Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet canim erzurumluyum. . Kesinlikle kendi ofisim olmasi avantajli gercekten. Yoksa bu kadar izni kim verir. Nasi bisey onu hissetmek henuz bilmiyorum ama çok heyecanlaniyorum bende.

Canim suan 15 hafta. 16. Haftanin icin de sayiliyorum galiba.
Ben hissediyorum bu hafta ilk kez gece hissettim. O kadar korktum ki anlatamam. Değişik bir his. Allahım herkese nasip etsin

Ayyy kıyamam ben arçelik müşteri hizmetlerinde çalıştım 1 sene aman diyim. Tamir etmeden kesinlikle değiştirmiyolar
Belli zaten canım konuşmalarından. Eski dolapta gardolap tipi Arçelik’ti. Önce sebil kısmı bozuldu. Sonra her ay motor arızası verdi. Dünyanın parasına almıştık attık gitti Bile bile lades dedim galiba

Ben hissediyorum bu hafta ilk kez gece hissettim. O kadar korktum ki anlatamam. Değişik bir his. Allahım herkese nasip etsin
Ayy bende korkarım heralde ya düşününce bile bi hoş oluyo insan ama tabi çok güzel bi duygudur aynı zamanda sanırım.. canım sende kabızlık oldu mu hiç

İnşallah hallolur canım zorluk çıkarmazlar

Ayy bende korkarım heralde ya düşününce bile bi hoş oluyo insan ama tabi çok güzel bi duygudur aynı zamanda sanırım.. canım sende kabızlık oldu mu hiç
Top gibi bir fazlalık var karnında yatarken o kadar netki hissi Kuzum kabız olmaya fırsatı olamadan Demir ilacı başladık. Hala bazen olacak gibi oluyorum ama ilaç yumuşatıyor

Top gibi bir fazlalık var karnında yatarken o kadar netki hissi Kuzum kabız olmaya fırsatı olamadan Demir ilacı başladık. Hala bazen olacak gibi oluyorum ama ilaç yumuşatıyor
Aaa iyiymiş ne güzel ya benim demir eksikliğim falan yok ama kabızlık çok yaşıyorum kanama yapıyo bazen olmadı dr a söylicem yarın belki bişey önerir

Aaa iyiymiş ne güzel ya benim demir eksikliğim falan yok ama kabızlık çok yaşıyorum kanama yapıyo bazen olmadı dr a söylicem yarın belki bişey önerir
Aynen canım mutlaka bişey tavsiye eder. Saçlarımın dökülmesine biraz iyi geldi Demir hapı. Eksiklik yoksa bile hamilelikte oluyor demişti doktor.

kayınvalidem ıspanaklı semirsek ve mantı çorbası yapacakmış kuzu
Ooo bende de semirsek var dün annem yaptı ama biz ona krus deriz tebleyle yeriz
Ayşoş erken gebelik testlerinin en sahtekar olanı :)) predictor hep silik çizgi çıkıyor inanma yani boşa buna
Kaşarlı sucuklu mu
Karnıyarık arpa şehriye pilavı
Oovvvv bugün de herkes sevdiğim şeyleri yapıyoooo
Benim menü çok alakasız bugün enginar yemeği bulgur pilavı domates çorbası yeşil salata. Çok düşündüm başka bişey bulamadım
Ahahha :)) ellerine sağlık canım
Yaaa çok güzelll Allah bize de nasip etsin

Aynen canım mutlaka bişey tavsiye eder. Saçlarımın dökülmesine biraz iyi geldi Demir hapı. Eksiklik yoksa bile hamilelikte oluyor demişti doktor.
Doğrudur canım hamilelik işin takviye vitamin kullanıyorum ama 12. Haftada gidicem tekrar yine baktırırım bi vitaminlere gitmeden

Ay yok canım sucuk falan yasak katkılı diye kıymalı o yüzden :)

shlls ikizlere hamileyken 15. Haftada , sanırım 2 bebek olduğu için hareketler erken başladı. İlk defa ağdadayken hissettim lup diye yukarı kaldırdı kendini karnım deve hörgücü gibi oldu çok hoşuma gitmişti inşallah sağlıkla kucağına da alırsın canım

Doğrudur canım hamilelik işin takviye vitamin kullanıyorum ama 12. Haftada gidicem tekrar yine baktırırım bi vitaminlere gitmeden
Canım bana 12. Haftaya kadar sadece folik asit ve bol miktarda mevsim meyve sebzesi önerildi ikili taramaya gittiğimde decavit ve ferruma başladık

Yeni almamışsındır canım. Yeniler felaket ki hemde ne felaket. Ben hepsini siemens aldım servisi hızlı diye hem daha sağlam oluyo
2015te aldık canım. Çok yeni değil, eski de. Ama geçen yıl annemlerin bulaşık makinesini de yeniledik. O da çok iyi çıktı. Işıl ışıl yıkıyor. Buzdolabımda da asla yemek bozulmuyor. Şans işi sanırım.

Sus sen bilmezsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…