- 22 Şubat 2016
- 292
- 182
- 103
- 37
- Konu Sahibi glshendgn88
-
Bu soruyu bende cok merak ediyorumAçmış olduğum konu itibari ile bende bu ay ovulasyon testi almıştım dün 14. Günümdü telefonumda ki takvimime göre yumurtlama günümdü ve test yaptım iki çizgide daha çok netti şimdi bu net iken hemen mi ilişki gerekiyo yoksa 1 gün sonra mı bilen varmı acep? Ben her ihtimale karşı dünü değerlendirdim yinede
Bu soruyu bende cok merak ediyorum
buna sevindim hemen değerlendirdim bende sonraki gün bekleyim dünü tekrar degerlendirdim allah gönlümüze göre versin inşallah saglıklı bir sekildehemen değerlendirmek gerekiyo kızlar.o akşam yani.tecrübe ile sabittir. :)))
Iyi aksam oncelikle hayirli olsun bebegiz sagsalim kucaniza almayi nasip etsin rabbim.bir sorum olucak size bende bu ay ovulosuon testi kullandim bugun cift cizgiyi gordum ve esimle munasebette bulundum yarin ve ertesi gunudemi munasebette bulunmam gerekiyor? Tesekkur ederim.
Allah sağlıkla kucağına almak nasip etsin. Hayırlı olsun :))Selam, ovulasyon testi sonuç verdi :)
Dün kan tahlili yaptırdık, hamileyiiiimmm :)
Amin, çok sağol. Allah tüm isteyenlere versin :)Allah sağlıkla kucağına almak nasip etsin. Hayırlı olsun :))
Sen ovulasyon testi kullanmıştın di mi ?Bugun regli günüm henüz olmadım ama vajinada yanma hissediyorum adet olmadan önce olan bişeydi galiba bu ayda tutmadı
Evet kullandım ama bugün kırmızı kartı gördüm ovilasyon da işe yaramadıSen ovulasyon testi kullanmıştın di mi ?
Üzülme ama genelde yerleşme kanaması adet tarihinden çok önce oluyor sanırım regli olucan bende hiç olmazdı öyle aynısını yasadım ve bu ay 2 gün geciktim sebebi de sanırım subat ayının 28 gün olmasıBenimde dun böyle garip bir akıntım oldum kahve rengi sarı garip di yani sabahına ucuz olan testlerden yaptım negatifti zaten asıl adet gunum yarın olmam gerekiyor ama hiç bir belirtim yok yani gögüslerimde hassasiyet var ama bilmiyorum kızlar bi akıl verin cok karmasığım
Evet kullandım ama bugün kırmızı kartı gördüm ovilasyon da işe yaramadı
Evet tam 14. Günde yaptım saniyesinde iki çizgi çok netti ve düzenli ilişki olmasına rağmen olmadı mslesefOvulasyon testinde yumurtlama olduğunu gördün o zaman, öyle değil mi ?
Aynen dediğiniz gibi reglim geldi.tabi biraz hayal kırıklığı yaşadım ama Allah dan hayırlısı.Bu ay clearblue marka olan ovulosyon testinden aldım...Bu markayı kullanan arkadaşlar bana yardımcı olurmusunuz?Üzülme ama genelde yerleşme kanaması adet tarihinden çok önce oluyor sanırım regli olucan bende hiç olmazdı öyle aynısını yasadım ve bu ay 2 gün geciktim sebebi de sanırım subat ayının 28 gün olması
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?