Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Amiin canım inşallah allahım isteyen herkese nasip etsin. Ben çok garip hissettim bir anda mutluluk korku değişik daha yeni başladı ama daha önce hissetmiyordum.

Canım bana 12. Haftaya kadar sadece folik asit ve bol miktarda mevsim meyve sebzesi önerildi ikili taramaya gittiğimde decavit ve ferruma başladık
Valla bilmiyorum ki canım bu kullandığımı gebelik sonrasıda kullanıcakmışım ama ayrı takviye verirmi bilemiyorum

Çamaşır makinelerinde sorun çıkıyor çok birde bızdolaplarında canım. Buzdolabı su sesi gibi bi sea çıkarıyo gaz sesi oluyo o ama bazılarında çok rahatsız edici olabiliyo. Bulaşık makinesi bazen suyu boşaltmıyo resetliyosun başlat düğmesine 5 sn basınca sıfırlıyo kendini ama çanaşır makineleri çok sorunlu buzdolapları termikmayıyo sürekli motorları değişiyo falan valla canımız çıkıyodu telefon trafiğinden bişey de yapamıyoruz servislerde yetişemiyo

Yeni almamışsındır canım. Yeniler felaket ki hemde ne felaket. Ben hepsini siemens aldım servisi hızlı diye hem daha sağlam oluyo
Hadi hadi kabul edin ben şanssızım

Yok kuzum yok hiç öyle düşünme. Yüce Rabbim bebek verdiğine dolap, dolap verdiğine bebek vermiyor demek ki gerçi cakltanesi ne ikisini de vermiş. O da istisna demek
Ahahahha rabbim bir an önce dolabınızı almadan bebeğinizi versin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…