Ovitrelle 13.gün lütfen yardım silik çizgi

Dünkü testte yok bugünkünde silik çıkmış ben gördüm. Öylesine okuyorum uzun zamandır da yorum dahi yapmıyorum hiç kimseye inşallah içime doğmuştur bana var gibi geldi bugünkü silik çünkü

Ayy ağzından bal damlıyor kuzum ya inşallah vardır ama 13.gün iğne günü ile beraber 14.gün daha koyu çizgi beklerdim ben

14.gün iğnenin etkisi kalmamıştır. Benim iki doğumum var ikisindede hep günüm geçince yapmama rağmen hiç öyle kopkoyu çıkmadı, herkeste aynı koyulukta çıkmıyor yani. Rabbim gönlünden geçeni hayırlı kılsın İnşallah gebesindir.

İnşallah canım ❤❤

Canım benim tavsiyem kan ver kesin ben iğne ile hamile kaldım 13.gün de hiç çizgi yoktu negatifti 14.gün silik çıktı giderek koyulaştı umuzsuzluğa kapılma
Canım bugün erken gebelik testi gene aynı koyulukta cok zor gozukuo gene cizgi ya iğne gununu sayarsam 15.günüm adet agrım da yok adetmde gelmedi anlam veremedm ya

Bugünkü testm gene aynı zor gozukuo czgi anlamadm valla bu işi

Olsa düne göre koyulasması gerekmezmi koyulasma yok
Kan vermeden emin olamayacaksın sanırım canım doktor bakmışmıydı iğneden sonra hiç yumurta çatlamış mı birsey dedi mi eğer çatladığından eminsen 16.gün kesin adet olursun yarında olmazsan umut var ilk başlarda çok yavaş az artıyo zaten belki ondan koyulaşma tam değildir

Erken gebekıkde koyu cizgi beklıodm bn cnm zor gorunuyı ya

Erken gebekıkde koyu cizgi beklıodm bn cnm zor gorunuyı ya
Canım umutsuz olma adet olmadıkça umut hep var hem şöyle düşün iğne günü saymazsak 14.günün bugün. Döllenen yumurta 10 günde rahme ulaşıyor yerleşme vs daha çok çok erken inşallah vardır

Erken de yaptım normal de bende 13.gün iğne etkisi geçti 14 den itibaren bebeğin silik çizgisi çıkmıştı hatta kan verdiğimde 4 ile öğrendim yani belli belirsizdi çizgi aynı seninki gibi
Canım bugün kaset test yaptm gene çizgi aynı koyulukta zor gozukuo 16.günüm iğne etkisi galıba bndd cok uzun sürdü

Canım bugün kaset test yaptm gene çizgi aynı koyulukta zor gozukuo 16.günüm iğne etkisi galıba bndd cok uzun sürdü
Çok uzun sürmesinin imkanı yok canım her yerde yazar doktorlar da söylüyor zaten 16.gün eğer bebek kist vb Bi durum yoksa adet olman lazım olmadıysan bence iyi birsey bu keşke kan verebilsen

Çok uzun sürmesinin imkanı yok canım her yerde yazar doktorlar da söylüyor zaten 16.gün eğer bebek kist vb Bi durum yoksa adet olman lazım olmadıysan bence iyi birsey bu keşke kan verebilsen
O zaman femaradan dolayı kist mi oldu

Canım benim tavsiyem kan ver kesin ben iğne ile hamile kaldım 13.gün de hiç çizgi yoktu negatifti 14.gün silik çıktı giderek koyulaştı umuzsuzluğa kapılma
Bende 13. Gun test yaptim negatif adete 4 gun var daha pozitif olur mu siz ne durumdasınız

Bende 13. Gun test yaptim negatif adete 4 gun var daha pozitif olur mu siz ne durumdasınız
Ben adetime 5 gun kala ogrendim catlama igneside vurmustum 11 gun ve 12 gun cok silikti ama 13 gun net cikti canim
Sen gene adeti bekle belki degisir sonuc

Benim devam ediyor Hamileliğim haala canım ilk defa mı test yaptın önceki günler nasıldı testin 16.güne kadar umut hep var inşallah pozitife görürsün

Benim devam ediyor Hamileliğim haala canım ilk defa mı test yaptın önceki günler nasıldı testin 16.güne kadar umut hep var inşallah pozitife görürsün
Ilk testim daha bekleyeceğim biraz daha ama negatifi görünce canım sıkıldı. Rabbim saglicakla kucaginiza almayi nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…