Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba 24 adet ovitrelle ye mi ihtiyacınız varMerhaba, doktorum reçeteli bir şekilde 24 ovitrelle kullanmam gerektiğini söyledi ama bulamıyorum, bunun yerine ne kullanabilirim nasıl bulabilirim ya da.
Siz nasıl buluyorsunuz
Merhaba evet haftada 2 olacak şekilde 3 ay kullanmam gerekiyor ama hiçbir yerde bulamadım aramadığım eczane kalmadıMerhaba 24 adet ovitrelle ye mi ihtiyacınız var![]()
Anladım canım ilk defa böyle bir tedavi duyuyorum şaşırdım biraz. Allah yardımcınız olsun zira ovitrelle kara borsa oldu resmen. Her yerde bulunmuyor tüm şehirlerde sıkıntı var. Muadili pregnly var ben onu yapmıştım mesela. Belki onu bulursunuz.Merhaba evet haftada 2 olacak şekilde 3 ay kullanmam gerekiyor ama hiçbir yerde bulamadım aramadığım eczane kalmadı
Merhaba, normal bildiğimiz Ovitrella çatlatma iğnesine mi ihtiyacınız var ?Merhaba, doktorum reçeteli bir şekilde 24 ovitrelle kullanmam gerektiğini söyledi ama bulamıyorum, bunun yerine ne kullanabilirim nasıl bulabilirim ya da.
Siz nasıl buluyorsunuz
İstanbul’da .sultangazide bi eczanede buldum belki ordan bulabilirsiniz. Zeynep eczanesiMethaba 1 adet Ovitrella çatlatma iğnesine ihtiyacım var. İstanbul, İzmir, Aydın,Didim ,Bodrum , Söke,Kuşadası bildiğiniz bir yer varmı bu yazdığım yerlere gidebilirim
Merhaba ayni tedaviyi bizede önerdi ama bizde olmadı elimde 9 tane var bursadayım amaMerhaba, doktorum reçeteli bir şekilde 24 ovitrelle kullanmam gerektiğini söyledi ama bulamıyorum, bunun yerine ne kullanabilirim nasıl bulabilirim ya da.
Siz nasıl buluyorsunuz
Ne için bu tedavi acabaMerhaba ayni tedaviyi bizede önerdi ama bizde olmadı elimde 9 tane var bursadayım ama
Merhaba size de uygunsa gelip alabilirim. Hala elinizde mi bilmiyorum.Merhaba ayni tedaviyi bizede önerdi ama bizde olmadı elimde 9 tane var bursadayım ama
Bende bursadayım bana acil lazım ama hiçbir yerde bulamadım nolur iletişime geçelim ben bir tanesini satın almak istiyorum lütfenMerhaba ayni tedaviyi bizede önerdi ama bizde olmadı elimde 9 tane var bursadayım ama
Merhaba bende Bursadayım bulamıyorum tedavi için gerekli. 1 adet varsa eğer almak isterimMerhaba ayni tedaviyi bizede önerdi ama bizde olmadı elimde 9 tane var bursadayım ama