Canım iğnenin etkisi geçene kadar pozitif çıkabilir bu da iğne vurulduktan sonra 10 14 gün arasında negatife döner bence 14 gün bekle test yapmak içinBugün 7. Gün Ovitrelle vurulalı ve silik çizgi çıktı yardımcı olur musunuz
O zaman 7 gün sonra bir daha yapayım iğnenin etkisi ile çıkacağını biliyordum ama silikleşmiş demek ki geçiyor demek buCanım iğnenin etkisi geçene kadar pozitif çıkabilir bu da iğne vurulduktan sonra 10 14 gün arasında negatife döner bence 14 gün bekle test yapmak için
14.güne kadar pozitif çıkabilirBugün 7. Gün Ovitrelle vurulalı ve silik çizgi çıktı yardımcı olur musunuz
Olabilir zaten en erken 10 en geç 14 15. Gün adet olman lazım eğer tutmamışsa bazen 17 güne falan da sarkabiliyormuş gerçi. Ben de vurulmuştum bu iğneyi 12 gün sonra adet olmuştum bünyeye göre değişiyor sanırım.O zaman 7 gün sonra bir daha yapayım iğnenin etkisi ile çıkacağını biliyordum ama silikleşmiş demek ki geçiyor demek bu
7 gün sonra tekrarlıcam14.güne kadar pozitif çıkabilir
Teşekkür ederimOlabilir zaten en erken 10 en geç 14 15. Gün adet olman lazım eğer tutmamışsa bazen 17 güne falan da sarkabiliyormuş gerçi. Ben de vurulmuştum bu iğneyi 12 gün sonra adet olmuştum bünyeye göre değişiyor sanırım.
Ama hiç bir belirti yok normal değil mi olmamasıOlabilir zaten en erken 10 en geç 14 15. Gün adet olman lazım eğer tutmamışsa bazen 17 güne falan da sarkabiliyormuş gerçi. Ben de vurulmuştum bu iğneyi 12 gün sonra adet olmuştum bünyeye göre değişiyor sanırım.
Bende de hiç kasık ağrısı falan olmadı iğne olduğumda adet olcağıma yakın adet belirtilerim olmuştu sadece göğüs ağrısı halsizlik gibi benim belirtilerim hamilelik belirtilerine benziyo aynı o yüzden hiç ayırt edemiyorum sizin belki de hiç belirtisiz gebelik olur inşallah tutmuşturAma hiç bir belirti yok normal değil mi olmaması
Benim iğnenin ilk 3 günü çok fena ağrım vardı sol kasıktan bacağıma vuruyordu ve durmadan sürekli uyuyordum şimdi bugün ise ağrım yok ya da bir belirtim yok diyebilirimBende de hiç kasık ağrısı falan olmadı iğne olduğumda adet olcağıma yakın adet belirtilerim olmuştu sadece göğüs ağrısı halsizlik gibi benim belirtilerim hamilelik belirtilerine benziyo aynı o yüzden hiç ayırt edemiyorum sizin belki de hiç belirtisiz gebelik olur inşallah tutmuştur
Yumurtanız çatlamış demekki o zaman ağrı oluyor ben klomen kullandığım zaman öyle olmuştum doktor yumurta çatlarken normal demişti 2 3 gün sürdü geçti zaten.Benim iğnenin ilk 3 günü çok fena ağrım vardı sol kasıktan bacağıma vuruyordu ve durmadan sürekli uyuyordum şimdi bugün ise ağrım yok ya da bir belirtim yok diyebilirim
Canım iğne etkisi olabilir bende iğne olanları 3 gün oldu iğne etkisini takip edecem gebelik testi iğneden dolayı pozitif çıkıyorBugün 7. Gün Ovitrelle vurulalı ve silik çizgi çıktı yardımcı olur musunuz
Teşekkür ederim siz hangi yolla gebe kaldınızYumurtanız çatlamış demekki o zaman ağrı oluyor ben klomen kullandığım zaman öyle olmuştum doktor yumurta çatlarken normal demişti 2 3 gün sürdü geçti zaten.
Evet haftaya tekrar edicemCanım iğne etkisi olabilir bende iğne olanları 3 gün oldu iğne etkisini takip edecem gebelik testi iğneden dolayı pozitif çıkıyor
İnşallah hamile kalırız bu ay bende heyecanla bekliyorumEvet haftaya tekrar edicem
Ben gebe değilim şuan canım kürtaj olduğumdan beri 1 buçuk yıldır uğraşıyorum ama bi sonuç yok klomen femara ovitrelle herşeyi denedim ama yok ondan önce de 3 yıl uğraşmıştımTeşekkür ederim siz hangi yolla gebe kaldınız
Ben sabah 9 da vurulmuştum o günü ve ertesi günü değerlendirdim sonra ki gün eşim yoktu değerlendiremedik 1 gün sonra gece değerlendirdim değişik oldu açıkçasıİnşallah hamile kalırız bu ay bende heyecanla bekliyorumhangi saatlerle değerlendirdiniz kaç gün değerlendirdiniz ? Ben cuma akşamı oldum iğneyi cumartesi pazarı değerlendirdik
Allah gönlüne göre versin inşaAllahBen gebe değilim şuan canım kürtaj olduğumdan beri 1 buçuk yıldır uğraşıyorum ama bi sonuç yok klomen femara ovitrelle herşeyi denedim ama yok ondan önce de 3 yıl uğraşmıştım
Ay hadi inşallah canım bende cuma akşamı 10 da oldum doktor 12.24.ve 36.saati değerlendir sonra gün aşırı olsun dedi bende bu saatleri değerlendirdim şuana kadar belki bugün ve yarın da değerlendirip sonra beklemeye geçerimBen sabah 9 da vurulmuştum o günü ve ertesi günü değerlendirdim sonra ki gün eşim yoktu değerlendiremedik 1 gün sonra gece değerlendirdim değişik oldu açıkçasıinşaAllah hepimiz güzel sonuçlar alırız
Vallahi doktorum ilişkinin hiçbir zararı yok yap yapabildiğin kadar dediAy hadi inşallah canım bende cuma akşamı 10 da oldum doktor 12.24.ve 36.saati değerlendir sonra gün aşırı olsun dedi bende bu saatleri değerlendirdim şuana kadar belki bugün ve yarın da değerlendirip sonra beklemeye geçerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?