Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bi de benim açımdan bak şimdi gel de 1 sonraki ayı bekle :)))

5₺ zaten tamamen sporsal
Takip etmemize rağmen o bile belli olmuyo ki. Birine dr yumurta gelişmemiş bu ay bekleyelim demiş o ay hamile kalmış belki de bu sayfa da okumuşumdur bilmiyorum o yüzden yumurtlama haftasındaki full performansla, alakasız bir tarihteki tek ilişkinin bile ihtimalini hep yüzde 50 görüyorum artık

Ne yapsın, inanmıyorlar bize
Mecbur kaldım ya of ayşe of Ayseee1987
Aşko ovülasyon yapmadım ki öylesine oldu

Mecbur kaldım ya of ayşe of Ayseee1987

Aşko ovülasyon yapmadım ki öylesine oldu
BU ay olsun ya da olmasın mutlu sona yaklaşıyoruz bence. Bir anda hepimize sihirli bir değnek dokunup sallamasak bu ay hiç önemsemedim yaaa desek o ay olacak bu iş hepimizin

Evet öylede oluyor bnmde bildiğim ama üşütme belirtisi yok başka birşey acaba nedendir
Ben hamilelikle ilgili akıntıya dikkat etmedim hiç canım o konuda bilgim yok malesef ama bende koyu sarı turuncu akıntı oldu lekeleniyorum sandım hatta dr iltihap var dedi fitil verdi bana ağrı sancı falan olmuyodu bende de ama akıntı takibi yapan arkadaşlarımız belki yardımcı olabilir

Canım benim çok geçmiş olsun inşallah kısa sürede ayaklanırlar

Canım o yoğun akıntı adet belirtisi de olabilir gebelik de olabilir az kaldı zaten cumartesi tekrar bir test yapalım inşallah bebiştir
Aynen cnm her an herşey olabilir valla ben herşeye hazırlıkliyim bekliyorum bakalım ya sabırr

BU ay olsun ya da olmasın mutlu sona yaklaşıyoruz bence. Bir anda hepimize sihirli bir değnek dokunup sallamasak bu ay hiç önemsemedim yaaa desek o ay olacak bu iş hepimizin
İnşallah canım benim valla bekliyoruz olacak inşallah

Canisi bnmde öyle geldi geçen ay zaten fitil kullandım üstüne adet oldum geçti bitmişti..
Bu ay öyle bir beklentim yani usutmeye bağlı olduğunu düşünmüyorum.
Ama yinede olabilir cnm haklı olabilirsin.
Bende öyle yoğun sancı değil cnm sadece önüme doğru iğne batması gibi hafif ağrı oluyor evet adette olabilir.
Gebelikte ama sanmıyorum bugün 16 . Günümdü an negatif birde enterasan 2 gogusum sis sadece sağ göğsümun ucu sızliyor yani acıyor sabır cnm inşallah beklemekte fayda var

İgnenim etkilerinde gogus agrisi da oluyor canimm maalesef

Kız özelden yazışıyorum aşkitom
Madem ne oldu dedin Sizlere de soracam o zamn.
1. Test dün sabahki test. İlk 20. Dk çıktı
2. Test bugün sabah yaptığım test 20. Dk da çizgi yoktu 2-3 saat sonra baktığımda çizgi vardı.
3. Testte öğleden sonra biraz idrarımı tutup yaptığım test

Üstten aşağıya
4. Test pik günü
Ve ardından 3 gün daha yaptım baktım silikleşti başkada yapmadım.
Ve bugün birde ovülasyon testi yapayım dedim Sonuncu test bugünün ovülasyon testi.

Umudum bitmek tükenmek bilmiyor,
Annem resmen beni Umutların Kadını diye doğurmuş

Canım burdakilerin hepsinde baya baya bildiğin çizgi var ovüler de hep pik lütfen artık gidip kan ver ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…