- 3 Ocak 2021
- 5.440
- 1.889
- 123
- Konu Sahibi Kullanmiyoruuum
-
E kan vermeye gidiyorum demiştin çıkmadı mı kanda ? Kan ver tekrar canım testte varsaCanım kaset testte erken testte akşam yaptım yine de erken test daha net kaset test sabah 2 dk da silik çıktı . İğne gününü saymazsak 13 sayarsak 14.gün
Gittim verdim iğne gününü saymıyorum artık dediğiniz gibi yapıyorum . Yani iğnenin 9.günü 3.8 çıktı . 11.günü 2.0 çıktı . Bugün de iğneden sonra 13.gün kaset test yaptım onda da silik pembe çizgiyi gördüm doktorumu aradım fmf hastasıyım aynı zamanda ilacımı kullanıp kullanmamam hakkında konuşucaktık . Gel bu akşam bir bakalım dedi . Kaset testteki silik çizgi de 2 dakika da çıkınca umutlandım iğne etkisi devam ediyor mudur bilmiyorum bugün görücez artıkE kan vermeye gidiyorum demiştin çıkmadı mı kanda ? Kan ver tekrar canım testte varsa
Canım inşallah hamilesindir iğne etkisi kalmamıştır çünkü 2 çıkmış ya kanda bu kalmadığını gösterir ama idrar testlerine de çok güven olmuyor kan da net çıkar kana güvenGittim verdim iğne gününü saymıyorum artık dediğiniz gibi yapıyorum . Yani iğnenin 9.günü 3.8 çıktı . 11.günü 2.0 çıktı . Bugün de iğneden sonra 13.gün kaset test yaptım onda da silik pembe çizgiyi gördüm doktorumu aradım fmf hastasıyım aynı zamanda ilacımı kullanıp kullanmamam hakkında konuşucaktık . Gel bu akşam bir bakalım dedi . Kaset testteki silik çizgi de 2 dakika da çıkınca umutlandım iğne etkisi devam ediyor mudur bilmiyorum bugün görücez artık
Aynen canım bir bakalım kan sonucu neyi gösterecek inşallah hamileyimdirCanım inşallah hamilesindir iğne etkisi kalmamıştır çünkü 2 çıkmış ya kanda bu kalmadığını gösterir ama idrar testlerine de çok güven olmuyor kan da net çıkar kana güven
İğneden sonra 15.gün bugün hala iğne etkisi midir markası MiratechCanım inşallah hamilesindir iğne etkisi kalmamıştır çünkü 2 çıkmış ya kanda bu kalmadığını gösterir ama idrar testlerine de çok güven olmuyor kan da net çıkar kana güven
Çizgi göremedim ama sen görüyorsan gebelik olabilir canım daha önce de söyledim idrar testleri baz alınamaz şuan direk kan ver rahatla yoksa artık yoktur varsada zaten kanda çıkar yani bu şekilde ikilemde kalıp daha çok üzülürsünİğneden sonra 15.gün bugün hala iğne etkisi midir markası Miratech
Buraya atarken kalitesi çok düşüyor canım ya idrar testim silik . Evet bugün yarın kan vericem zaten doktorumla görüşeceğiz bakalımÇizgi göremedim ama sen görüyorsan gebelik olabilir canım daha önce de söyledim idrar testleri baz alınamaz şuan direk kan ver rahatla yoksa artık yoktur varsada zaten kanda çıkar yani bu şekilde ikilemde kalıp daha çok üzülürsün
Hafif bir gölgelik var inşallah gebesinizdirİğneden sonra 15.gün bugün hala iğne etkisi midir markası Miratech
İnşallahHafif bir gölgelik var inşallah gebesinizdirbende ilk kez vurulcam aldım iğneleri bu ay daha bir umutla bakıyorum inşallah skinti çıkmaz eğer olmazsa rahim filmi cektiricem diğer aya
Dayanırım diye düşünüyorum canım yoksa testteki iğnenin etkisi beni hayal kırıklığına ugratsin istemem.. inşallah sende güzel haberler verirsin bizeİnşallahgönlünü ferah tut canım ama benim yaptığım hatayı yapma sabırsız davranıp 14 günden aşağı test yapma unutmaya çalış çok stresli geçiyor çünkü insan kendine engel olamıyor ama
Aynen canım doğru düşünmüşsünDayanırım diye düşünüyorum canım yoksa testteki iğnenin etkisi beni hayal kırıklığına ugratsin istemem.. inşallah sende güzel haberler verirsin bize
Ben de 3 gündür test yapıyorum. Bugün iğneden sonraki 10. Günüm. Ben de pazara kadar bekleyip kan vermeyi düşünüyorum.Aynen canım doğru düşünmüşsünsende güzel sonuçlar alırsın inşallah
Canım bana çok söylediler 14.günden aşağı iğne etkisi geçmiyor diye ısrarla test yapmaya devam ettim gerçekten iğne etkisi 14-15.gün bitti bence 16.günün ne zamansa öyle kan ver idrardan iğne etkisi geç atılıyor kanda sıfırlanmış oluyor kafanı karıştırırsınBen de 3 gündür test yapıyorum. Bugün iğneden sonraki 10. Günüm. Ben de pazara kadar bekleyip kan vermeyi düşünüyorum.
