Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Çatlatma iğnesinden sonra ovulasyon testi yapanınız oldu mu hiç kızlar? Ayseee1987 sen kesin yapmışsındır kuzu
Yok canım çatlatma iğnesinden 8-9 gün sonra gebelik testi yapmıştım. Ama ovülasyon testi de koyu çıkabilir, kaçıncı günündesin?

Çok geçmiş olsun canım. Inşallah atlatırlar.

Yoğun öksürük canım ve şiddetli göğüs ve kas ağrısı
Kuzum siyah turp varya onun içini oyup altına kürdanla birkaç delik açsınlar bal ile doldursunlar. Bi bardağa süzülsün bal, birkaç saat sürüyor ama öksürüğü kesiyor

Yok canım çatlatma iğnesinden 8-9 gün sonra gebelik testi yapmıştım. Ama ovülasyon testi de koyu çıkabilir, kaçıncı günündesin?
Kuzum bizim ilişki işi olmadı o yüzden günü mü de bilmiyorum hemen bi sayayım

Benim de öyleydi bir 2 gün canım. Çok şükür geçti. Inşallah onlar da iyi olacak
Evet canım bende söyledim arkadaşlar da öyleydi çok şükür atlattılar diye ilaçları kullanacak toparlanır umarım son zamanlarda ailelerinde çok kayıpları (vefat) oldu oda bizim gibi çocuk isteyip bir türlü kavusamayanlardan üstüne bu olunca ağlayıp duruyor kendine değil annesine kadında şiddetli panik atak var ölüm korkusu eklenince sanırım ataklar geçiriyormuş

Ayseee1987 geçen hafta perşembe vurulmuşum takip bile etmiyorum eşim söyledi doktor sat soruyor bilmiyorum kaç iğne kullandın diyor bilmiyorum noldu bana ya
Korona unutkanlık yapıyor canım bence ondandır. Ben pc şifremi zorla hatırladım. Bankacılık şifremi de bloke ettim hatırlayamadım diye

Kuzum siyah turp varya onun içini oyup altına kürdanla birkaç delik açsınlar bal ile doldursunlar. Bi bardağa süzülsün bal, birkaç saat sürüyor ama öksürüğü kesiyor
Canım iyi hatırlattın bunu bir ara annem de yapmıştı bize çok iyi gelmişti çok sağ ol

Kıyamam ya. Rabbim şifa versin

Korona unutkanlık yapıyor canım bence ondandır. Ben pc şifremi zorla hatırladım. Bankacılık şifremi de bloke ettim hatırlayamadım diye
Ayyy ondan mı acaba yaaa kuzum benim hafızam da çok iyiydi inan saf gibi kalıyorum bir şey sorunca. Hayır eşim de aynı ki onun hafızası benden daha iyidir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…