Evet muhtemelen öyle oldu gece mi çıkar sabah mı sence ay ya olumlu ya olumsuz bi sonuç almak istiyorum beklemek çok zor . Bide benim 2 gündür adet olacakmışım hissim varHmm anladım kuzum sağlık ocağında bazen kanları biriktirip toplum sağlığı merkezi laboratuvarları var oralarda çalışılıyor. Oraya geç gitmiştir muhtemelen kanın
Senin pozitif mi çıktıYarın çıkmış olur canım bazen oluyor öyle .
Ya aslında gebelik belirtisiyle regl belirtisi aynıymış. O yüzden genelde herkes regl ağrısı çekiyormuş. Hatta bi arkadaşım 4 aylık hamileyken her regl günüm geldiğinde ağrım oluyor demiştiEvet muhtemelen öyle oldu gece mi çıkar sabah mı sence ay ya olumlu ya olumsuz bi sonuç almak istiyorum beklemek çok zor . Bide benim 2 gündür adet olacakmışım hissim varbelime birde sürekli kramp giriyor
Evet kasıklarım çatlıyo resmen ya hani hasta olunca gevşeme hissederiz ya o his kesin hasta olcam inşallah değildir Allahım hepimize hayırlı haberler nasip etsinYa aslında gebelik belirtisiyle regl belirtisi aynıymış. O yüzden genelde herkes regl ağrısı çekiyormuş. Hatta bi arkadaşım 4 aylık hamileyken her regl günüm geldiğinde ağrım oluyor demiştisonuç muhtemelen sabah çıkar gece nöbet tutan yoktur orada
Merak etme olana kadar allahtan umut kesilmez. Yarın bize de haber ver olur mu beni etiketle mutlaka merakla bekliyorumEvet kasıklarım çatlıyo resmen ya hani hasta olunca gevşeme hissederiz ya o his kesin hasta olcam inşallah değildir Allahım hepimize hayırlı haberler nasip etsin
Tamam mutlaka haber edicem , inşallah hepimiz hamişizdirMerak etme olana kadar allahtan umut kesilmez. Yarın bize de haber ver olur mu beni etiketle mutlaka merakla bekliyorumbence sen hamişsin
Ahahah tutma tutma sonuç çıktıysa bile orada gece kimse nöbet tutmuyor sonucu onaylayacak kimse yokturTamam mutlaka haber edicem , inşallah hepimiz hamişizdirbu gece e nabız nöbeti tutucam gibi
Bence sen acele etme biraz daha bekle kızz daha14 gün olmamış testlere başlamışsınKuzum benim bata daha 7 gün var aslında ama sanırım klomenden dolayı yumurtalarım biraz erken gelişti. Yani eğer regl günümü beklersem 7 gün var ama eğer iğneden sonraki 14. Günü beklersem bugün 11. Gün 3 gün var
Ya insan hastanede çalışınca öyle olmuyorBence sen acele etme biraz daha bekle kızz daha14 gün olmamış testlere başlamışsınbak ben nasıl sabrediyorum hahahah
Ayyy amiiiinnn, ben de isterim hahahahYa insan hastanede çalışınca öyle olmuyorherkese çatır çutur pozitif beta hcg sonucu veriyorum inşallah kendime de vermek nasip olur
Yaaaaaa sen gel pozitif vermez miyimmmAyyy amiiiinnn, ben de isterim hahahah
Yarın tekrar bak bebeğim lütfen ay çooookkk heyecanlıııııİnşallah canımmm biraz erken davrandım farkındayım ama hastanede çalışıyorum. Beta hcg testini ben çalışıyorum. Herkese çalışıyorken kendime de bakmadan geçemedim
Ben 3 aşılama oldum 3ünüde takip ettim. Bende 5. Gün gitti iğne etkisi. Bilemem 14-15 gün diyenleri. 12. Günden itibaren gebelik şüphesi oluşur çünkü:)Ya bazısı da diyo ki iğne etkisi 14 15 gün sürüyo ama Bencede o kadar sürmez diye düşünüyorum ya ilk hafta neyse de hadi olsun 10 gün en fazla
Allahım inşallah o ay bu aydırrrr valla normalde kendime sözüm vardı idrarda çift çizgi görmeden asla iş yerimde kandan bakmayacaktım ama bu ay ilk defa klomen ovitralle tedavisi a dayanamadım sanırım. İnşallah yarın akşama doğru bi idrar testi yaparım eğer çizgi görürsem tekrar hastanede bakacağım testimeYarın tekrar bak bebeğim lütfen ay çooookkk heyecanlııııı
Ay bende senin gibiyim sabırsızlıktan deliririm ahahaha tez canlıyıızzz
Bence tekrarla var olma ihtimali yüksek :)Allahım inşallah o ay bu aydırrrr valla normalde kendime sözüm vardı idrarda çift çizgi görmeden asla iş yerimde kandan bakmayacaktım ama bu ay ilk defa klomen ovitralle tedavisi a dayanamadım sanırım. İnşallah yarın akşama doğru bi idrar testi yaparım eğer çizgi görürsem tekrar hastanede bakacağım testime
İnşallah canımmm rabbim inşallah hiç birimizin kucağını boş bırakmasın. Bizi evlat hasretiyle imtihan etmesinBence tekrarla var olma ihtimali yüksek :)
Aminnİnşallah canımmm rabbim inşallah hiç birimizin kucağını boş bırakmasın. Bizi evlat hasretiyle imtihan etmesin
Merhaba çatlatma iğnesinin 11. Günü kaset test yaptım silik çıktı acaba iğnenin etkisi olabilir mi aynı zamanda göğüs hassasiyetide var daha önce iki düşüğüm oldu belirtileri az çok yaşadımİnşallah canımmm rabbim inşallah hiç birimizin kucağını boş bırakmasın. Bizi evlat hasretiyle imtihan etmesin
Merhaba çatlatma iğnesinin 11. Günü kaset test yaptım silik çıktı acaba iğnenin etkisi olabilir mi aynı zamanda göğüs hassasiyetide var daha önce iki düşüğüm oldu belirtileri az çok yaşadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?