- 8 Eylül 2020
- 1.399
- 7.052
- 88
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
-
- #51.821
Ben hissediyorum bu haftaEvet canim erzurumluyum.. Kesinlikle kendi ofisim olmasi avantajli gercekten. Yoksa bu kadar izni kim verir. Nasi bisey onu hissetmek henuz bilmiyorum ama çok heyecanlaniyorum bende.
Canim suan 15 hafta. 16. Haftanin icin de sayiliyorum galiba.
Ayyy kıyamam ben arçelik müşteri hizmetlerinde çalıştım 1 sene aman diyim. Tamir etmeden kesinlikle değiştirmiyolarEvet Arçelik
Belli zaten canım konuşmalarından. Eski dolapta gardolap tipi Arçelik’ti. Önce sebil kısmı bozuldu. Sonra her ay motor arızası verdi. Dünyanın parasına almıştık attık gittiAyyy kıyamam ben arçelik müşteri hizmetlerinde çalıştım 1 sene aman diyim. Tamir etmeden kesinlikle değiştirmiyolar
Ayy bende korkarım heralde ya düşününce bile bi hoş oluyo insan ama tabi çok güzel bi duygudur aynı zamanda sanırım.. canım sende kabızlık oldu mu hiçBen hissediyorum bu haftailk kez gece hissettim. O kadar korktum ki anlatamam. Değişik bir his. Allahım herkese nasip etsin
İnşallah hallolur canım zorluk çıkarmazlarBelli zaten canım konuşmalarından. Eski dolapta gardolap tipi Arçelik’ti. Önce sebil kısmı bozuldu. Sonra her ay motor arızası verdi. Dünyanın parasına almıştık attık gittiBile bile lades dedim galiba
Top gibi bir fazlalık var karnında yatarken o kadar netki hissiAyy bende korkarım heralde ya düşününce bile bi hoş oluyo insan ama tabi çok güzel bi duygudur aynı zamanda sanırım.. canım sende kabızlık oldu mu hiç
İnşallah canım valla yoruldum artık. Yine yaptırmayı düşünüyorduk aslında ama süt saklanması vs gerekebilir diye en iyisi borca girelim dedikİnşallah hallolur canım zorluk çıkarmazlar
Aaa iyiymiş ne güzel yaTop gibi bir fazlalık var karnında yatarken o kadar netki hissiKuzum kabız olmaya fırsatı olamadan Demir ilacı başladık. Hala bazen olacak gibi oluyorum ama ilaç yumuşatıyor
Aynen canım mutlaka bişey tavsiye eder. Saçlarımın dökülmesine biraz iyi geldi Demir hapı. Eksiklik yoksa bile hamilelikte oluyor demişti doktor.Aaa iyiymiş ne güzel yabenim demir eksikliğim falan yok ama kabızlık çok yaşıyorum kanama yapıyo bazen olmadı dr a söylicem yarın belki bişey önerir
Ooo bende de semirsek var dün annem yaptı ama biz ona krus deriz tebleyle yerizkayınvalidem ıspanaklı semirsek ve mantı çorbası yapacakmış kuzu
Ayşoş erken gebelik testlerinin en sahtekar olanı :)) predictor hep silik çizgi çıkıyor inanma yani boşa bunaO kadar doktora gittim hiç kistten bahsetmedi yane yapsam bu ay soğan suyu kürü mu yapsam acaba? Nasıl ilişki yok ki canım yaaa, hastasın diye mi es geçtin bu ayı? İlişki yoksa umut yoksa Ozmn neden test yaptın lariiii ovülasyondan çok öncede ilişki yaşamış olsan yine umut var belki senin eşinin spermi 7 gün yaşıyordur neden olmasın
Ama çizgiyi bende gördüm, erken gebelik testi mi bu?
Kaşarlı sucuklu muPideee
Oovvvv bugün de herkes sevdiğim şeyleri yapıyooooKarnıyarık arpa şehriye pilavı
Ahahha :)) ellerine sağlık canımBenim menü çok alakasız bugünenginar yemeği bulgur pilavı domates çorbası yeşil salata. Çok düşündüm başka bişey bulamadım
Yaaa çok güzelllBen hissediyorum bu haftailk kez gece hissettim. O kadar korktum ki anlatamam. Değişik bir his. Allahım herkese nasip etsin
Doğrudur canım hamilelik işin takviye vitamin kullanıyorum ama 12. Haftada gidicem tekrar yine baktırırım bi vitaminlere gitmedenAynen canım mutlaka bişey tavsiye eder. Saçlarımın dökülmesine biraz iyi geldi Demir hapı. Eksiklik yoksa bile hamilelikte oluyor demişti doktor.
Benim de bütün eşyaların arçelik. Aşırı memnunum. Niye böyle oldu ki yaEvet Arçelik
Ay yok canım sucuk falan yasak katkılı diye kıymalı o yüzden :)Ooo bende de semirsek var dün annem yaptı ama biz ona krus deriz tebleyle yeriz
Ayşoş erken gebelik testlerinin en sahtekar olanı :)) predictor hep silik çizgi çıkıyor inanma yani boşa buna
Kaşarlı sucuklu mu
Oovvvv bugün de herkes sevdiğim şeyleri yapıyoooo
Ahahha :)) ellerine sağlık canım
Yaaa çok güzelllAllah bize de nasip etsin
Yeni almamışsındır canım. Yeniler felaket ki hemde ne felaket. Ben hepsini siemens aldım servisi hızlı diye hem daha sağlam oluyoBenim de bütün eşyaların arçelik. Aşırı memnunum. Niye böyle oldu ki ya
Bizde herşey profilo saat gibi tıkır tıkırBenim de bütün eşyaların arçelik. Aşırı memnunum. Niye böyle oldu ki ya
Ayy ben kasaptan alıyodum yiyodum valla çok severimAy yok canım sucuk falan yasak katkılı diye kıymalı o yüzden :)
BEnim eşim de 1,5 aydır progeny m kullanıyor canım dr verdi bakalım etkisi olacak mıKızlarrr birşeyyy sorabilirmiyim genee... eşleriniz için hangi vitamini kullanıyorsunuz proxeed plus çok pahalı gelmeye başladı artık bize
Canım bana 12. Haftaya kadar sadece folik asit ve bol miktarda mevsim meyve sebzesi önerildi ikili taramaya gittiğimde decavit ve ferruma başladıkDoğrudur canım hamilelik işin takviye vitamin kullanıyorum ama 12. Haftada gidicem tekrar yine baktırırım bi vitaminlere gitmeden
2015te aldık canım. Çok yeni değil, eski de. Ama geçen yıl annemlerin bulaşık makinesini de yeniledik. O da çok iyi çıktı. Işıl ışıl yıkıyor. Buzdolabımda da asla yemek bozulmuyor. Şans işi sanırım.Yeni almamışsındır canım. Yeniler felaket ki hemde ne felaket. Ben hepsini siemens aldım servisi hızlı diye hem daha sağlam oluyo
Sus sen bilmezsin2015te aldık canım. Çok yeni değil, eski de. Ama geçen yıl annemlerin bulaşık makinesini de yeniledik. O da çok iyi çıktı. Işıl ışıl yıkıyor. Buzdolabımda da asla yemek bozulmuyor. Şans işi sanırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?