Ovitrelle 13.gün lütfen yardım silik çizgi

Rukis26

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
22 Haziran 2021
1.201
447
43
30
31 agustosda catlatma iğnesi oldum bugunku testm bu sekılde asırı adet sancım var ama gelmıo bi hafiflio bi agrıo olsa hamılelık daha koyu olurdu değil mi cnku yarın adet gunum iğne etkisi mi acaba hala bu 4.dk cıktı ama silik denecek kadar silik gölge gbi cizgi testin üstünde 10 ml yi gösterdigi yazıyor 6gun once freely marka test siz iğneden snra erken gebelıkde ne zaman öğrendiniz

Eklentiler

• 16315506977558922787180523563732.webp
    35,2 KB · Görüntüleme: 1.702
Ben görmedim canm pozitif olsa daha belirgin olur bende senin gibi oldun 14 gün baya kasık ağrım vardı kan verdim negatif çıktı 15 gün hasta oldum

Ben görmedim canm pozitif olsa daha belirgin olur bende senin gibi oldun 14 gün baya kasık ağrım vardı kan verdim negatif çıktı 15 gün hasta oldum
Teşekkür ederim canım. Bende iğne etkisi olduğunu düşünüyorum idrardan geç atılıosa belki

Canım benim tavsiyem kan ver kesin ben iğne ile hamile kaldım 13.gün de hiç çizgi yoktu negatifti 14.gün silik çıktı giderek koyulaştı umuzsuzluğa kapılma

Erken gebelik testimiydi peki siiznkide
Erken de yaptım normal de bende 13.gün iğne etkisi geçti 14 den itibaren bebeğin silik çizgisi çıkmıştı hatta kan verdiğimde 4 ile öğrendim yani belli belirsizdi çizgi aynı seninki gibi

Erken de yaptım normal de bende 13.gün iğne etkisi geçti 14 den itibaren bebeğin silik çizgisi çıkmıştı hatta kan verdiğimde 4 ile öğrendim yani belli belirsizdi çizgi aynı seninki gibi
Ay canım çok sevindim vallahi ya şuan çarşamba adet olmazsam kan vercem adet olcam gibi sancım var ama gelen giden yok

Ay canım çok sevindim vallahi ya şuan çarşamba adet olmazsam kan vercem adet olcam gibi sancım var ama gelen giden yok
İlk başlarda böyle ağrı bende de oldu moralini yüksek tut zaten 16.gün adet olursun bebek yoksa veya kist vb oluşmadıysa inşallah koyulaşır testin kan vermeyi de ihmal etme ama

İlk başlarda böyle ağrı bende de oldu moralini yüksek tut zaten 16.gün adet olursun bebek yoksa veya kist vb oluşmadıysa inşallah koyulaşır testin kan vermeyi de ihmal etme ama
Şuan şehir dışındayım çarşamba evimde olucam canım

Şuan şehir dışındayım çarşamba evimde olucam canım
Testle devam edersin o zaman koyulaşma varsa illaki belli eder kendini ilişki olmasın bu sıralar dikkat et eğer gebelik varsa tam tutunma aşamasındadır

Testle devam edersin o zaman koyulaşma varsa illaki belli eder kendini ilişki olmasın bu sıralar dikkat et eğer gebelik varsa tam tutunma aşamasındadır
Çizgi yok gibi resmen ablamada gösterdim aşırı silik bu siliktende silik dedi

Çizgi yok gibi resmen ablamada gösterdim aşırı silik bu siliktende silik dedi
Siz bekleyin bi kaç gün gebelik varsa bile daha beta artışı çok yeni ben 14. Yada 15.gündü sanırım 4 ile öğrendim daha sonra yükseldi gebelik testleri de belli Bi değer üstünü gösteriyor sonuçta hayırlısı olsun stres yapmayın Bi kaç güne belli olur

İnşallah canım ilk gebeliğimi adete 5 gün varken kaset test ile 70 li degerlerde ogrenınce smdi yok galıba dye dusunuyo insan tabi

İnşallah canım ilk gebeliğimi adete 5 gün varken kaset test ile 70 li degerlerde ogrenınce smdi yok galıba dye dusunuyo insan tabi
Her hamilelik farklı maalesef iste bende tedavi görürken buradaki gruplarda konuşuyoruz arkadaşlarla 14.gün beta 100 diyen vardı 50 diyen vardı ben 4 demeye korktum kesin yok diyodum hatta ama sağlıkla arttı şükür değerin hiçbi önemi yok sonuçta artış önemli sağlıkla ilerler inşallah beni de etiketleyin yarın falan test yaparsanız

Belkide varsada rahime geç yerleşti diyeyim o zaman :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…