• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovitrella igne sonrasi ne zaman adet oldunuz?

idilb

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Mayıs 2025
4
1
1
29
Meraba, ben yaklasik 15 gun once catlatma ignesiyle yumurta catlatma islemi yaptirdim yumurta gelistirici ilacla 20 mm tek bi yumurtam vardi hir dw 18 mm vardi. Iliski takvimine uydum ve beklemeye gectim. Internette okudugum her konuda igneden 12 ila 15 gun icinde adet olunur diyor. Bende hicbi belirti yok ara ara gogus sızısı oluyor bazen agir bisey kaldirdigimda da alt karnim kasılıyor. Sizce biraz daha bekliyim mi catlqtma ignesi olan arkadaslar yardimci olur musunuz ne yapmam gerekiyor??

Test yapmadınız mı?
Ben tam 16. Gun adet olmustum 2 kere vuruldum iğne

Test yapmadınız mı?
Ben tam 16. Gun adet olmustum 2 kere vuruldum iğne
Henuz yapmadim. Hicbi belirtim yok diye sadece hafif gogus sizisi oluyor arada. Surekli negatifi gormekten psikolijik olarak yapmiyorum sanirik 🥺

Henuz yapmadim. Hicbi belirtim yok diye sadece hafif gogus sizisi oluyor arada. Surekli negatifi gormekten psikolijik olarak yapmiyorum sanirik 🥺
Bence yap belitin yoksa bide 15 gun olmus 14 gun sonra zaten test yapın dıyor doktorlar da

Bence yap belitin yoksa bide 15 gun olmus 14 gun sonra zaten test yapın dıyor doktorlar da
Sabah ilk idrarla yapmak daha dogru sonuc veriyornus sanirim dediginjz gibi bi gun daha bekleyip yapayim. Sizin 2 igne de de 16. Gun adet mi oldunuz peki?

Sabah ilk idrarla yapmak daha dogru sonuc veriyornus sanirim dediginjz gibi bi gun daha bekleyip yapayim. Sizin 2 igne de de 16. Gun adet mi oldunuz peki?
Evet ikisinde de tam 16 da oldum ama ilk idrar falan farketmiyor bence varsa çıkar yani

Back
X