- 14 Haziran 2023
- 192
- 52
- 18
- 28
- Konu Sahibi damla kadir
-
Merhaba ben de 11. gün öğrendim ama erken gebelik testi yapmıştım sonraki 2 günde testteki çizginin koyulaşmasını takip ettim.Merhaba kızlar ovitrelle iğnemin 11 günü test yaptım silik çıktı Sizce Hamile miyim ? Sizde de 11 günde öğrendiğiniz oldu mu
erken gebelik testini bende yaptım silik çıktıMerhaba ben de 11. gün öğrendim ama erken gebelik testi yapmıştım sonraki 2 günde testteki çizginin koyulaşmasını takip ettim.
yaa insallah nolur dua et pkos var olmuyo14.gunden once test yapilmamali ama var gibi geliyo bana
Yarın bir daha yapın koyulaşma fark ederseniz 2 test arasında o zaman emin olursunuz zaten bir sonra ki gün de tekrarlayın aynı testi sonra da kan verirsiniz umarım hamilesinizdirerken gebelik testini bende yaptım silik çıktı
amin inşallah dua edinYarın bir daha yapın koyulaşma fark ederseniz 2 test arasında o zaman emin olursunuz zaten bir sonra ki gün de tekrarlayın aynı testi sonra da kan verirsiniz umarım hamilesinizdir
Ben de pazartesi ovitrelle vurdum. Biraz araştırma yaptım. İğne vurduktan ilk 10 gün hormonlar tavan olduğundan test kesin olarak pozitif çıkarmış 10 gün sonra hormonlar dengelemeye başlarmış. 11. Gün test için erken sanırım. Birkaç gün sonra tekrar yapın netleşir. İnşallah gebesinizdir inşallah ben de gebeyimdirMerhaba kızlar ovitrelle iğnemin 11 günü test yaptım silik çıktı Sizce Hamile miyim ? Sizde de 11 günde öğrendiğiniz oldu mu
canim insallah gebeyizdir inan günler gecmiyoBen de pazartesi ovitrelle vurdum. Biraz araştırma yaptım. İğne vurduktan ilk 10 gün hormonlar tavan olduğundan test kesin olarak pozitif çıkarmış 10 gün sonra hormonlar dengelemeye başlarmış. 11. Gün test için erken sanırım. Birkaç gün sonra tekrar yapın netleşir. İnşallah gebesinizdir inşallah ben de gebeyimdir
Evet gerçekten öylecanim insallah gebeyizdir inan günler gecmiyo
hormon verdikleri icin habire degisiyo sonuclar insallah hamilesinizdirAklımı karıştıran negatife dönüp tekrar pozitif olması. Teşekkür ederim inşallah tez zamanda bebeklerimizi kucağımıza alırız.
Merhaba. Aşılama yaptıranlara sorum, maliyetleri hakkında bilgi verebilir misiniz?
bende 11 günde silik gördüm şuan 15 gün ve çizgi çıkmadı bu sefererken gebelik testini bende yaptım silik çıktı
allah yardımcımız olsun bu fiyatlar ne sadece anne baba olmak istiyor aileler ticarete çevirmişler herşeyiH Hasret3443
Ben özele gidiyorum. Küçük şehirde 2 özel hastane var bu yüzden fiyatlar büyük şehirlere göre yüksek aşılamada.
Aşılama konusunda da benim ortalama muayeneler dahil 15 20 arasıdır. Sadece aşılama 7000 verdim. 1500 gonalf tutmuştu, öncesinde hsg falanda çektirmiştim oda 5000di. 1500 gonalfin raporlu fiyatıydı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?