !!! Bebek istiyoruz!!!

Dış gebelik olduğu nasıl çıkıyor ortaya ? Yani belirtileri neler ?
Dış gebeliğim de ilk değerim 35 di iki gün sonra 115 e cıktı doktor düşük tehliken var dedi progeston verdi iki gün sonra tekrar kan vermemi istesi 151 e yükseldi yani iki katı olmadı doktorum bir yükselme var fakat istenilen kadat değil dış gebelik olma ihtimali var dedi bu arada kahve rengi akıntım vardı ve sağ kasığımda ayağa kalkınca ağrı oluuordu son kez kan tahlilim de 171 oldu ve dış gebelik olduğu kesinleşti tüpe yerleştiği için ağrı ve leke oluyor sonrasında önce kürtaj oldum sonra iğne ile düşürdüler. Kürtajda her hangi bebeğe dair parça çıkmadı rahimden kaynaklanan bir problem mi diye kürtaj oldum. Kanser iğnesi ile olusan hücreleri yok ettiler. 1 hafta içinde beta 0lanmış oldu.

O zaman ßhcg değeri ortaya çıkarıyor dış gebeliği.
Tahlil yaptırdığımızda ßhcg değerim 417 idi. 2 gün sonra gittik doktora, tekrar test istemedi. Gittiğimde de 4 hafta 1 günlük hamileydim.
Rahim duvarı kalınlaşmış, gebeliğe hazırlıyor kendi dedi.
Bu durumda dış gebelik tehlikesi yoktur diye umut ediyorum...

Kesinlikle dış gebe değilsin Rabbimin izni ile. Düşük olunca değerler otomatik düşüyor. Dış gebelikte ise değer artıyor ama yeterli miktarda değil. Eminim ki sağ sağlim kucağına bebeğini alacaksın. İlk değerine göre çok iyi Maşaallah.

İçim rahatladı :)
Çok sağol. Bu Perşembe randevumuz var, bakalım kesesini görebilecek miyiz ufaklığın :)

Kocanı ikna etmenin bir yolunu bulmalısın. İbrahim Saraçoğlu'nun kürleri için çok güzel yorumlar okudum. İşe yarar belki sizde de.

:)) Eşim her zaman kendine güveniyor ama bu sabah artık reglim bittikten sonra doktora gidicem nisan da da olmazsa sende gidiceksin ben bu kadar uğrasıyorum sende uğraş diye az biraz baskı yaptım :)) çıt yok herifte sadece bakarız diyor. Benim kadar istekli ama uğraş yok eşimde :/

Eğer herhangi birinizde problem olsa bile bu her ikinizi de etkiliyor. Siz çiftsiniz.
Belki erkek olarak gurur yapıyordur... Ama bu durumun ikinizin arasında kalacağına inandırmalısınız kendinizi.
Belki çevrenizin duyulacağından tedirgindir ?

Çevrem bana eğer ikiniz de sorun olsaydı dış gebelikte olsa olmazdı döllenme olmazdı diye söylenildi. Aslında düşündüğüm zaman çevremdekiler haklı gibi. Dış gebeliğim sebepsizce olmuş doktor demişti. Nitekim bu da Allahtan. Eşim duygularını çok fazla belli eden birisi değil o yüzden duygusal konusma bile yapamam bazen. Herşey olması gerektiği gibi. Üstelik açıköğretim okuyor askere gitmedi bu yüzden çocuk istemedi. Şimdi benim baskılarım ve evliliğimiz yazın 2 sene olacağı için artık oda istiyor. Gurur yapıyor kendince ama bunu bile belli etmekten kaçınıyor. Aceleci değildir eşim. Zamanı gelince olucak diyor dua ediyorum diyor. Dua her zaman herşeyde olması lazım ama tıbbi müdahale de önemli. Eğer bu iki aylım süreçte olmazsa eşim de öyle ya da böyle gidicektir bunun için uğraşıcam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…