Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım burdakilerin hepsinde baya baya bildiğin çizgi var ovüler de hep pik lütfen artık gidip kan ver ya
Nasıl hep pik kız pik günü pik 4. Test. Açıklamalı da yazdım oraya bide okumamışşş
Ama son test bugün yaptım bayağı koyulaşmış, en son 3 gün önce yapmıştım silikti.

Nasıl hep pik kız pik günü pik 4. Test. Açıklamalı da yazdım oraya bide okumamışşş
Ama son test bugün yaptım bayağı koyulaşmış, en son 3 gün önce yapmıştım silikti.
Hepsi koyu senin ovülerinin be

Kkaaaannn vveerrrrrr yarın sabah git koşa koşa kan ver nasıl duruyosun ben olsam çatlardım

Merhaba beybim ben daha anck oturdum hatta yataga geçtim evde çamaşır bulaşık yarın iş yerine yemk ayarlama derken bu saat oldu bugn de baya yorucu bi gündü pilim bitmiş durumda yarın çok şükür biraz sakin olurum o zaman aranıza katılcm öpüyorum sizi hepinize allah rahatlık versn

İkinci kez yumurtlama olabilir mi çalışma yap bence hem bakarsın ikiz olur

Yok balkitom yapmadm fıtı fıtılar son buldu artık dün ancak tlfnu elime aldm bugn kendimde deglm istesemde yapama ama bugnde baya sancım oldu üşüttüm mü naptm anlamadm
Olabilir canım havalar da soğuk hadi hayırlısı olsun bu ay senin için

İkinci kez yumurtlama olabilir mi çalışma yap bence hem bakarsın ikiz olur
Adet gününe kadar Yok ilişkiye girmeyeceğim. Bu ay neyi değiştirebilirim diye düşündüğümde bunu buldum pikte seviştik yeter adete kadar ilişki yok
İkinci kez yumurtlama diye birşey bence olamaz. Tıp olarak bunu imkansız olarak görüyorlar.
Ardarda 12 saat gibi bi arayla 2-3 kezde yumurtlama olabiliyor ama günler sonrası için bu olasılık yok diyorlar canım.

Tıpta senin asla çocuğun olmaz diyenlerin çocuğu oluyor hamdolsun.
Gebelik testlerinde bariz çizgi var. Ya gebelik ya yumurtlama başka da yolu yok
ayrıca ben iki kez yumurtlama gördüm. İki gün arayla.
Tabi ikisi de tutmadı o ayrı mevzu

Niye olsun ki larisaaaa, daha beni süründürmeden olmaz o iş
Sürünmeye alıştık uçmakta gözümüz yok ahh ahh bizim bu pozitifliğimiz aslında en umutsuz olanlar olduğumuzdan belki de.. bu kadar güçlü olmak zorunda mıyız? Değiliz. Ama işte.. gebelik testindeki silik çizgi bizi umutlandırmaya yetmiyor artık. Kesin hatalıdır deyip geçiyoruz

Bugün müdür mü gelecekti, herşey yolunda gitti mi canım

Hadi ya nasıl oldu canım o? Ovülasyon testi mi 2 defa pik yaptı? Dikkat ettiysen Adetin 1. Mi 2. Mi yumurtlamaya göre geldi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…