Yanıtın için çok teşekkür ediyorum canım insan dayanamayıp meraktan yapıyor testi işte. Dünden beri negatif zaten artık. Bugün 11. Gün.Canım bana çok söylediler 14.günden aşağı iğne etkisi geçmiyor diye ısrarla test yapmaya devam ettim gerçekten iğne etkisi 14-15.gün bitti bence 16.günün ne zamansa öyle kan ver idrardan iğne etkisi geç atılıyor kanda sıfırlanmış oluyor kafanı karıştırırsın
Bende iğnemi 18 ağustosta oldum hala adet olmadı pazartesi kontrolüm var . merak etme o ağrılar olabilirYanıtın için çok teşekkür ediyorum canım insan dayanamayıp meraktan yapıyor testi işte. Dünden beri negatif zaten artık. Bugün 11. Gün.Akşamdan beri ha oldum ha olacağım gibi alt karın ağrılarım başladı hafif hafif ve sabah devam ediyor
Dr bana duphaston verdi onu kullanıyorum adetimi geciktirebilir mi. Bir de senin 19. Günün mü oluyor adet gecikmen mi var hamile misinBende iğnemi 18 ağustosta oldum hala adet olmadı pazartesi kontrolüm var . merak etme o ağrılar olabilir
Duphaston bittikten sonra adet olursun canım . Ben genelde duphaston bittikten 3 gün sonra adet olurum 10 gün içinde olman gerekiyor . Evet 19.günüm bugün tekrar test yapıcam dün gece pembe bi akıntı geldi ağrım olmadı devamı da gelmedi . 3-4 gün olmuştur belki prodoctor yaptım silik çıkmıştı awox yapmıştım negatifti hangisi doğru söylüyor bilmiyorumDr bana duphaston verdi onu kullanıyorum adetimi geciktirebilir mi. Bir de senin 19. Günün mü oluyor adet gecikmen mi var hamile misin
Dr iki kutu yazdı test gününe kadar devam et dedi gebelik varsa devam edecekmişim. Pembe akıntının resmi varmı testlere pek güvenmiyorum artık prodoctor geçen ay negatifti sonuç da negatifti bu ay nerdeyse 7 tane awox yaptım 5 silik 2 si negatif çıktı. Test günü kan vereceğim sen kan vermedin mi canım.Duphaston bittikten sonra adet olursun canım . Ben genelde duphaston bittikten 3 gün sonra adet olurum 10 gün içinde olman gerekiyor . Evet 19.günüm bugün tekrar test yapıcam dün gece pembe bi akıntı geldi ağrım olmadı devamı da gelmedi . 3-4 gün olmuştur belki prodoctor yaptım silik çıkmıştı awox yapmıştım negatifti hangisi doğru söylüyor bilmiyorum
Testinde belli belirsiz bir silik çizgi görüyorum ben de gördüm bundan bir tık daha belirgindiDuphaston bittikten sonra adet olursun canım . Ben genelde duphaston bittikten 3 gün sonra adet olurum 10 gün içinde olman gerekiyor . Evet 19.günüm bugün tekrar test yapıcam dün gece pembe bi akıntı geldi ağrım olmadı devamı da gelmedi . 3-4 gün olmuştur belki prodoctor yaptım silik çıkmıştı awox yapmıştım negatifti hangisi doğru söylüyor bilmiyorum
18. Günde pembe akıntı gelip devamı gelmediyse yerleşme yeni olabilir yeniyse akıntından birkaç gün sonra betan artmaya başlayabilir. Bu da testlerini negatif ya da silik çıkarabilir. Adet olmadığın sürece umut var. Bence kan ver.Duphaston bittikten sonra adet olursun canım . Ben genelde duphaston bittikten 3 gün sonra adet olurum 10 gün içinde olman gerekiyor . Evet 19.günüm bugün tekrar test yapıcam dün gece pembe bi akıntı geldi ağrım olmadı devamı da gelmedi . 3-4 gün olmuştur belki prodoctor yaptım silik çıkmıştı awox yapmıştım negatifti hangisi doğru söylüyor bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?