Ovilasyon Testi

Açmış olduğum konu itibari ile bende bu ay ovulasyon testi almıştım dün 14. Günümdü telefonumda ki takvimime göre yumurtlama günümdü ve test yaptım iki çizgide daha çok netti şimdi bu net iken hemen mi ilişki gerekiyo yoksa 1 gün sonra mı bilen varmı acep? Ben her ihtimale karşı dünü değerlendirdim yinede

Bu soruyu bende cok merak ediyorum

Dün akşam da küçük bir pembe leke geldi ama sonrasında gelen giden yok midem de bulanıyor

merhabalar, evet bir kaç gün sürlemeli .çünkü test yaptığınızda yine o kırmızı çizgi gün geçtikçe daha net oluyor aslında en net günü tam yumurtlama günüz olarak sayılıyor.

Herkese merhaba,
Ben ovulasyon testi kullandığımı ve olumlu/olumsuz gelişmeleri buradan yazacağımı söylemiştim.
9-10 Mart gibi adet olmam gerekirken hala olmadım. Henüz çok gecikmedi belki ama adet olacağıma dair en ufak bir belirti bile yok. Adet olmadan önce başlardı benim karın ağrım, halsizliğim ve asabiyetim :)
Şuan şeker gibiyim
Bu akşamı da geçirip (sabredebilirsem tabi) test yapmayı düşünüyorum.
İnşallah bu ay olmuştur :)

Bugun regli günüm henüz olmadım ama vajinada yanma hissediyorum adet olmadan önce olan bişeydi galiba bu ayda tutmadı

Benimde dun böyle garip bir akıntım oldum kahve rengi sarı garip di yani sabahına ucuz olan testlerden yaptım negatifti zaten asıl adet gunum yarın olmam gerekiyor ama hiç bir belirtim yok yani gögüslerimde hassasiyet var ama bilmiyorum kızlar bi akıl verin cok karmasığım

Üzülme ama genelde yerleşme kanaması adet tarihinden çok önce oluyor sanırım regli olucan bende hiç olmazdı öyle aynısını yasadım ve bu ay 2 gün geciktim sebebi de sanırım subat ayının 28 gün olması

ARKADASLAR BU TEST ADET BİTİMİNDE HEMEN Mİ YAPILIYOR

YOKSA ADET BİTİMİNDEN SNRAKİ İKİNCİ HAFTA, BİR HAFTA BOYUNCA MI YAPILIYOR?

Adet bitiminden sonra basla yapmaya 10 12 14 16 günlerde iki kere yapabilirsin sabah aksam mesela bide su çok içmemen gerekiyor en az iki saat vc ye cıkmamış olman lazım

Aynen dediğiniz gibi reglim geldi.tabi biraz hayal kırıklığı yaşadım ama Allah dan hayırlısı.Bu ay clearblue marka olan ovulosyon testinden aldım...Bu markayı kullanan arkadaşlar bana yardımcı olurmusunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…