Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba sizin durumunuz ne peki 15 gün pozitif çıktı mı?merhaba canım aynı durumdayız iğnenin etkisiymiş malesef 13 güne kadar pozitif çıktı![]()
Canım daha yapmadm bu gün 14 günüm 14güne kadar pozitif çıktığını duydum çatlatma iğnesi ile ama tabiki hamilelik olabilirMerhaba sizin durumunuz ne peki 15 gün pozitif çıktı mı?
Ama senin benden daha net belli oluyo canım bence bi beta baktır kandaMerhaba sizin durumunuz ne peki 15 gün pozitif çıktı mı?
Canım malesef benim 7. Gün iğne etkisi yavaşça gitmişti 10 ve 12 ci gün tamamen negatiftiCanım daha yapmadm bu gün 14 günüm 14güne kadar pozitif çıktığını duydum çatlatma iğnesi ile ama tabiki hamilelik olabilirİnş pozitifin devam eder allahım gönlümüze göre versin inş
Yurtdışındayım ben canım burda kan veremiyosun yasak hastanelerde tedavi olduğum yer adetini bekle dedi 2 gün kaldı adete bugünde test yaptım negatifAma senin benden daha net belli oluyo canım bence bi beta baktır kanda![]()
Bünyeden bünyeye değişebiliyormuş bence kesinlikle beta vermeli şmdi bende kendimden şüphelendim ama dünkü ağrım bu gün hiç olmadı bende yapıcam test bu akşam deniyim bakalım normalde gitmesi lazım demi ben tüp bebek tedavisine başladım birde 4 yumurtam vardı 3 ü toplandı biri yokmuşCanım malesef benim 7. Gün iğne etkisi yavaşça gitmişti 10 ve 12 ci gün tamamen negatifti
Anladım canımmerhaba canım aynı durumdayız iğnenin etkisiymiş malesef 13 güne kadar pozitif çıktı![]()
Canım sanki negatif çıkmış pozitife dönmüş gibi duruyor ama yinede sabah tekrarla inşallah vardırAnladım canımhayırlısı olsun hakkimizda
Bende öyle düşündüm canım aynen sabah tekrarlayacagim inşallahCanım sanki negatif çıkmış pozitife dönmüş gibi duruyor ama yinede sabah tekrarla inşallah vardır![]()
Aa öyle mi Bencede kan ver ozamanBünyeden bünyeye değişebiliyormuş bence kesinlikle beta vermeli şmdi bende kendimden şüphelendim ama dünkü ağrım bu gün hiç olmadı bende yapıcam test bu akşam deniyim bakalım normalde gitmesi lazım demi ben tüp bebek tedavisine başladım birde 4 yumurtam vardı 3 ü toplandı biri yokmuşnereye gitti anlamadım 28 ocak gece çatlatma iğnesi vurdum ondan bir gün öncede ilişki oldu ama geri çekilme oldu
yumurtalar iki gün sonrada toplandı benmde bundan hafif silik çıktı böyle dün transferm mart sonuna doğru olucak inş gerek kalmaz vardır