Ovitrelle 10.gün

Kullanmiyoruuum

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Kasım 2021
248
41
48
Hanımlar 18 ağustosta çatlatma iğnesi oldum . 8.günde silikleşmeye başladı bu sabah negatif çıkacak korkusuyla takip etmek amacıyla yine de Awox marka test yaptım kaset testler 6-7-8.günlerim testi 8.gün silinmeye başladı . Çok silik içi açık test 9.gün 1.5-2 saatlik idrarla yaptım . Son ki içi açık net çizgi çıkan da 10.gün ilk idrar . İğne etkisi geçmiş midir acaba

Eklentiler

• A475A61E-55FC-41C4-8921-BA146E2F90AB.webp
    19,1 KB · Görüntüleme: 17
  • IMG_8643.webp
    11 KB · Görüntüleme: 15
  • image.webp
    7,9 KB · Görüntüleme: 16
Yorum yapayım öne çıksın konun ama hesapladığımızda bugün daha iğneden sonra 9.günün oluyor canım diğer yazdıgın konuda 10 demişsin iğne günü sayılmıyor sen testlerle devam et 2 3 güne netleşir inşallah

Canım kan verdim bugün 3.8 çıktı . Ya anca yükseliyor yada iğne etkisi sanırım belli değil ama ben çok aceleciyim bi kez daha anlamış oldum sabah tekrar ilk idrarla aynı marka test yapsam iğne etkisi olup olmadığını çıkan çizgiden anlayabilir miyim koyulaşır mı . Kaset testte yaptım 8.günde yaptığım gibi çıktı sabretmek çokkk zooor ☹

Yok canım anlayamazsın yani bunu seni üzmek için söylemiyorum daha erken bugün daha 9.günündü test yap tabi ama silik çıksa da vardır yine diyemeyiz 11.12.gün eğer bir siliklik varsa gebesin demektir.Aceleci olmanı anlıyorum bende öyleydim ama erken olsa bile şuan çıkmaz en erken 12.gün netleşir biraz daha sabret inşallah hamilesindiriğne etkisini koyulaşmadan anlamazsın çünkü kendimden biliyorum iğneden sonra 7.gün şişlikken 8.hünüm daha koyu 9.günüm çok çok silikti yani bu testler idrar testi algılamaları farklı bu günlerde iğne etkisi idrarın seyrekliğinden değişir Oyüzden 11.12.güne kadar beklemek lazım birde benim 9.gün silikti 10.gün tamamen negatifti test çizgi falan yoktu sonra 12.gün çizgi belirmeye başladı yani çizgi giderek silikleşip sonra koyulaşma deil tamamen negatif olup tekrar koyulaşıyor genelde böyle

Çok teşekkür ederim çok güzel açıklamışsınız sağolun bu süreçten daha önce yine geçtim ama tek seferlikti bırakmıştım bu sefer tamamen çocuk konusuna odaklanıp iş düzgün devamlı bi tedaviye gelince iğne etkisini takip etmeye başladım hani bu olmazsa en azından 2.deneme de iğne etkisinin ne zaman geçtiğini biliyor olurum ve o zamana kadar da test yapmam diyordum . Bakalım Rabbim neyi gösterecek inşallah bende pozitif sonuç alırım Rabbim anne baba olmayı hak eden hiç kimseyi evlatla sınamasın

İğne etkisi her seferinde farklılık gösterir canım bende 3.iğnemde hamile kaldım zor yıllar geçirmiş biriyim tecrübem çok Oyüzden daha önce kendiliğinden olan 5 gebelik kaybım vardı çok şükür şuanki sağlıkla ilerliyor geç buldum bende ki doğurmadan da insan kesinlik veremiyor ne yazık ki..Allah kimseyi çok bekletmesin ve kötü zamanlar yaşatmasın sanada en kısa zamanda hayırlı şekilde sağlıklı şekilde nasip etsin inşallah pozitif alırsın inşallah alamasanda pes etme

Biliyorum görüyordum sizi bazı yorumlarda Rabbim sağ sağlim hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah amin çok zor pkoslu olduğum için çok korkuyorum olmayacak korkusu insanı yiyip bitiriyor maalesef ki ama Rabbim elbet benim için de bi vakit kararlaştırmıştır bilemeyiz belki de o günleri yaşıyorumdur rabbime sığındım sabır çok büyük mesele ama sonuçları çok güzel

Öyle canım ama korkma pcostan arkadaşımda öyleydi hatta ilaçla adet oluyordu doktor olmaz çocuğun dedi ama hamile kaldı ve oldu her şey kader kısmet biyerde bol dua etmek ve pes etmemek lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…