Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ayseee1987 geçen hafta perşembe vurulmuşum takip bile etmiyorum eşim söyledi doktor sat soruyor bilmiyorum kaç iğne kullandın diyor bilmiyorum noldu bana ya
Bilmediğin şey belki bebektir tatlım
Bugün iğnenin 7. Günü, yani çatlamanın 6. Günü
Evde çok testin var mı? Yaptınmı ovülasyon testi?

Ayyy ondan mı acaba yaaa kuzum benim hafızam da çok iyiydi inan saf gibi kalıyorum bir şey sorunca. Hayır eşim de aynı ki onun hafızası benden daha iyidir
Bir çok kişi de sonradan görülmüş maalesef. Ben de şifre unutma görmemiştim bu yaşıma kadar. Dün de anahtarı kapının üstünde unutmuşum eve girerken. Neyseki içeriden kilitledim uyurken.

Durduramıyorum gözyaşlarımı çok zor ya her ay daha çok hevesleniyor her ay daha çok hayal kırıklığına uğruyorum ve her adet olduğumda hiç olmayacak gibi hissetmek çok kötü
Balım benim söyleyebileceğim tek şey var o da yalnız değilsin aynı hisler

Durduramıyorum gözyaşlarımı çok zor ya her ay daha çok hevesleniyor her ay daha çok hayal kırıklığına uğruyorum ve her adet olduğumda hiç olmayacak gibi hissetmek çok kötü
Öyle düşünme canım. Bizlerin imtihanı da böyle. Umutlarımızı kaybetmememiz lazım.

Bilmediğin şey belki bebektir tatlım
Bugün iğnenin 7. Günü, yani çatlamanın 6. Günü
Evde çok testin var mı? Yaptınmı ovülasyon testi?
Yok bebeğim tedaviye başladığım zamandan beri böyle ya evde bir sürü ovulasyon testi var yapsam mı ki. Ama ilişki olmadı ki yavrum

Bir çok kişi de sonradan görülmüş maalesef. Ben de şifre unutma görmemiştim bu yaşıma kadar. Dün de anahtarı kapının üstünde unutmuşum eve girerken. Neyseki içeriden kilitledim uyurken.
Bak şimdi kafama yerleşti bu durum. Ay sinir oluyorum kendime geçen sene doktor hangi gün kaç mm derdi onu hatırlardım yahu

Yok bebeğim tedaviye başladığım zamandan beri böyle ya evde bir sürü ovulasyon testi var yapsam mı ki. Ama ilişki olmadı ki yavrum
Nasıl ya sende larisa gibi misin? E çatlama iğnesini ne den yaptın öyleyse?? Sizlerin işine benim aklım ermiyor
İlişkiye girmediysen testleri ziyan etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…